مهدی تارتار در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد دیدار روز یکشنبه با مس کرمان گفت: با توجه به اینکه هر دو تیم هفته گذشته شکست خوردهاند طبیعی است که در این مسابقه برای برد بازی کنند و هر دو تیم انتحاری بازی خواهند کرد. هدفمان این است که بازی خوبی انجام دهیم و دست پر از میدان خارج شویم.
وی در مورد شعار هواداران داماش علیه خودش خاطرنشان کرد: با توجه به نتیجه بدی که در دیدار با سایپا گرفتیم طبیعی بود که هواداران نگران آینده تیم باشند اما حقیقت این است در دیدار با تراکتورسازی و سایپا مستحق باخت نبودیم. مشکلات فنی داریم که متاسفانه زمانی برای رفع آنها نیست، نمیتوانم بازی تدارکاتی بگذارم و در بازیهای رسمی متوجه نقایص تیم میشوم.
سرمربی داماش در مورد اینکه نتایج او با ابراهیم قاسمپور مقایسه میشود، اظهار داشت: 7 هفته اولی که مهدی دینورزاده با این تیم کار کرده بود و برکنار شد 7 هفته بسیار سخت بود. داماش قرعه بسیار سختی دارد و همین 7 هفته نیز همزمان با آغاز همکاری من با داماش شده است. روند نزولی داماش قبل از من آغاز شده بود. داماش پیش از حضور من دو بازی خانگی برابر شاهین بوشهر و نفت را واگذار کرد و در دیدار با شهرداری مساوی کرد که در آن بازی مستحق مساوی هم نبود.
وی گفت: دوستانی که بعد از بازی تراکتورسازی مصاحبه میکنند و خود را نگران داماش میدانند و میگویند تارتار چه بازیکنی را بازی بدهد اگر خیلی دلشان برای داماش میسوخت و ناراحت این تیم هستند بهتر بود این تیم را رها نمیکردند و میایستادند و کار میکردند اما با توجه به اینکه میدانستند قرعه سختی در دور برگشت داریم شاید این کار را نکردند.
تارتار اضافه کرد: در ابتدای دور برگشت با سپاهان، استقلال، تراکتورسازی بازی داشتیم همچنین با فجر و سایپای متحول شده و یا مس کرمان که در خطر سقوط است. بنابراین شرایط بسیار سخت است.
سرمربی داماش در مورد احتمال انحلال این باشگاه گفت: کار ما در رشت است و مدیر عامل در تهران بنابراین من هم از طریق رسانهها متوجه این مسائل میشوم و مدیر عامل را نمیبینم. واقعیت است که یک مدیر به تنهایی نمیتواند یک تیم لیگ برتری را اداره کند. مسئولان باید به داد داماش برسند. تیمی که مردم این همه نگران آن هستند باید برایش کاری شود تا خدایی ناکرده وضعیت داماش از این بدتر نشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)