به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، عزیز الله محمدی با حضور در کلاس بازآموزی داوران و کمک داوران لیگ برتر در خصوص فعالیتهای صورت گرفته توسط داوران گفت: چهار سال است که در فوتبال به عنوان رئیس سازمان لیگ و نایب رئیس دوم در حال فعالیت هستم و هر چه بیشتر تلاش میکنم، باز هم متوجه میشوم که برای فوتبال کاری نکردهایم و برای رسیدن به کشورهای مطرح در فوتبال جهان باید بیش از پیش تلاش کنیم. حرکت فوتبال رو به جلو است و باید بازهم تلاش کنیم تا به قلههای بالای فوتبال در جهان دست پیدا کنیم.
وی در خصوص داوری گفت: من همیشه گفتهام قشر داوری فوتبال ایران با غیرتترین و در عین حال مظلومترین قشر در فوتبال ایران است و همیشه اعتقاد داشتم که مهمترین اصل در فعالیت شما خود باوری است. اگر به تاریخ چند ساله اخیر فوتبال ایران نگاه کنیم، در مییابیم که همانطور که مرادی،ترکی،ممبینی و مظفری زاده توانستند بازیهای استقلال و پیروزی را سوت بزنند و به خوبی قضاوت کنند، اگر از داوران جوانتر هم استفاده بنیم قطعا و بدون مشکل این بازیها را قضاوت خواهند کرد و تنها باید خودشان را باور کنند و تلاششان را بیشتر کنند.
محمدی در خصوص اشتباهات داوری گفت: اشتباهات داوری ما در مقابل داوران جهان که در مسابقات جام جهانی و جام ملتهای اروپا قضاوت میکنند،با آن همه امکاناتی که در اختیار آنهاست، هیچ است و درصد اشتباهات داوری در این مسابقات بسیار بالاتر است.
وی افزود: از همه شما میخواهم با یکدیگر همدلی داشته باشید و از یکدیگر حمایت کنید و مسئولین فدراسیون به همراه کمیته داوران از هیچ فعالیتی برای رشد و موفقیت قشر داوری دریغ نخواهیم کرد. هزینه ای که بابت قضاوت شما در مسابقات داده میشود، هرچند در سال جاری افزایش یافته اما باز هم کم است و باید بدانید شما چون نان بازویتان را میخورید، این مبلغ ناچیز برای شما بسیار با برکت خواهد بود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)