سلام
من یه الگوریتمی پیدا کردم که میشه باهاش آدرس تمام فایل هایی که تو اکانت خودتون آپلود کردید رو پیدا کنید. البته لینک مستقیمشونا. مثلا این لینکیه که خود سایت بهتون میده:
کد:
http://dataup.to/617339/The.Expendables.dvdscr_(_FarsKids_US.avi
و این لینکیه که باید برید تو صفحه مورد نظر و بازش کنید و لینکش رو بردارید:
کد:
http://q100.dataup.to:83/download.php?id=617339
تازه همونطور که خودتون هم میدونید پیدا کردن لینک ویدیو ها تو این سایت خیلی سخته اما این برنامه در عرض 3 سوت لینک رو تقدیم شما میکنه
سختی پیدا کردن لینک ها زمانی آشکار تر میشه که شما بخواید 20 تا از فایل هاتون رو که مستقیم کردید براشون لینک اصلی رو پیدا کنید.
حالا می خواستم بدونم این برنامه به دردتون میخوره که بنویسمش یا نه؟
آخه ممکنه یه دو سه ساعت از وقتمو بگیره. گفتم همین اولش ببینم کسی دنبال همچین چیزی هست که بنویسمش یا نه. خلاصه این که الکی الاف نشم
نظرتون رو اون بالا تو نظرسنجی وارد کنید و اگر انتقاد یا پیشنها خاصی داشتید همینجا بگید یا برام پ.خ بفرستید.
مژده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مژده
بالاخره بعد از کلی سختی تونستم برنامه رو تموم کنم. متاسفانه به خاطر مشکلاتی که برای گرافیست عزیزمون پیش اومد نتونستند کار گرافیک این برنامه رو انجام بدن و مجبور شدم خودم یه چیزی سنبل کنم تا دیگه بیشتر از این بدقول نشم. اما قول یه اسکین توپ رو در اسرع وقت ازشون گرفتم. این رو هم اضافه کنم. این تازه اولین نسخه از برنامه هست و قطعا خالی از اشکال نیست. پس زیاد ناراحت نباشید که فلان جای برنامه مشکل داره و ... به مرور زمان و با کمک شما همه اینها حل میشه.
خیلی ظاهر قشنگی نشده ولی فکر کنم از اولیش بهتر شده باشه
این هم یه اسکرین شات از نسخه بتا:
به احترام آقا بهزاد مدیریت محترم سایت، دوست عزیزم آقا پژمان و تمام کاربران گل سایت آذر دانلود این برنامه رو تقدیم شما کردم. چیز قابل داری نیست ولی یادگاری خوبی میشه
و این هم وبلاگ مخصوص برنامه:
و این هم لینک دانلود برنامه:
نکته: رمز مربوط به فایل فشرده شده و صفحه ورود به برنامه کلمه مقابل می باشد : Morteza561 (به بزرگ بودن اولین حرف دقت کنید)
دیگه از اینجا به بعدش نوبت شماست که با نظراتتون برنامه رو به اونجایی که باید برسه برسونید
منتظرم
:Ljh&$: :Ljh&$:
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)