13900918170935 PhotoA

واحدهای قضایی سیار در ورودی‌های غربی و شرقی ورزشگاه آزادی مستقر شده‌اند و تماشاگرانی که مرتکب تخلف می‌شوند به این واحدها ارجاع داده می‌شوند.

* بازار سفید به جای بازار سیاه در دربی ۷۴ وجود دارد و به دلیل استقبال کم تماشاگران باجه‌های بلیت فروشی فریاد می‌زدند "بلیت بلیت!"

* بیرون ورزشگاه شماری از تماشاگران پرسپولیس روی حضور علی کریمی در دربی مانور می‌کردند و برای استقلالی‌ها کری می‌خواندند.

* ترافیک روانی بیرون ورزشگاه در جریان است.

* تیم داوری ساعت ۱۷:۳۰ برای گرم کردن خود وارد زمین شد. فغانی به همراه سخندان و کامرانی‌فر این دیدار را قضاوت می‌کنند.

* هواداران ستقلال برای پیروزی در مسابقه برای دنیزلی خط و نشان می کشیدند. آنها می گویند پنجمین دربی را هم با مظلومی می برند.

* امدادگران بین تماشاگران مستقر شده اند تا در صورت نیاز به آنها کمک کنند.

* بیش از ۶۵ هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند.

* بازیکنان پرسپولیس برای بازگشت به رختکن مجبور بودند از کنار جایگاه استقلالی ها رد شوند که این مسئله باعث شد بار دیگر از سوی هواداران استقلال هو شوند. علی کریمی برای فرار از گزند شعارهای استقلالی ها به سرعت به سمت رختکن دوید.