صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 202627282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دنیزلی قراردادش را با پرسپولیس ثبت کرد

13901004181810 PhotoA

مصطفی دنیزلی که هفته گذشته پس از مذاکره با رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس برای هدایت سرخپوشان راهی تهران شد و قراردادی به مدت یک و نیم فصل با این تیم امضا کرد، ساعت 11 امروز در هیئت فوتبال استان تهران حاضر شد و قراردادش را با پرسپولیسی‌ها به ثبت رساند.
    پرسپولیس در اولین حضور دنیزلی و از هفته هجدهم رقابت‌های لیگ برتر پنجشنبه در انزلی به مصاف ملوان می‌رود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مهدوی‌کیا: دنیزلی خواست من هم برگشتم

171425 PhotoA

مهدی مهدوی کیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: خیلی خوشحالم که این اتفاق رخ داد و امیدوارم بتوانم بازی های خوبی برای این تیم انجام دهم. من اکنون در شرایط بدنی خوبی به سر می برم.
    وی افزود: برای بازگشتم به پرسپولیس در این مدت اتفاقاتی رخ داد که یکی از آنها همان اتفاقات اول فصل است. این بار هم صحبت های زیادی بود تا اینکه روز گذشته با من صحبت شد و گفتند دنیزلی خواسته با من قرارداد امضا شود.
    مهدوی‌کیا تصریح کرد: از مسئولان پرسپولیس خواستم خودشان با عابدینی صحبت کنند و این اتفاق هم رخ داد. دنیزلی به باشگاه اعلام کرده بوده باید اول تیم را ببیند و سپس بگوید چه بازیکنانی می خواهد. من روز گذشته هم با دنیزلی صحبت کردم و حرف های او را شنیدم. امروز نیز باشگاه پرسپولیس پیگیر کارهایم بوده است.
    این بازیکن که نیم فصل اول در داماش حضور داشت، در ادامه به فارس گفت: خاطرات خوبی در رشت دارم. تا جایی که می دانم سابقه نداشته این تیم در نیم فصل اول تا رتبه ششم بالا آمده باشد. دوستان خوبی در رشت پیدا کردم. داماش تماشاگران خوبی هم داشت اما در بازی پایانی اتفاقاتی رخ داد که نمی خواهم فعلا در موردش صحبت کنم. من به پرسپولیس بازگشتم چون به این تیم علاقه داشتم. هواداران هم از من این را می خواستند. هر جا می رفتم از من این سؤال را می پرسیدند. نمی خواستم در زندگی ام این مسئله وجود داشته باشد که هواداران بگویند چرا به پرسپولیس بازنگشتم.
    وی خاطرنشان کرد: اکنون که دنیزلی خواسته بود نمی توانستم تصمیم دیگری بگیرم. همه چیز دست به دست هم داد تا زمینه بازگشتم به پرسپولیس فراهم شود. من یک بازیکن بیشتر نیستم اما امیدوارم به اندازه خودم انتظارات را بر‌آورده کنم.
    مهدوی کیا با اشاره به حضور دنیزلی در پرسپولیس به فارس گفت: امیدوارم با حضور این مربی اتفاقات خود رخ دهد. پرسپولیس نیم فصل سخت و تلخی را گذرانده است. امیدوارم کارهای انتقالم زودتر انجام شود تا بتوانم از فردا کنار بچه ها باشم. دنیزلی هم همین را از من خواسته است و می دانم آقای عابدینی این حسن نظر را دارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض مهدوي‌کيا: بهتر است کريمي کاپيتان باشد

بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: و اميدوارم در نيم فصل دوم بتوانيم شرايط کنوني پرسپوليس را بهبود بخشيم و کم کاري‌هاي گذشته را جبران کنيم.

