نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: تساوي صبا و فجر

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تساوي صبا و فجر

تیم‌های صبای قم و فجر سپاسی در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم به مصاف هم رفتند که دو تیم به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
    ابتدا ایوب کلانتری در دقیقه 57 برای فجر سپاسی گلزنی کرد، اما یک دقیقه بعد رسول بروش‌، کار را برای صبا به تساوی کشاند تا یاوری و ویسی امتیازات این دیدار را تقسیم کنند.
    صبا با این تساوی 29 امتیازی شد و موقتا به رده سوم صعود کرد. فجر هم با 16امتیاز در رده چهاردهم قرار گرفت.
    سعید فتاحی قاضی میدان به وحید حمدی‌نژاد از صبا و خالد شفیعی و ایوب کلانتری از فجر کارت زرد نشان داد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

روي جواني بازيکنان‌مان گل خورديم

00006909

محمود یاوری پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل صبای قم گفت: با توجه به اینکه مدتی در قم مربی صبا بودم ارزش و احترام زیادی برای مردم این شهر قائلم. صبا بسیار با انگیزه بود و فشار زیادی مقابل این تیم تحمل کردیم.
    وی ادامه داد: آنها در میانه میدان بسیار خوب جمع می‌شدند و از کناره‌ها نیز نفوذهای خوبی داشتند. به دنبال مهار این نقاط قوت و استفاده از نقاط ضعف صبا بودیم. نیمه اول موفق نبودیم، اما در نیمه دوم به گل رسیدیم که متأسفانه روی جوانی بازیکنانمان و تجربه بالای حریف بلافاصله گل مساوی را دریافت کردیم.
    یاوری تصریح کرد: بازیکنان ما غیرت و تعصب را چاشنی کارشان می‌کنند و ما هم روی این موضوع حساب باز کرده‌ایم.
    وی در مورد اینکه آیا فجر در لیگ برتر می‌ماند یا خیر گفت: خواسته مردم شیراز حضور قدرتمند این تیم در لیگ برتر است. از فرصت طلایی نیم فصل برای تقویت فجر استفاده خواهیم کرد.
    یاوری در مورد حضورش در صبای قم و جدایی ناگهانی‌ از این تیم با وجود اینکه علاقه‌ای به صحبت نداشت، گفت: دلیل این موضوع حمایتی بود که براساس اصول حرفه‌ای مربیگری از بازیکن خارجی تیمم، مقابل مدیریت وقت آن زمان صبا انجام دادم. با وجود اینکه هفته قبل از برکناری‌ام پیکان را شکست داده بودیم من را اخراج کردند. فکر کنم اخراج من پاداش پیروزی مقابل پیکان بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ويسي: تمرکز ما موفقيت در جام حذفي است

عبدالله ویسی پس از تساوی یک بر یک صبا مقابل فجر سپاسی شیراز گفت: فراز و نشیب زیادی در این دیدار داشتیم. در جریان بازی هم ما موقعیت داشتیم و هم حریف، اما فجر سپاسی برای یک امتیاز به قم آمده بود.
    وی ادامه داد: از نتیجه راضی نیستم، اما خوشحالم بعد از 4 بازی گل زدیم. تمرکز ما روی نتیجه‌گیری و موفقیت در جام حذفی است تا نتایج نه چندان خوب چند هفته اخیر در لیگ را جبران کنیم.
    ویسی با اشاره به مصدومیت میلاد نوری گفت: پزشک تیم اجازه نداده بود نوری در این مسابقه به میدان برود، اما در نیمه دوم مجبور شدیم از او استفاده کنیم. تیم ما چندین مصدوم دارد. البته من دنبال بهانه‌جویی نیستم. ترکیبی از بازیکنان لیگ‌های دسته اول و دوم داریم که زمان می‌برد با هم هماهنگ شود.
    وی تصریح کرد: حجازی‌پور به خاطر تنبیه انضباطی در این مسابقه به میدان نرفت و مجتبی مبینی‌پور هم پاداش بازی‌های خوبش را در تیم امید صبا با بازی در این دیدار گرفت. در نیم فصل 3 بازیکن جدید به نام‌های میرشفیعیان، ابراهیمی و حیدری را جذب خواهیم کرد.
    سرمربی صبای قم درباره احتمال جدایی عنایتی از این تیم گفت: عنایتی بازیکن خوب و بزرگی است و بودنش به ما کمک می‌کند، اما نبودنش هم به تیم ضربه‌ای نمی‌زند. اگر مایل باشد به استقلال در لیگ قهرمانان آسیا کمک کند ما مشکلی نداریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: