به نام خدا
اگه نظر من را بخواید این از همه بهتر هست در حال حاضر
http://www.filegir.com/
به نام خدا
اگه نظر من را بخواید این از همه بهتر هست در حال حاضر
http://www.filegir.com/
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
اصلا برای چی میخوای ؟ معمولا چه چیز هایی رو لیچ میکنی ؟ در روز چه مقدار لیچ میکنی ؟
شاید همون فایل ها تو همین سایت پیدا بشه و اصلا نیازی به خرید اکانت نداشته باشی
ولی به قول مجتبی بهترین راه اینه که از اکانت های پریمیوم استفاده کنی
یا از همین لیچ های رایگان استفاده کنی مثل آپلودفا و HipFile و آپلودباز و ... با وجود این ها عمرا کم بیاری چون فکر نکنم کسی انقدر حوصله داشته باشه که روزی بیش از 15گیگ لیچ کنه
تو روز حدود 1 گیگ لیچر های رایگان هم سرعت رو کم میکنند به خاطر همین نمیرم درباره ی اکانت اپلود باز که گفتید با 5تومن نامحدود میده توضیح بدید ممنون
اگر از لیچ های خوب و درست و حسابی استفاده کنید اصلا با مشکل کمبود سرعت مواجه نمیشید
درباره اکانت پریمیوم آپلودباز هم که همانطوری که گفتم ماهی 5 هزار تومان پرداخت میکنی و میتونی روزی 10 گیگ از لیچ آپلودباز استفاده کنی برای خرید اکانت هم باید وارد سایت آپلودباز بشی و پول رو پرداخت کنی
ولی باز هم میگم 1 گیگ در روز اصلا ارزش نداره که بخوای پول بابت اکانت پریمیوم بدی همانطوری که مجتبی گفت بهتره از اکانت های پریمیوم هات فایل و فایل سونیک و ..... استفاده کنی که رایگان هستند
امیدوارم که اون لیچ ها به کارت اومده باشه تا هیچ وقت مجبور نشی اکانت پریمیوم بخری
من یکی بلدم که اکثر سایت های شیرینگ ( مدیافایر رپیدشیر فایل سونیک ... ) و تورنت و دانلود از تمام سایت های ویدئویی مثل یوتوپ و قابلیت ریموت رو داره
از مزیت های دیگش اینکه میتونید بعد از لیچ کردن فایل مورد نظر رو به هوست خودتون هم انتقال بدید
اعتبارش برخلاف دیگر سایت ها بر اساس زمانه و محدودیت حجمی نداره می تونید فایلی که لیچ کردید رو خودتون حذف کنید و جاش بازم لیچ کنید
و از همه مهمتر سرعت لیچ کردن و دانلودش منو کشته
تست کنید
ویرایش توسط klisa2 : 09-01-2011 در ساعت 09:16 AM
سلام من به خاطر سایت filedude میخوام یه لیچر پولی بگیرم چی پیشنهاد میکنید
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)