سلام
من در زیر یه لیست از انواع ایزویی که برای خودم استفاده کردم نوشتم. پیدا کردن این ایزو کار مشکلی نیست! کافیه که اسم اونارو تو گوگل سرچ کنید.
سری اول ایزوهای ویندوزی:
این نوع ایزوها با دستور مستقیم ISO قابل بوت اند و نیاز به کار خاصی نداره! مثل پست شماره 2 باهاشون رفتار می کنید!
Acronis True Image 2012 Plus Pack
Norton Ghost 15 Recovery Disk
R-Drive Image 4.7.4712
Ghost 11.5 Corporate
Acronis Disk Director 11 Home
Paragon Partition Manager 2010
Paragon Rescue Disc 10.0
EASEUS Partition Master image 2011
ESET Nod32 Rescue Disc
Data Rescue PC 3.2
Wondershare LiveBoot 2012
Slax Linux Live 6.1.2
ERD Commander 6.5 Windows 7 64bit
Repair disc Windows 7 64bit
ERD Commander 6.5 Windows 7 32bit
Repair disc Windows 7 32bit
iBoot 2.0.3
Active Boot Disc 5.4.5
Ultimate Boot CD 5.0.3
Offline NT Pasword Registry
Fixit-Utilites
QuickTech Pro 5
سری دوم ایزوهای لینوکسی:
مهم: این نوع ایزم ها به صورت اکسترکت شده استفاده میشن. در صورت استفاده از دستور مستقیم ISO ، برنامه مورد نظر حتی اگر بوت شود موقع اجرا خطا می دهد!
Avira AntiVirus Rescue Disc
Bit Defender AntiVirus Rescue Disc
F-Secure Rescue Disc
Kaspersky Rescue Disc
برای استفاده ابتدا هرکدوم از ایزوها رو توی پوشه ISO_SOURCE اکسترکت کنید و بعد از دستور ISO Linux با رعایت مسیر فایل isolinux.binاستفاده کنید!
برای دیسک نجات آویرا : تمام محتویات ایزوی دیسک نجات آویراAVIRA رو توی پوشه
ISO_SOURCE اکسرکت کنید! سپس از دستور زیر استفاده کنید:
کد:
grub4dos ls /isolinux.bin || find --set-root /isolinux.bin; chainloader /isolinux.bin
boot
برای دیسک نجات اف-سکیور : تمام محتویات ایزوی دیسک نجات اف-سکیور F-Secure رو توی پوشه
کد:
grub4dos ls /boot/isolinux/isolinux.bin || find --set-root /boot/isolinux/isolinux.bin; chainloader /boot/isolinux/isolinux.bin
boot
برای دیسک نجات بیت دفندر : تمام محتویات ایزوی دیسک نجات بیت دفندر Bit Defender رو توی پوشه
کد:
grub4dos ls /isolinux/isolinux.bin || find --set-root /isolinux/isolinux.bin; chainloader /isolinux/isolinux.bin boot
برای دیسک نجات Kaspersky (این بخش از آموزش متعلق به دوست و استاد خوبم جناب شیرین زبان هست):
ابتدا محتویات فایل Kaspersky Rescue Disc_Needs.rar که ضمیمه کردم توی پوشه ISO_SOURCE اکسترکت کنید بعد محتویات ایزوی دیسک نجات رو هم توی پوشه ISO_SOURCE اکسترکت کنید و از دستور زیر استفاده کنید:
کد:
grub4dos ls /ISOLINUX.BIN || find --set-root /ISOLINUX.BIN; chainloader /ISOLINUX.BIN
boot
تذکر مهم: از بین این چهار ایزو ، Avira و Kaspersky رو با هم نمیشه همزمان داشت ولی بقیه مشکلی ندارند، علت اش هم تداخل فایل isolinux.cfg هستش! فعلاً نتونستم راهی برای حل این مشکل پیدا کنم!
تذکر مهم2: ممکن است تو نسخه های جدید نرم افزارها مسیر فایل isolinux.bin تغییر کنه شما هم باید دستور مربوطه رو طبق مسیر جدید ویرایش کنید!
موردی داشتید تو تایپیک اعلام بفرمایید، در حد توان و دانشم کمک تون می کنم.
پایان آموزش
موفق باشید
borhan_3010
زمستان 90
پست ویرایش شد!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)