به استخوان های چانه خطهایی اضافه کنید ، با این کار صورت را بیشتر گود رفته نشان خواهید داد .
شفافیت : در پنل آپشن هنگامی که ابزار را انتخاب کردید ، شفافیت را در بالای صفحه تنظیم کنید .
فونتها : WC Rhesus A Bta را دانلود کنید ،یک فونت به هم ریخته و شلخته که برای خون خیلی مناسب به نظر می رسد
ابزار متن : برای نمونه ما ، حروف “jk” را تایپ می کنیم و به نمونه ای مانند چیزی که نشان داده شده است می رسیم .از هرکدام که دوست دارید به هر اندازه که مایلید می توانید استفاده کنید .
رنگ : رنگ متن خود را در پنل آپشن در بالای صفحه تنظیم کنید. از هر رنگ قرمزی که مایلید استفاده کنید یا به راحتی آن را کپی کنید .
لایه های متنی خود را با انتخاب آنها و فشردن کلید کنترل+G به صورت گروه درآورید. آن ها را با راست کلیک کردن بر روی آنها و انتخاب دابلیکیت ، دابلیکیت کنید .
تغییر اندازه و چرخش : کلید های کنترل +T را فشار دهید تا بتوانید آزادانه آن را تغییر اندازه و تغییر مکان دهید ، همچنین می توانید با رفتن به Edit > Transform > Rotate این کار ر ا انجام دهید .
یک تکسچر به فایلتان اضافه کنید .تکسچری که من انتخاب کردم از سایت فلیکر برداشتم.
از اینجا می توانید این تکسچر را به فرمت PSDدانلود کنید .
![]()
ترسناک کردن چشمان : یک رنگ را انتخاب کنید تا یک لایه جدید در چشمان را رنگ کنید .
یک لایه جدید با فشردن کنترل +شیفت +N درست کنید .
شفافیت را از طریق پنل لایه ها ، همانند چیزی که در زیر نشان داده شده است ، تنظیم کنید .
شفافیت کم چشمان را بیشتر نشان می دهد .چیزی در حدود ۷۰ درصد مناسب به نظر می رسد و اینگونه چهره ترسناک تر می شود .
![]()
سعی کنید تنظیمات لایه های خود را به صورتهای مختلف ترکیبی تنظیم کنید . به خوبی چیزی که اینجا نشان داده شده است . در اینجا ما آن را بر روی نرمال تنظیم کردیم. درست دقت کنید و تنظیمات را مشاهده کنید .
با استفاده از “Multiply” می توانید به نتایج جالبی برسید . طرحی کامل ، تاریک و حسابی مور مور کننده ! فقط این قسمت را اگر دوست داشتید انجام دهید . با این حال با این کار طرحی متفاوت را درست کرده اید !
منبع : How-To Geek
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)