صفحه ی 264و265

دو اعلامیه ی جدید از طرف اداره ی منکرات صادر گردیده است.در سطح جهانی امروز امکان دارد گروگانهای آمریکایی طبق قرارداد الجزایر آزاد شوند.دولت جمهوری دموکراتیک الجزایر بیانیه ی درباره ی امضای قرارداد بین این کشور و وارن کریستوفر
معاون وزارت اور خارجه آمریکا انتشار داده است. کیسینجر و سادات در مصر ملاقات می کنند. ارتش السالوادور صدها تن از
چریکهای انقلابی را قتل عام کرده و جنازه های آنها را سوزانده است.در فرانسه سوسیالیستها دولت امپریالیستی ژیسکار دیستن را متهم کرده اند که به روش سلطنتی حکمت می کند. در هندوستان سیلهای موسمی هفتاد هشتاد هزار نفر را نابود کرده... و امروز در ساعت دوازده به وقت واشینگتن در راس قدرتمندترین کشورهای جهان،جیمی کارتر زارع بادام زمینی جورجیایی مقام خود را با خفت و شکست به رونالد ریگان آرتیست درجه دوی سینمای هالیوود به عنوان رئیس جمهور جدید
آمریکا تحویل می دهد. 48 ساعت است که دو جت مسافر بری الجزایر با جت دیگری مخصوص پزشکان و خبرنگاران منتظر تکمیل
مراحل نقل و انتقال داراییهای ایران از آمریکا هستند. تا گروگانها را به خارج از ایران انتقال دهند. موضوع مذاکرات الان دیگر فقط سر پول دور می زند. خبر گذاریها با آب و تاب درباره ی میلیاردها پول و گروگانهای آمریکایی حرف می زنند. آمریکا قبول کرده است 1/11 میلیارد دلار سپرده های ارزی توقیف شده ی ایران را به شرط خروج گروگانها از مرز ایران ترخیص کند. این دارییها شامل 4/2 میلیارد دلار طلا و اوراق بهادار در بانک فدرال واشینگتن،2/2 میلیارد دلار در بانکهای در داخل خاک ایالات متحده ، و 5/5 میلیارد دلار در بانکهای آمریکایی در سایر کشورها و در حدود 1 میلیارد سایر وجوه است. انتقال این داراییها از بانک انگلستان صورت می گیرد.
تمام رادیوها،حتی رادیو فرانسه،طوری وانمود می کنند که این اصلا کار ساده ای نیست،ونمی شود همینطوری این پولها را به ایران پس داد، گو اینکه دولت آمریکا دارد «بهترین و خالصانه ترین!» تلاشهای خود را می کند که تمام حقوق ملت ایران تادیه شود.
اولا از کل داراییهای ایران 7/3 میلیارد باید در جا به بانکهای آمریکا برگردد وبه حساب بازپرداخت وامهای گذشته ایران واریز شود .
4/1 میلیارد هم در یک حساب موقت برای بازپرداخت وامهایی که هنوز تکلیفشان روشن نیست نگه داشته شود. 7/3 میلیارد
هم در یک حساب موقت برای روشن شدن و تعیین تکلیف ادعاهای احتمالی شرکتهای مختلف آمریکایی علیه ایران نگه داشته می شود. فقط 8/2 میلیارد می تواند به ایرا مسترد شود که اینهم قرار است به حسابی در بانک الجزایر ریخته شود و تا این ساعت صبح هنوز این مبلغ هم به بانک الجزایر واریز نشده است. بنابراین هواپیماهای حامل گروگانها هم هنوز روی باند فرودگاه مهرآباد منتظرند. لباس می پوشم و میایم پایین.سو مونژو با صورت آرام و عینک جاودانی اش پشت پیشخوان است.
«چای یا قهوه؟»
«قهوه» وقتی سینی را می آورد می خندد.از در کوچکی می آید که به اتاقک پشت پیشخوان می خورد و به عنوان آشپزخانه ام استفاده می شود.
«یک کار احمقانه ای کردم.»
«چکار کردید؟»
«هنوز خواب آلود بودم و در شیشه ی مربای توت فرنگی را گذاشتم روی شیشه ی مربای آلبالو و بالعکس!بعد نگاه کردم و به خودم گفتم این چرا این جوریه؟
«چه فاجعه ای» سومونژو باز می خندد.
«خب امروز صبح چطورید cher moneiecor آقای عزیز؟
«خوب مرسی»«هنوز گروگانها پرواز داده نشده اند؟»«نه هنوز گیرند.»
«یک تخم مرغ چطور است؟ میل داری برایت تخم مرغ هم بگذارم؟»«نه مرسی همین کفایت می کند.»
«عسل خوبی دارم...تازه آمده می خوای؟»«یه روز دیگه .این خوب است»
مطابق معمول نان فرانسوی و کرواسان است با پنیر و کره و مربای آلبالو و توت فرنگی . شیر گرم و قهوه ی زیاد. وقتی دارم ته فنجان را بالا می آورم،سومونژو می آید و می گوید : تلفن برای شما. اون پشت .
می روم جواب می دهم . لیلا آزاده است.