نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: قراردادن عكس در هنگام پخش اهنگ در windows media player

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

قراردادن عكس در هنگام پخش اهنگ در windows media player

احتمالاً براي شما نيز پيش آمده است كه هنگام پخش آهنگ توسط نرم افزار media player گاهي عكس خواننده يا هر كس ديگر در گوشه صفحه نمايان مي شود. اين عكس به هيچ وجه قابل ذخيره سازي نيست و در دل آهنگ جا دارد . با استفاده از اين ترفند مي توانيد عكس مورد نظر خودتان را قرار دهيد .براي اين كار :

نرم افزار media player را اجرا كنيد . اكنون از ميان تب ها به تب library برويد .در اين صفحه ليست آهنگ هاي موجود در سيستم تان را ميبينيد . حالا روي آهنگ مورد نظر راست كليك كرده و advanced tag editor را بر گزينيد . در پنجره باز شده ميتوانيد ريز مشخصات آهنگ را مشاهده و تغيير دهيد براي قرار دادن عكس نيز ميتوانيد به تب pictures رفته وعكس مورد نظر را انتخاب كنيد . به همين سادگي عكس شما در هنگام پخش آهنگ در كنار صفحه به نمايش در مي آيد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر بخش اموزشی
    !Busy
    تشکر تشکر کرده 
    4,575
    تشکر تشکر شده 
    6,033
    تشکر شده در
    1,280 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    1143
    Array

بهترین و حرفه ای ترین برنامه برای ویرایش تگ و عکس پس زمینه موزیک ها برنامه Tag&Rename 3.5.7 هستش که به راحتی می توانید آلبوم هاتو دسته بندی کنید و تگ هاشو درست کنید!
    البته برنامه برای ویرایش تگ خیلی زیاده حتی خود میدیا پلیر ویندوز و Winamp و Jet Audio و ... ، ولی این برنامه که من میگم تخصصی کارش اینه و من فقط از اون استفاده می کنم چون امکانات خیلی خوبی داره! مثلاً خیلی راحت و با چند کلیک می تونید اسم فایل رو به عنوان Title برای فایل صوتی انتخاب کنی و خیلی امکانات دیگه همچنین می توانید برای هر فایل صوتی یک عکس انتخاب کنید که زمان پخش اون عکس نمایش داده میشه (حتی تو موبایل های جدید و نوکیا اون عکس نمایش داده میشه!) و یا عکس پس زمینه موزیک رو ذخیره کنید.

eyzb99xgsheozx1mva9t

efm2bfrxl45xvlkyzt75

4. 3 کاربر مقابل از borhan_3010 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)