معاون این انجمن فردی هستش بسیار آرام و دوست داشتنی که تا به حال با هیچ کس برخوردی نداشته ( من تو دو سالی که لاهاش آشنا شدم ندیدم ) ، همینطور sada سرپرست اینجا و mehraboon ناظم انجمن ، که هر سه این افراد به دلیل رفتار این آقا کمتر به انجمن میامدن .
تمام تلاشم را کردم تا رفتارش را درست کنه ولی متاسفانه در مورد رعایت اخلاق نمیتونستم کوتاه بیام .
ارسال پست پورن اون هم در جایی که پر از کاربران کم سن و سال و همچنین خانم هستش از طرف یک فرد خانواده دار نهایت حماقت اون فرد میتونه باشه .
فکر نکنم هیچ کس تا حالا برای این فرد به اندازه من ارزش قائل شده باشه ولی هیچ وقت متوجه نشدم مشکل این فرد چی میتونه باشه ؟ ذات خراب را با محبت نمیشه درست کرد و امبدوارم روزی برسه که خدا خودش یهش کمک کنه
دوست عزیزمان که اعلام کردن لینک نمیتونند بدن هم مشکلی وجود نداره
همان روز اول خدمتتان عرض کردم شما تنظیمات اختصاصی خودتان را بهم زدید و همین مساله باعث مشکلاتی برای شما شده ، میتونید با یک کاربر جدید تنظیمات اختصاصی برای خودتان را درس کنیدتوی هر بخش که مراجعت می کنم تایپیک های موجود به صورت مستقیم نمایش داده نمیشن و باید پایین صفحه قسمت تنظیم های نمایش رو از زمانبندی دیروز به یک زمان دیگه تغییر داد. که من تازه امروز متوجه این موضوع شدم چون قبلاً چندتا ارسالی توی بخش پرتابل داشتم و امروز اومدم دیدم نیست! بعد اون قسمت رو دیدم!!
علت چیه؟ چرا پیش فرض رو بیشتر نمی کنید؟ به خاطر سنگین شدن صفحه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اگه امکانش باشه این پیش فرض رو یکم بیشتر کنید یا به کاربران تازه وارد یه جوری یادآوری کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)