سرمربي فجر سپاسي گفت: ما هم مثل مس کرمان ميتوانيم استقلال را شکست دهيم.
محمود یاوری در مورد دیدار فردا برابر استقلال گفت: یکی از ویژگیهای این روزهای لیگ فشردگی مسابقات است. این فشردگی اگر چه ظلم است اما چون به طور یکسان اعمال میشود خودش نوعی عدالت است. با این حال من بعد از بازی با داماش تیمم را به روشی نمونه ریکاوری کردم.
وی ادامه داد: معایب و محاسن هر بازیکن را در دیدار با داماش به طور محرمانه به آنها گفتم. 14 پاکت با 14 یادداشت و فیلم بازی به بازیکنانم دادم تا آنها معایب خود را متوجه شوند. این ریکاوری محرمانه باعث شد بازیکنان بسیار شاداب و بانشاط شوند و روز گذشته تمرین بسیار خوبی انجام دادیم.
سرمربی فجر سپاسی تاکید کرد: بازیکنان فجر هم قسم شدند نه فقط بازی با استقلال که در بازیهای آینده هم پیروز شوند. میخواهیم از این دو بازی خانگی 6 امتیاز بگیریم. به ویژه آنکه در دیدار با داماش باخت ناباورانهای داشتیم. داور در تمام صحنهها خوب قضاوت کرد اما در صحنه منجر به گل اشتباه داشت و این اشتباه به ضرر ما تمام شد و به تیم ما ضربه زد.
یاوری در مورد اینکه موافق کاهش تیمهای لیگ برتری است یا نه، گفت: بهتر است به جمعیت خود نگاه کنیم، جمعیتی که سال به سال بیشتر میشود. بنابراین نمیتوان فقط لیگ را با 16 تیم برگزار کنیم و سایر جوانان ایران را پشت خط نگه داریم تا آنها به سوی تباهی و فساد کشیده شوند. وظیفه فوتبال پر کردن اوقات فراغت جوانان و مبارزه با تهاجم فرهنگی است. اگر این دو مورد را قبول داریم باید تعداد تیمهای لیگ برتر را افزایش دهیم و همانطور که شرفی گفت لیگ برتر را با 24 تیم و در دو گروه 12 تیمی برگزار کنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)