محسن کرباسچي که پس از استعفاي علي شجاعي به عنوان سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن منصوب شد از برطرف شدن مشکلات مالي اين باشگاه در آينده نزديک خبر داد.
00026789
سرپرست جديد تيم فوتبال ذوب آهن درباره نحوه انتخابش به عنوان سرپرست اين تيم گفت: آقاي شجاعي به صورت ناگهاني و غيرمنتظره استعفا داد و هيات مديره هم ضمن پذيرفتن استعفاي وي سريعا تشکيل جلسه داد و در پايان به من اعلام شد که بايد اين وظيفه را بر عهده بگيرم. ذوب آهن در فاصله کوتاهي با راه آهن در ليگ برتر و استقلال در پلي‌آف ليگ قهرمانان آسيا ديدار مي‌کند که حضور سرپرست در تيم الزامي است.

وي در ادامه درباره مشکلات مالي باشگاهش که دليل اصلي استفعاي شجاعي نيز بوده است، اظهار کرد: تمام عوامل باشگاه از مدير عامل و هيات مديره تا پايين‌ترين عضو در حال تلاش هستند که اين مشکلات حل شوند. با توجه به اتفاقات و صحبت‌هايي که مطرح شده فکر مي‌کنم اين مشکلات در آينده نزديک برطرف مي‌شوند.

کرباسچي که پيش از اين به مدت 10 سال مدير ورزش قهرماني باشگاه ذوب آ‌هن نيز بوده درباره مشکلات تيمهاي غيرفوتبالي باشگاه هم خاطر نشان کرد: ‌اتفاق غيرمنتظره‌اي که سال گذشته درخصوص مديريت باشگاه رخ داد، گريبانگير همه عوامل باشگاه از جمله پرسنل، ورزشکاران و تيمهاي ورزشي شده است. به عنوان نمونه تيمهاي بسکتبال و هندبال هم از قاعده مشکلات مالي مستثني نبودند.

منصور ابراهيم زاده هميشه از علي شجاعي به عنوان يک همکار خوب ياد مي‌کرد و مي گفت با حضور وي آرامش در تيمش حاکم است. سرپرست جديد تيم فوتبال ذوب آهن درباره ارتباطش با سرمربي تيم گفت: چهارشنبه جلسه‌اي با آقاي ا‌براهيم‌زاده داشتم و با او در باره نحوه همکاري‌ها صحبت کردم. من با ايشان از قبل آشنايي دارم و ما هيچ مشکل خاصي با يکديگر نداريم. مهمترين مساله در حال حاضر هم اين است که ما با ياري يکديگر به حل مشکلات کمک کنيم.

وي در پايان با اشاره به بازي پنجشنبه(امروز) تيمش برابر راه آهن تصريح کرد: چهارشنبه با حضور در جمع بازيکنان با آنها ديدار و گفت‌وگو کردم. آنها از روحيه بسيار خوبي برخوردارند و با شرايط خوبي که دارند تصور مي‌کنم بازي خوبي از خود نشان دهند. به هر حال هيچ تيمي براي باختن به ميدان نمي‌رود. پس ما هم تلاش مي‌کنيم که پيروز ميدان باشيم.