به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مهدی تاج در نشست باز آموزی داوران و کمک داوران لیگ برتر گفت: اولین بحث در زمینه داوری، قضاوت داوری است که در این زمینه باید این مسئله را از دو بعد نگاه کنیم. بعد اول مسائلی است که در مستطیل سبز اتفاق میافتد که رسیدگی به آن وظیفه کمیته انضباطی و بالاتر از آن کمیته استیناف است و یکسری از مسائل دیگر در خارج از مستطیل سبز است که توسط کمیته رسیدگی به تخلفات حرفهای مورد بررسی قرار میگیرد و همه شما باید بدانید که بنده در ریز مسائل گفته شده قرار دارم.
وی ادامه داد: درسال گذشته تنها دو پرونده در این زمینه را مورد بررسی قرار دادهایم که با توجه به بالغ بر 4 هزار مسابقهای که توسط فدراسیون فوتبال در ردههای مختلف برگزار شد و حداقل نیاز به 16 هزار فرصت داوری است، کمتر از نیم درصد است که بهتر است بگویم مقدار آن صفر است. با قدرت میگویم داوران ما کم حاشیهترین و پاکترین قشر در فوتبال کشور هستند اما در زمینه اشتباهات داوری همه ما میدانیم که هیچ عمدی در کار نیست.به همین خاطر به هیچ عنوان اجازه هیچگونه بیاحترامی به قشر زحمت کش داوری در کشور را نخواهیم داد.
نایب رئیس اول فدراسیون گفت: حضور من در کمیته داوران به واسطه قانونی است که توسط فیفا به فدراسیونهای عضو ابلاغ شده است که علت دوم حضور من در این کمیته حمایت از جامعه داوری است.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص اشتباهات داوری گفت: بروز اشتباه در مسائل داوری نسبت به سایر اقشار و اصناف دیگر به هیچ وجه قابل مقایسه نیست اما فرق داوری فوتبال با آنها این است که داوری فوتبال زیر ذره بین است و مردم یک داور فوتبال را حداقل چندین بار در تلویزیون میبینند.پس داوران باید درتمام حرکات، رفتار و حتی پوشش خود دقت داشته باشند .چرا که مردم ایران آنها را به خوبی میشناسند و قطعا همانگونه که گفتم رفتارشان به شدت زیر ذره بین است.
تاج افزود: داوران باید با تمام قوا از یکدیگر حمایت کنند و هیچ اقدامی در جهت تضعیف این قشر انجام ندهند و برای کمیته داوران به هیچ عنوان صحبت کردن علیه داوران پذیرفته نیست و این کمیته این موضوع را به شدت و قدرت پیگیری میکند.
رئیس کمیته داوران تاکید کرد: این کمیته در حال حاضر به صورت شواریی و جمعی اداره میشود و من معتقدم که با این روش شاهد توسعه روز افزون داوری کشور و پیشرفت آن در مجامع بین المللی خواهیم بود .چرا که حضور حسین عسکری در کمیته داوران آسیا نیز برای فوتبال ایران غنیمت بوده و قطعا میتواند با حضورش از حقوق داوران ایران در مجامع بین المللی دفاع کند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)