دروود
مرتضی جان من دان کردم من از ویندوز 7 استفاده میکنم من نتونستم فایل اجرایی رو باز کنم
دوستانی که ویندوز 7 استفاده میکنن این نرم افزار رو دانلود کنن ببینن برا اونا اجرا میشه؟!
آره خودم هم دیدم. ولی نتونستم کاریش کنم بی خیالش شدم. آخه کپی میکنی دیگه نیست. به خاطر اون تکست باکسه. یه سری محدودیت ها داره.
در مورد فروم های خارجی به نظرم پخش نشه بهتره. چون اگه به دست خودشون برسه ممکنه کلا بحث وابسته نبودن به آی پی و یا نهایتا شیوه لینک دهی رو تغییر بدن.
در آخر هم خواهش می کنم. امیدوارم مفید باشه.
در ضمن اسم من مرتضی است
آقا بهزاد من اون قضیه رو هم دنبال میکنم ببینم مشکل از کجاست. حالا شما برای تست کردن از همون قابلیت Compatablity استفاده کن تا من دلیلش رو پیدا کنم.
- سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
- مستقیم سازی لینک های شما(قوانین در پست اول)
- اکانت پرمیوم آپلودسنتر های مختلف/Premium Accounts
- طرح سوال های عمومی در مورد سایت های رایگان لیچ در این تاپیک
- دانلود پریمیوم از Fileserve و Filesonic و ... با استفاده از کوکی ها
[IMG][/IMG]
بخش ویژهی سایت
- اکانت پرمیوم سایت uploaded.to
- 2 گیگ اکانت ftp
- رپیدلیچ ها و جنریتور های ویژه
- معرفی نرم افزارهای کاربردی و ویژه
- تمام ترفند های مربوط به JDownloader trick در این تاپیک
- اکانت پرمیوم مگاآپلود+مگاویدئو| تا 6 اگوست
ممنون
عالیه مرتضی جان
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
ممنو مرتضی جان ... ولی اون اسم فایل ها رو واسه من نمیاره ... فقط لینک مستقیم میده
شرمنده
این دو اسم خیلی شبیهن
با ایشون همش اشتباه می گیرم
http://p30ask.com/forum/member.php?u=288
اقا یه چیزی!
می تونی همینو تبدیل به یه دانلود منیجر بکنی؟
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
xp سرویس پک 3 هستش
اشکالی نداره پژمان جان. شما هر چی میخوای صدا کن.
در مورد دانلود منیجر خیلی کار سختی نیست اما کار جالبی نیست. چون خیلی نمیشه بهش امکانات اضافه کرد.دیگه هر کاری هم روش انجام بدم به پای IDM که نمیرسم
بازم حالا ببینیم نظر سایر دوستان چیه. اگه همه موافق بودن روی اون هم شروع به کار می کنم.
والا ویندوز خود من هم همینه اما مشکلی نداشتم. شما یه بار برو تو IE از مسیر زیر هیستوری و کش رو پاک کن ببین درست میشه:
Tools => Internet Options => Content => Setting (autocomplete) => Delete Auto complete history
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)