سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: در بازي با راهآهن موقعيتهاي زيادي داشتيم و بايد با نتيجه 10 بر 2 پيروز ميشديم.
حسین فرکی پس از شکست 2 بر یک نفت برابر راهآهن گفت: فکر میکنم در دو هفته گذشته یکی از تیمهای بدشانس لیگ بودیم. در این دیدار میتوانستیم با نتیجه 10 بر 2 به پیروزی دست یابیم ولی باختیم.
وی ادامه داد: موقعیتهای زیادی داشتیم که با بیدقتی بازیکنان به گل تبدیل نشد. راهآهن در دقایق پایانی توانست بازی را به سود خود به پایان برساند، این موضوع چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیکند. ما در خانه حریف بازی میکردیم و تمام تلاش خود را نیز انجام دادیم اما کمتر شاهد چنین اتفاقی در فوتبال هستیم که در دقایق ابتدایی و انتهایی بازی گل دریافت کنیم.
فرکی افزود: درباره بازی چیز دیگری نمیتوانم بگویم. امتیازها در این دیدار عادلانه تقسیم نشد. راهآهن یک تیم تهرانی است و به هر حال جایگاهش در انتهای جدول نیست. در عین حالی که ناراحت هستم اما به تیم راهآهن و دایی تبریک میگویم و خوشحالم که با این پیروزی شرایط بهتری پیدا کرد.
وی در پاسخ به این سؤال که از عملکرد بازیکنانش راضی است یا خیر تصریح کرد: شرایط متفاوتی نسبت به نیمفصل اول نداشتیم. بازیکنان خیلی خوبی داریم و میانگین سنی جوان که میتوانند بیشتر در آینده از خود بازیهای زیبایی نشان دهند. ایمان موسوی بازیکن بسیار خوبی است اما در این دیدار از مجتبی زارع استفاده کردیم و او یک گل هم برای ما زد.
سرمربی نفت تهران گفت: موسوی هم که جایگزین زارع شد با توجه به زمان کمی که در اختیار داشت عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت. من ایرادی در تیم خود نمیبینم مگر اینکه با بدشانسی این بازی را واگذار کردیم. به هر حال فوتبال همین است و قشنگیهای آن نیز به همین موضوعها خلاصه میشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)