172713155 PhotoA

اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد ثبت نام در انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی در حوزه تالش اظهار داشت: از قبل هیچ تصمیمی برای شرکت در انتخابات نداشتم. تا غروب ۸ دی قصد ثبت نام نداشتم اما به دلیل مراجعه مردم و تعداد زیاد افرادی که خواستار حضورم در انتخابات شده بودند مجاب شدم در واپسین لحظات برای ثبت نام اقدام کنم.
وی افزود: به دلیل بیماری قلبی و بستری شدن و توصیه پزشکان تصمیمی برای حضور در انتخابات نداشتم. اکنون هم اگر پزشکم توصیه کند این کار برایم خوب نیست شاید انصراف دهم.
حسن زاده که در دور قبلی هم در انتخابات شرکت کرده بود اما رای لازم برای حضور در مجلس را پیدا نکرد، گفت: در دوره گذشته از تمام ۱۲ نماینده استان گیلان تعداد رای بیشتری آوردم اما در شهرم خودم(تالش) با اختلاف ۳۵۱ رای دوم شدم. همه چیز دست خداست و هر چه قسمت باشد همان می شود.
رئیس کمیته انضباطی در ادامه گفت و گو با فارس در مورد بخشیده شدن باشگاه های بدهکار در حالی که هنوز با طلبکاران تسویه حساب نکردند، گفت: باشگاه ها بخشیده نشدند بلکه از محل درآمدشان در سازمان لیگ تعهد دادند این پول ها را بدهند. امروز قرار است سازمان لیگ نامه باشگاه هایی که این شرایط را دارند به ما بدهد. اگر طلبکاری هم برایش مسئله ای جای سؤال دارد می تواند به ما مراجعه کند تا برایش موضوع را توضیح دهیم.