ساده ی ساده
از دست می روند
همه ی آن چیز ها که
سخت سخت...به دست آمدند!..
ساده ی ساده
از دست می روند
همه ی آن چیز ها که
سخت سخت...به دست آمدند!..
حالا كه امید بودن تو در كنارم داره میمیره منم و گریه ی ممتد نصف شب و دوباره دلم میگیرهحالا كه نیستی و بغض گلومو گرفته چه جوری بشكنمش ؟!!...بیا و ببین دقیقه هایی كه نیستی اونقده دلگیره كه داره از غصه میمیرهعذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطراتو فكرم بی تو داغون و خسته است كاش بره از یادم اون صداتوعذابم میده عذابم میده عذابم میده عذابم میدهمنم و این جای خالی كه بی تو هیچ وقت پر نمیشه منم و این عكس كهنه كه از گریه ام دلخور نمیشهمنم و این حال و روزی كه بی تو تعریفی نداره منم و این جسم تو خالی كه بی تو هی كم میارهتا خوابتو میبینم میگم شاید وقتش رسیده بیخوابی میشینه توی چشمام مهلت نمیدهنه دوباره دوستی تو شعرام حرفی واسه ی گفتن ندارهدوباره دوستی و بغض گلومو میگیرهبغض كم میاره
خیال خام مرا سنگسار کنید این خیال هرزه من با همه اشکهای شما با تک تک دستهای خسته شما خوابیده است
مرا سنگسار کنید تا دیگر وازه عشق جوانه نزند
مرا سنگسار کنید چون عشق پاک من تاب نگاه هرزه شما را ندارد
مرا سنگسار کنید زیرا ترنم عشق را به کویر خشک گونه هایتان آوردم
مرا سنگسار کنید چون با شیرنی رویاهای عاشقانتان هم بستر شدم
مرا سنگسار کنید چون فکر عشق باکره ام را به دره نگاههای هرزتان کشاندم
مرا سنگسار کنید تا آبروی نداشته تان را از بیحرمت شدن عشقی پاک طلب کنید
مرا سنگسار کنید چون دیگر شرف نگاه کردن به دریا را ندارید
مرا سنگسار کنید که دریای عشق امروز می میرد اما باز برای شما نا عاشقان باران عشق میبارد
مرابسوزانید چون تحمل پیکر بی جانم را ندارید چون نگاه هرزه تان بر تن بیجانم شلاق میزند
خاکسترم را به آب بسپارید چون آب میداند تن خسته عشق را کجا دفن کند
چون آب عاشق است
چون آب مظهر عشق است چون آب پاکیش را از دامن عشق میگیرد
مرا سنگسار کنید چون تاب دیدار با شما را ندارم
گر نمی توانی اقیانوس باشی، دریا باش، اگر نه رودخانه باش واگر نمی نتوانی رودخانه باشی نهریكوچك باش، اما هیچ گاه مرداب نباش.نهری باش جاری، زلال و مهربان و با جوشش زیبایت زندگی را به همه هدیه كن چون وقتی حركت میكنی هم زنده ای و هم به دیگران زندگی می دهی ، سبزه های كنار نهر را دیده ای چه زیبا چشم رانوازش می دهند و ماورای پروانه های لطیف و زیبا هستند، این ها به خاطر سخاوت و مهربانی نهر كوچك اما جاری است، پس تو هم با الهام از این رود كوچك جاری شو و بدان خدا در همه حال با توست.
اگر خواهم غم دل با تو بگویم
تو را تنها نمی یابم
اگر تو را تنها بیابم
جایی نمی یابم
اگر جایی پیدا شود و تنها هم تو را یابم
ز شادی دست و پا گم می کنم خود را نمی یابم...
برای تویی که قلبم را شکستی می نویسم : تویی که خاطراتت تنها امید زیستن برای من است « همچنان دوستت دارم » می دانم که تو هیچگاه این جمله را درک نخواهی کرد اما نمی دانم چرا شاید تو هنوز وسعت عشق مرا در نیافته ای شاید تو هنوز نمیدانی که من چگونه دوستت دارم یادم می آید که می گفتی ساده باش حال ساده می گویم : « دوستت دارم »
ما هم شكسته خاطر و ديوانه بوده ايم/ما هم اسير طره ي جانانه بوده ايم//ما هم به روزگار جواني ز شور عشق/روزي رفيق ساغر و پيمانه بوده ايم ..."مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند هديه شيطان را به هم تقديم كرديم هديه خداوند را از هم پنهان کرديم
آخر ساعت درس يك دانشجوي دوره دكتراي نروژي ، سوالي مطرح كرد: استاد،شما كه از جهان سوم مي آييد،جهان سوم كجاست ؟؟ فقط چند دقيقه به آخر كلاس مانده بود.من در.جواب مطلبي را في البداهه گفتم كه روز به روز بيشتر به آن اعتقاد پيدا مي كنم. به آن دانشجو گفتم: جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد
مي داني؟ من همه گمشده هايم زندگي ام را در گوشه و كنار اين كلبه جستجو مي كنم همه لحظات از دست رفته را مي خواهم جايي همين اطراف پيدا كنم شايد نشود اما من مي گويم مي شود مي داني؟ اين كلبه با وجود آنكه ديگر عصر سنگ و آهن سالهاست آغاز شده، روزگار سيماني و درخشندگي شيشه اي مدتها فرا روي انسان قرار گرفته، جاني دارد از جنس روح من، محبتم به تو و علاقه به بودن در كنارت. آنگونه بگويم كه اگر بداند روزي ماواي نخواهد بود، چه بسا در ساعتي و يا كمتر ديوارهايش فرو بريزد
فکرشو کن یه شب با هم یه گوشه ای تنها باشیم با چهار تا دیوار و یه سقف جدا از این دنیا باشیم من باشم و تو باشی و یه جفت دلهای بیقرا فرصت خوب انتقام از لحظه ای انتظار فکرشو کن عروسکم به اون شب پر التهاب چشمهاتو روی هم بذار ، امشب به یاد من بخواب فکرشو کن دستهای من رو قلب تو جون بگیره دل دل بیقرارتو، توو سینه آروم بگیره نه ساعتی باشه که شب سر بره و تموم بشه نه هیچ کسی سر برسه ، ثانیه ای هروم بشه چشمهاتو روی هم بذار ، امشب به یاد من بخواب
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)