نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط borhan_3010 نمایش پست ها

این مطلب رو که نوشتین برام جالب بود چون ایشون تو یکی از فروم ها که خودتون بهتر از من می دونید فعالیت می کنن و اونجا خودش رو خیلی با شخصیت نشون میده. من چندتن از دیگر دوستام که تازه اینجا اومدیم (و بعضی هاشون هم هنوز اینجا رو نشناختن) هم همونجا بودیم! و خیلی زحمت کشیدیم و آموزش های خوبی گذاشتیم ولی به دلیل بی حرمتی و توهین همین آقا مجبور شدیم بی خیال تمام زحمت هامون بشیم و انجمن رو دسته جمعی با خاطره تلخ ترک کنیم!

خوشحالم اینجا وضعیت اینجوری نیست!
    همیشه سالم، موفق و پایدار باشید!
    معاون این انجمن فردی هستش بسیار آرام و دوست داشتنی که تا به حال با هیچ کس برخوردی نداشته ( من تو دو سالی که لاهاش آشنا شدم ندیدم ) ، همینطور sada سرپرست اینجا و mehraboon ناظم انجمن ، که هر سه این افراد به دلیل رفتار این آقا کمتر به انجمن میامدن .
    تمام تلاشم را کردم تا رفتارش را درست کنه ولی متاسفانه در مورد رعایت اخلاق نمیتونستم کوتاه بیام .
    ارسال پست پورن اون هم در جایی که پر از کاربران کم سن و سال و همچنین خانم هستش از طرف یک فرد خانواده دار نهایت حماقت اون فرد میتونه باشه .
    فکر نکنم هیچ کس تا حالا برای این فرد به اندازه من ارزش قائل شده باشه ولی هیچ وقت متوجه نشدم مشکل این فرد چی میتونه باشه ؟ ذات خراب را با محبت نمیشه درست کرد و امبدوارم روزی برسه که خدا خودش یهش کمک کنه
    دوست عزیزمان که اعلام کردن لینک نمیتونند بدن هم مشکلی وجود نداره

توی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
    علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
    اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.
    همان روز اول خدمتتان عرض کردم شما تنظیمات اختصاصی خودتان را بهم زدید و همین مساله باعث مشکلاتی برای شما شده ، میتونید با یک کاربر جدید تنظیمات اختصاصی برای خودتان را درس کنید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)