نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نوکیا Belle جایگزین سیمبیان میشود

مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1167
    Array

پیش فرض نوکیا Belle جایگزین سیمبیان میشود

سیمبیان روزهای آخر عمر خود رابه عنوان یک سیستم عامل موبایل میگذراند . بله درست است نوکیا تصمیم دارد سیمبیان , سیستم عامل دوست داشتنی که همه ما از آن خاطره داریم ، بازنشسته کرده و قرار است نوکیا Belle را جایگزین آن کند.

نوکیا Belle که قبلا به اسم Symbian Belle شناخته میشد قرار است بزودی برای یک سری از اسمارت فون ها جهت دانلود قرار بگیرد. البته نوکیا Belle قبلا در اوایل امسال همراه با گوشی های نوکیا ۷۰۰, ۷۰۱ و ۶۰۳ عرضه شده است که مورد استقبال تعداد زیادی از کاربران قرار گرفت .

93048819864104657596

گوشی هایی مثل نوکیا N8 , نوکیا C7 و یا نوکیا C6-01 از هم اکنون با نوکیا Belle وارد بازار کشورهایی مانند چین شده اند که البته قرار است در مرحله بعد در بقیه کشورها عرضه شوند . برای کسانی که یکی از گوشی های Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 و یا Nokia Oro را دارند انتظار دریافت نوکیا Belle زیاد طول نخواهد کشید و در فوریه ۲۰۱۲ طبق برنامه ریزی نوکیا این آپدیت برای دانلود عرضه میشود و شما قادر خواهید بود آن را دانلود و بر روی گوشی خود نصب کنید .
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)