00036671
    مهدی مهدوی‌کیا در رابطه با بازگشتش به پرسپولیس گفت: از اینکه بعد از 13 سال دوری از تیم محبوب دوران کودکی‌ام و بعد از نامهربانی‌هایی که با من شد توانستم به این تیم برگردم بسیار خوشحالم و امیدوارم در نیم فصل دوم بتوانیم شرایط کنونی پرسپولیس را بهبود بخشیم و کم کاری‌های گذشته را جبران کنیم.
    وی در گفتگویی اظهار داشت: تیم پرسپولیس نام بزرگی دارد و من با پتانسیلی که از تیم سراغ دارم اگر شرایط روحی و روانی بازیکنان مطلوب شود حتما نتایج خوبی را خواهیم گرفت.
    این بازیکن باتجربه با تاکید بر اینکه دنیزلی از مربیان خوب و باتجربه در فوتبال است، تصریح کرد: مصطفی دنیزلی مربی شناخته شده و با تجربه‌ای است و کارنامه خوبی هم دارد. امیدوارم با رهبری این مربی باتجربه تیم از این شرایط بیرون بیاید و بتوانیم در این نیم فصل نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.
    وی با یادآوری اینکه در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست به حذف تیم پرسپولیس از جام حذفی و فاصله زیاد امتیازی این تیم با صدرنشین لیگ برتر اشاره کرد و افزود: هدف اصلی تیم پرسپولیس موفقیت در لیگ قهرمانان است که در آنجا بازی‌های زیادی داریم. امیدوارم با بازی‌های خوبی که در آنجا انجام می‌دهیم شرایط نیم فصل پیش را جبران کنیم باید ببینیم هفته به هفته چه اتفاقی می‌افتد، باید تا جایی که می‌توانیم خود را در جدول بالا بکشیم.
    مهدوی‌کیا اظهار داشت:همه فکر می‌کنند با آمدن من همه مشکلات پرسپولیس حل می‌شود اما من هم فقط یک بازیکن هستم و فقط امیدوارم وظایفی را که در تیم به من محول می‌شود با کمک دیگر بازیکنان به نحواحسن انجام دهم.
    مدافع - هافبک جدید تیم پرسپولیس در رابطه با بازوبند کاپیتانی هم گفت:‌ من دوست داشتم پیراهنی را بپوشم که تاکنون نپوشیده بودم به همین خاطر پیراهن شماره 19 را می‌پوشم و بازوبند کاپیتانی را هم قبول نمی‌کنم چون فکر می کنم خوش یمن نیست و بهتر است علی کریمی کاپیتان باشد و من به عنوان یک بازیکن به تیم کمک کنم.
    زننده بهترین گل آسیا در باره ادامه همکاریش با پرسپولیس گفت: من فوتبال را از پایه شروع کرده‌ام و پله پله بالا آمده‌ام و دوست دارم اگر قرار است مربیگری را تجربه کنم برای رده‌های سنی جوانان باشد. من باید مدارج مربیگری را در آلمان طی کنم و به نظرم این یک اتفاق بسیار خوب است.
    مهدوی‌کیا در صحبتی با هواداران تیم پرسپولیس گفت: موفقیت پرسپولیس بستگی به حمایت هواداران میلیونی این تیم دارد و امیدوارم که آنان شرایطی را ایجاد کنند که تیم از لحاظ روحی و روانی در شرایط قابل قبولی قرار گیرد. در اینصورت است که هواداران هم می‌توانند همان پرسپولیسی که انتظارش را داشتند، ببینند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

6. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

سه بازیکن جدید در فهرست 18 نفره پرسپولیس

13901011131811 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حمیدرضا علی عسگر که مدت زیادی به دلیل مصدومیت از بازی‌ها دور بود، همراه با مهدی مهدوی‌کیا و حسین هوشیار سه بازیکنی هستند که در فهرست 18 نفره بازی با ملوان قرار گرفته‌اند.
    محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، علی کریمی، هادی نوروزی و علیرضا حقیقی پنج بازیکنی هستند که در این بازی حضور ندارند.
    پرسپولیس پنجشنبه هفته جاری در انزلی میهمان ملوان خواهد بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از پرسپولیس

13901007150028 PhotoA

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، تمرین امروز در حالی انجام شد که علی پروین هم نظاره‌گر تلاش سرخپوشان بود. علاوه بر این، علی پروین و مصطفی دنیزلی در اتاق سرمربی با یکدیگر گفت و گو کردند.
    در تمرین امروز حسین هوشیار دروازه‌بان جدید سرخپوشان به اعضای تیم معرفی شد و نام او در فهرست 18 نفره پرسپولیس برای رویارویی با ملوان قرار گرفت.
    حسین هوشیار دروازه بان تیم شهرداری یاسوج امروز (سه شنبه) با حضور در هیئت فوتبال استان تهران، قرارداد خود را با پرسپولیس که تا پایان فصل 93 – 92 خواهد بود، به ثبت رساند. احتمالا شماره 38 برای این بازیکن در نظر گرفته خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض گزينه‌هاي مربيگري دروازه‌باني پرسپوليس

دو گزينه براي حضور در پست مربيگري دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس مشخص شدند.
    00000527
    مصطفی دنیزلی پس از بازی با ملوان تصمیم گرفت یک مربی دروازه‌بانی به کادر فنی اضافه کند.
    بهروز سلطانی و داود فنایی دو گزینه‌ای هستند که قرار است جلسه‌ای با دنیزلی داشته باشند و یکی از آنها به عنوان مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس کار خودش را شروع کند. قرار است تا روز یکشنبه مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس انتخاب و معرفی شود.

12. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض نمايندگان پرسپوليس راهي مالزي مي شوند

چهار نماينده باشگاه پرسپوليس تهران به منظور حضور در جلسات کنفدراسيون فوتبال آسيا، بامداد روز يکشنبه عازم مالزي مي شوند.

00000549
    به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نمایندگان این باشگاه برای شرکت در جلسات AFC و هماهنگی های لازم جهت انجام مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، بامداد یکشنبه هجدهم دی ماه تهران را به مقصد کوالالامپور مالزی ترک می کنند.
    جمشید زارع قائم مقام باشگاه به عنوان مدیر مسابقات، محمود خوردبین سرپرست تیم به عنوان مدیر تیم، حمیدرضا غریب مدیر روابط عمومی باشگاه به عنوان مدیر بازاریابی و امیر علی حسینی مدیر روابط بین الملل نیز به عنوان مدیر رسانه ای در این جلسات حضور خواهند یافت.
    گفتنی است؛ نمایندگان باشگاه پرسپولیس بامداد روز پنجشنبه بیست و دوم دی ماه به تهران باز می گردند

14. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض دنیزلی پیشنهاد پروین را وتو کرد؛ این مربی را نمی خواهم

سرمربی پرسپولیس به پیشنهاد علی پروین پاسخ منفی داد!

به گزارش «24»، در حالیکه علی پروین در تلاش بود تا یکی از شاگردان سابق خود را به نیمکت مربیگری پرسپولیس برساند، دنیزلی با این خواسته پروین مخالفت کرد.
    علی پروین از مدتها قبل دو گزینه یعنی بهروز سلطانی و داوود فنایی را برای مربیگری این تیم بعنوان تمرین دهنده دروازه بانان مد نظر داشت و حتی اخیرا به دنیزلی پیشنهاد داده بود که با حضور داوود فنایی روی نیمکت موافقت کند اما مصطفی دنیزلی دو روز قبل اعلام کرد این گزینه را نمی خواهد تا برای اولین بار پیشنهاد پروین را قبول نکند.
    از سوی دیگر این روزها اخباری مبنی بر اختلافات زیر پوستی پروین و دنیزلی به گوش می رسد.

16. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

به گزارش اوج نیوز، او كه ظهر روز دوشنبه برای وداع با با هم تیمی های خود به ورزشگاه درفشی فر رفته بود،با تمامی اعضا تیم شامل كادر فنی و بازیكنان روبوسی كرد به جز یك نفر كه ناگفته پیداست آن نفر كیست.

علیرضا حقیقی اما قصد داشت به سمت میثاق معمارزاده هم برود كه وقتی دید او رویش را به سمت دیگری برگردانده،پشیمان شد و از سمت دیگری ورزشگاه را ترك كرد.

تمرین روز دوشنبه پرسپولیس بدون حضور خبرنگاران و هواداران برگزار شد.

در آغاز فصل ،وقتی معمارزاده به پرسپولیس پیوست ،مصاحبه ای از او منتشر شد كه حقیقی را مثل برادرم دوست می دارم اما هرگز این نقل قول را كسی باور نكرد.

حقیقی فردا برای حضور در اردوی تیم رابین قاران روسیه به تركیه خواهد رفت.

18. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

به گزارش خبرآنلاین؛ امروز در حالی که پرسپولیسی ها تمرینات مورد نظر دنیزلی را انجام می دادند، تعدادی از هواداران این تیم از عملکرد مازیار زارع انتقاد کردند.

IMAGE634616392102368752

این تعداد از هواداران با انتقادهای تند خود باعث شدند تا زارع به سمتشان برود و چند دقیقه ای با آن ها جر و بحث کند. مازیار زارع که به شدت از این رفتار تماشاگران عصبانی شده بود به آن ها گفت: «3 ماه صبر کنید، از پرسپولیس می روم.» امروز در حالی هواداران پرسپولیس از زارع انتقاد کردند که نزدیکان دنیزلی هم می گویند سرمربی پرسپولیس از این بازیکن دلخور است. او در بازی با ملوان گفته بود که پنالتی تیم را مازیار زارع بزند اما زارع که خود را یک ملوانی اصیل می داند، ضربه پنالتی را نزد تا مهدوی کیا مجبور شود این ضربه را بزند؛ همان ضربه ای که تبدیل به گل نشد.

صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 202627282930313233 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)