همسران درباره قهر و آشتی بدانند که...
گروهی از خانمها و آقایان به اشتباه تصور میکنند که نبایستی به مشکلهای جاری، زیاد اهمیت داد چراکه مشکلها، خود بهمرور زمان حلمیشوند
زنان و مردان در مورد اهمیت ندادن به رفع مشکلها بدانند که:
گروهی از خانمها و آقایان به اشتباه تصور میکنند که نبایستی به مشکلهای جاری، زیاد اهمیت داد چراکه مشکلها، خود بهمرور زمان حلمیشوند. بنابراین، این گروه سعی میکنند مشکلهای اساسی و اصلی را نادیده بگیرند یا روی آنها سرپوش بگذارند و یا آنها را خوب جلوه دهند. اگر زن یا مرد، یکی یا هر دو، برای حل مشکلهای زندگی، با دیگری همکاری نکنند، بهمحض اینکه یکی سرصحبت را برای بازگویی مسأله و مشکل زندگی بازکند و آن دیگری نپذیرد و به آن توجه نکند یا از بحث و گفتوشنود فرارکند، بهزودی درهای ارتباط سازنده و مؤثر به روی آنان، بسته خواهد شد. به این معنی که این گروه از زوجها، ابتدا از نظر احساسی و عاطفی و سپس از نظر جنسی، حمایتی و... از هم دور میشوند و در مرحلهی بعدی «دیر یا زود» زندگیشان در آستانهی جدایی کامل قرار خواهد گرفت چراکه اگر موضوعهای اساسی و ناراحتکننده حلوفصل نشوند، بهمرور زمان، مسائل، پیچیدهتر شده و ناراحتیهای ناشی از آنها، بیشتر خواهند شد.
به جای خوشبینی نابهجا و به تعویقانداختن راهحلها به این امید که اوضاع بهتر خواهد شد و نبایستی نگران بود، میبایست با مشکلهای اساسی روبهرو شد و آنها را حل کرد و به آنها توجه کرد چراکه اگر مشکلها بهصورت برنده- برنده حلوفصل نشوند، زندگی مشترک در بلندمدت، ابتدا برای یکی و در نهایت برای هر دو، بسیار آسیبپذیر، دردناک و غیرقابل تحمل، خواهد شد.
باید توجه داشت حل مشکلها در زمان و مکان مناسب، صورتگیرد. توجه شود که اول از حل مشکلهای کوچکتر شروع شود و بعد به سراغ مشکلهای بزرگتر رفت. در حل مشکلها بهویژه مشکلهای اساسی و بزرگ بهطور حتم باید از نظر و راهنمایی مشاوران و کارشناسان استفاده کرد تا به نتیجههای درست و مثبت دستیافت.
توجه داشته باشید که فرار مداوم از روبهروشدن با مشکلها و دنبال راهحل نبودن، فرد را دچار رنج و عذاب دائمی میکند.
نکته مهم:ارزش من به این بستگی ندارد که دیگران چهقدر مرا تأیید میکنند، مهم این است که خودم را همانطور که هستم، دوست داشته باشم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)