آشنایی با 6 روبات کارا و بامزه
این روزها علم روباتیک دیگر مثل قدیم نیست. حتی در دبیرستانها هم کارگاه روباتیک به وجود آمدهاند چون دیگر همه فهمیدهاند که آینده از آن این کوچولوها ( و بعضی وقتها بزرگها! ) است.
در وبلاگهای فناوری انگلیسی و ژاپنی زبان هم هر روز رباتهای ریز و درشت زیادی رونمایی میشوند. امروز 6 تا از این روباتها را انتخاب کردم که حس میکردم ایده خیلی خوبی پشتشان هست و یا در آینده خیلی کاربردی خواهند شد.
روباتی که به توییتهای دوستان شما حساس است!
این روبوت برای کسانی مثل ما که گیک شبکههای اجتماعی محسوب میشویم خیلی جذاب میتواند باشد. مخصوصا برای کاربران شبکه محبوب ت;وییتر(توییتر چیست؟) که روزانه ممکن است ساعات زیادی را به خواندن توییتهای دوستانشان بگذرانند.
این روبات کارش مانیتور کردن توییتهای دوستان شماست و میگردد تا بتواند نشانهای از ناراحتی یا خوشحالی آنها پیدا کند و بعد هم واکنش نشان میدهد. خیلی حرکات محیرالعقولی انجام نمیدهد اما از آنهاست که مطمئنم توی اتاق من یک جای مخصوص خواهد داشت. خیلی خیلی بامزه است :)
آیفون و آی پدی که راه میروند
این روزها دنیای بزرگ اپلیکیشنهای آیفون و آی پد از آنها ابزارهایی بسیار قدرتمند ساخته است. حتی گران ترین اپلیکیشنهای آیفون هم بیشترین از این که جنبه تزئینی داشته باشند حالت کاربردی دارند.
اما روبات این قسمت در حقیقت گجتی است که به آیفون و آی پد شما اجازه میدهد راه بروند و این ور و آن ور بروند. چشمهای خوشگلشان را هم فراموش نکنید! در آینده خیلی کاربرد ممکن است داشته باشند اما فعلا فقط برای سرگرم کردن بچههای فامیل به درد ممکن است بخورند. آن هم اگر شما دلش را داشته باشید و از افتادن و به در و دیوار خوردن موبایل و تبلت گرانقیمت تان نترسید :)
روباتی برای حل مشکل خروپف
توی دور و اطرافیان خودتان اگر نگاه کنید عده زیادی را میبینید که خر و پف میکند. اگر آن فرد از نزدیکان ( مثلا همسر ) شما باشد که بیخوابی مفرط امان شما را خواهد برید.
متاسفانه باید بگویم که مشکل بزرگتری هم از بیخوابی شما هست. خروپف این عزیزان میتواند میزان اکسیژن رسیده به مغزها آنها را هم به خاطر تنفس نادرست تحت تاثیر قرار بدهد که در طولانی مدت به شدت خطرناک است.
ربات Jukusui- kun دقیقا برای همین افراد تهیه شده است. این روبات شبیه یک خرس است و اگر از من میپرسید خیلی خوشگل و نرم و فانتزی هم هست !
این ربات به دو صورت متوجه میشود که شخص باید با نوازشهای آرام این خرس بیدار شود! اول با بررسی صداهایی که با صدای خر و پف تطابق دارند و دوم بررسی اکسیژن موجود در خون فرد. این روبات به نظر من میتواند حتی در مواقعی که اکسیژن کم میشود مثل گازگرفتگی هم کاربرد داشته باشد اما در هر حال کاربرد اصلی آن کمک به حال بسیاری از مبتلایان به خرناس است.
گلدانی که در جستجوی آفتاب است!
اگر میتوانستم مسلما یکی از این روباتها را برای مادرم میخریدم! این روبات با کمک 4 پایی که دارد در تمام گوشه و کنار خانه میتواند جستجو کند. خیالتان راحت باشد. یک گلدان روی این روبات بگذارید و مطمئن باشید این روبات میگردد و آفتاب مناسب را برای گل شما پیدا میکند.
ممکن است مادر من از آن خوشش بیاید اما مطمئن نیستم خانه را برای مهمانان متعجب شما جهنم نکند :)
روباتی که شما را کنترل میکند!
در فیلمهای علمی تخیلی مرتبط با موضوع روباتیک بسیار با موضوع از کنترل خارج شدن روباتها روبرو شدهایم. همه ما انسانها ترجیح میدهیم وضع به همین منوال بماند و ما باشیم که آنها را کنترل میکنیم. اما این روبات برای چیز دیگری ساخته شده است.
بله. این روبات ساخته شده است که ما را کنترل کند. این کار از طریق ارسال یک سری پالسهای الکتریکی صورت میگیرد که بوسیله الکترودهایی به سمت ساعد شخص نیازمند کمک گسیل میشود.
همانطوری که در این ویدیو میبینید شخص میتواند با این روش توپ را داخل سبد بیاندازد. مهارتی که در صورت پیشرفتهتر و گستردهشدن شاید بتواند به نیازمندان به کمک و معلولین جسمی – حرکتی کمک شایانی بکند. مخصوصا که میتواند با کمک در جهت یابی به نابینایان هم کمک کند.
روباتی که به غذا سس میزند
آخرین روبات یک خورده حالت سرگرمی دارد. این روبات میتواند به غذای شما سس بزند. باز هم بد نیست. علاوه بر تنبلها میتواند باعث جذابیت رستورانها هم بشود :)
{ ویدیو }
این مجموعه فقط حاوی 6 روبات است. دوست دارم روباتهای بیشتری معرفی کنم پس فرصتی است که اگر روبات جالبی پیدا کردید به من بگویید تا در آینده به اسم خودتان معرفی بشود :){ویدیو}
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)