قدم۱۱: یک لایه جدید بر روی سرباز درست کنید . آن را با سفید پر کنید و به Filter – Render – Clouds
بروید . حالا به to Filter – Sketch – Chrome
بروید . Details
را بر روی ۱۰ و Sharpness
را هم بر روی ۱۰ تنظیم کنید .
قدم۱۲:
لایه ی chrome
را جابجا کنید . سپس باید آن را طوری بپوشانید که فقط در اطراف سرباز معلوم باشد .در آخر آن را به حالت Multiply
درآورده و شفافیت آن را به ۳۰% برسانید . با این کار سرباز اینطور به نظر می رسد که زیر باران خیس شده است .
قدم۱۳:
در این مرحله باید بارانی که قرار است سرباز را خیس کند بسازیم. یک لایه جدید درست کنید و نام آن را باران بگذارید و آن را بر روی تمامی لایه های دیگر بگذارید . آن لایه را با رنگ سفید پر کنید و سپس به Filter – Noise
رفته و مقداری نویز به آن اضافه کنید .
قدم۱۴:
سپس به Filter – Blur – Motion Blur
رفته و آن را به ۲۴ پیکسل و زاویه -۶۳ درجه تنظیم کنید .
قدم۱۵:
حالا به Image – Adjustments – Levels
رفته و از تنظیمات من استفاده کنید .
قدم ۱۶:
آخرین چیزی که شما بدان نیاز دارید این است که Blending Options
را برای صفحه نمایش تنظیم کنید .
قدم۱۷:
حالا باید متن خودتان را وارد کنید . از تنظیمات من برای Blending Options
استفاده کنید .
قدم ۱۸ :
سپس یک لایه بارانی دیگر درست کنید ، درست همانطوری که اولین لایه بارانی را درست کردید . اما این بار شما باید باران را کمی شدیدتر کنید و همچنین این لایه را بر روی متنی که نوشتید بکشید .درست همانطوری که من این کار را کردم شما نیز می توانید انجام دهید .
قدم۱۹:
حالت لایه را به Multiply
و شفافیت را به ۶۲% برسانید .
قدم۲۰:
سپس متن خودتان را اضافه کنید . برای بقیه متن من دیگر افکتی را استفاده نکردم. فقط آن را به رنگ خاکستری با کد #۹f9f9f
درآوردم .
قدم۲۱:
در پایان شما می توانید همانند من ، با کشیدن خطهایی به رنگ سفید بر روی سرباز جزییات بیشتری به آن اضافه کنید .امیدوارم این تجربه برای شما مفید واقع شود و بتوانید در آینده از آن برای کارهای خودتان استفاده کنید .
منبع : .tutzor.com
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)