عجب دورانی بود!
آموزش تو پادگان عجب شیر معروف
خدمت دهلران استان ایلام
عجب دورانی بود!
آموزش تو پادگان عجب شیر معروف
خدمت دهلران استان ایلام
خدمت، در کل چیز خوبی نیست! البته مسلماً محاسنی هم داره و خوب کم عیب هم نیست. ولی خوب تنها حسنش به نظر من ایجاد استقلال هست. ولی 2 سال از عمر (اونم بهترین سال ها) به راحتی از دست میره
به نظر من از این نیروی سرباز میشد استفاده های بهتری کرد (یک بار بحثش را با ر.رکن3 مرکز انجام دادم مفصل، بنده خودا خودش هم قبول داشت!)
جاودانه شوید
من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت
مصیبت ترین روز هام اونجا بود هر زور سر یکی از سرباز ها رو میبریدن و میزاشتن روکیوسک و بدنشون رو میبردند!رضا واقعا دوران سختی داشتی دلم برات می سوزه دست خودم نیست
لعنت به این پ.پ.ک
منم با شنیدن اسم عجب شیر یاد یکی از اقواممون میفتم
طفلی اینقدر پسر خوبی بود آزارش به یه مورچه هم نمیرسید از سختی های اونجا میگفت بعد آموزشی بعد یه مدت از خدمت برا همیشه از پیش ما رفت
من هم حرف شما رو قبول دارم ولی برای بعضی ها خیلی واجب مثلا ما یه سرباز داشتیم خدا بیامرز توی دوران اموزشی وقتی که مرخصی می دادن زنگ می زد خانواداش میومدن جلو ماشین اون ببرن خونه چونکه خودش نمی تونست تنهای بره برای اینجور ادمهای خیلی واجب چونکه تا حدودی به مرحله خودسازی می رسن ویا از دست انجور زندگی کردن راحت میشن
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
من نرفتم قصد هم ندارم برم ! بعد از فارغ التحصیلی میرم اونور پیش اقوام و حسابی به ریش این ابلهانی که فکر می کنند همه چی رو می دونند می خندم .
چه جوری؟
اینجوری
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)