نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: احتمال ابتلا به سرطان  بامصرف زیاد نمک

  1. #1
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    3,292
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

    پیش فرض احتمال ابتلا به سرطان  بامصرف زیاد نمک

    پریسا ترابی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: مصرف غلات، حبوبات، و مغزهای آلوده به آفلاتوکسین (سموم تولید شده از كپك در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان می‌شود.
    برنا: كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد.

    ترابی افزود: پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت(در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید تركیبات سرطان زا می شود.

    وی تصریح کرد: میوه ها و سبزی ها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسیاری از سرطان ها ارتباط دارد همچنین ارتباط بین مصرف منابع غذایی حاوی اسید فولیک مانند حبوبات، اسفناج و مرکبات با كاهش انواع سرطان ها ثابت شده است.

  2. کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/