امسال ليگ سختي در پيش داريم و براي ما‌، هر روز حکم يک فينال را دارد و تيم‌‌هايي مثل گيتي پسند، حفاري اهواز و شهيد منصوري قرچک مدعي قهرماني هستند که اين شرايط ليگ را سخت تر ‌مي‌کند.
00031874
کاپیتان تیم گیتی پسند با اشاره به جایگاه تیمشان در جدول لیگ برتر و هم چنین صدرنشینی تیم شهید منصوری قرچک گفت: تیم مادر رقابت‌های نیم فصل صدرنشین جدول شد، اما جام قهرمانی در پایان فصل به تیم صدرنشین داده ‌می‌شود.
وحید شمسایی در گفت و گو با ایلنا با بیان مطلب فوق اظهار داشت: اختلاف ما با تیم شهید منصور قرچک یک گل است که قطعا این فاصله کم بازیکنان تیم ما را از لحاظ روحی و روانی تضعیف نمی کند.

شمسایی افزود: امسال لیگ سختی در پیش داریم و برای ما‌، هر روز حکم یک فینال را دارد و تیم‌‌هایی مثل گیتی پسند، حفاری اهواز و شهید منصوری قرچک مدعی قهرمانی هستند که این شرایط لیگ را سخت تر ‌می‌کند و قطعا هر تیمی که تمرینات بهتری داشته باشد برنده است.
شمسایی همچنین تصریح کرد: با همه این شرایط و بازی سختی که فردا در پیش داریم همه تلاشمان را به کار ‌می‌بندیم تا در این رقابت ها سرافراز بیرون آییم‌.
وی با اشاره به صدرنشینی تیم فوتسال شهید منصوری در نیم فصل نخست رقابت های لیگ برتر افزود: تیم شهید منصوری قرچک، تیم بزرگی است و تیمی است که با وجود 4‌- 5 بازیکن ملی پوش و هواداران بسیار، پتانسیل قهرمانی را دارد اما تیم ما هم از امکانات خوبی برخوردار است.
وی همچنین در پاسخ به این سوالی درخصوص کاهش آمار گلزنی اس نسبت به دوره های دیگر لیگ برتر نیز متذکر شد: در فصل گذشته در 10 بازی حضور نداشتم و در خیلی از موقعیت ها هم شرایط گل زدن را داشتم اما سعی کردم به بازیکنان تیم کمک کنم. هدف من گل زدن نیست بلکه آنچه از نظر من اهمیت دارد، تیم است و اگر موقعیت پیش‌ بیاید گل ‌می‌زنم، اگر نه کار تیمی انجام می‌دهم و توقعات مربی را برآورد ‌می‌کنم.

کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان در رابطه با کیفیت لیگ برتر در سال جاری گفت: قطعا هر لیگ شرایط خاص خودرا دارد و بازیکنان متعددی در هر دوره حضور دارنداما لیگ هر سال سخت تر ‌می‌شود زیرا تیم‌های صدرنشین جدول به دنبال قهرمانی هستند و تیم‌های میانه جدول در پی کسب جایگاه خوب تلاش می کنند و همچنین تیم‌های انتهای جدولی نیز برای تغییر جایگاه و صعود ‌می‌جنگند.

وی در ادامه گفت: هدف ما قهرمانی و به دست آوردن نتیجه قابل قبول است، همان طور که در نتایج کارمان شاهد پیروزی هستیم و به استثناء این هفته، هفته‌های پیش صدرنشین جدول بودیم.
شمسایی همچنین در ادامه در خصوص تقابل این هفته تیم ماهان با راه ساری نیز خاطرنشان کرد: تیم راه ساری دارای مربی خوبی است که بیش از 4 هفته از حضورش بر روی نیمکت راه نمی گذرد ولی با این وجود این تیم که دارای بازیکنان خوبی است نشان داده که می تواند حریف سرسختی برای ماهان باشد. تیم راه ساری اگر دارای جایگاه صدرنشینی باشد یا انتهای جدول تیمی با عملکرد خوب است.
وی در ادامه درباره حضور خود و محمد کشاورز در تیم ملی بیان داشت: تعاملی بین باشگاه و تیم‌ملی در این زمینه صورت گرفته و با برنامه ریزی کمیته فوتسال ما موفق به حضور در 2 مجموعه شده‌ایم و امیدواریم همچنان این تعامل خوب را شاهد باشیم.