سید داری شمیشر رو از رو می بندی ها
سید داری شمیشر رو از رو می بندی ها
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟الهام خانوم+.....
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
بجای محمد الهام خانوم بیاد شرکت کنه!!!![]()
1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
این کابلیه....چون کابلیه
چون بچه دزده...
چون بچمو دزدیده
چون معتادش کرد
چون برعلیه مامانش شوروندش...
چون...
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
حضرت جناب کاظم الدین
البته اگه سالم برسونتمون
3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
حاج آقامون جناب عزیز دلمان داوود
4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
همان مورد قبلی
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
این کابلیه
6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
محمد آدمین بزرگ
7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
رها جونم و تینا جونم
فکر کنم دستپختشون بی نظیر باشه
خودمم پیشنهاد میدم
8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
دخملم
9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
کل آقایون حاضر در اردو
10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
محمد و کابلیه
11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
خودم
12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
محمد که همیشه بیداره
مژگانم شبا بیداره
احتیاجی به صدا نیست
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
دخملم
14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
فقط و فقط خودش
15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
رهاو مهسا
16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
دخملم
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
تینا و کابلیه(واسه اینکه شناسایی نشه)
18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
محمد و اخوی
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
رها
20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
دخملم(دیدید خودتون که گولش زدند که به مامانش حمله کنه)
21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
دخملکم
***توضیحات: کابلی = ایشون
[SIGPIC][/SIGPIC]
1قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
.......
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
Sorna
3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
Mohammad
Samii2 و Hitman و Sarbh و Sada
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
هرکی ازخود راضی باشه
6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
خودم
رستوران
8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
Pezhman
9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
فکر نکنم اینطور کاربری داشته باشیم
10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
خودم
Samii2
12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
Krn7288
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
........
Sada
15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
elahe
16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
.....
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
Tina-Shirin 65
Mohammad
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
MehrabOOn
20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
تمامی کاربران بن شده
21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
خودم
![]()
..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..
بعدی هم سید بیاد شرکت کنه!![]()
:i:[CENTER]
1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
همه رو میبریم هرکیم نخاد بیاد به زور میبریم
چون میخام اردو با ترس وهیجان همراه باشه الهه خانوم
البته تو اردوهم همرامون باشه!!!
همشونو جمع کنین خودم نگه میدارم
خودش میدونه کیه!!!!(این پایینه اسمش،خودش ببینه فقط)
.............
اینکه کاری نداره وایسین یه لحظه...
کاظم جان چاقو رو بده خودتم بارضا پاهاشو بگیرین
درسته خانما خوب غذا درست میکنن،ولی غذای خوشمزه اردو مختص آقایونه
رضاجان بیا باهم یه آتیش بایه غذای توپ درست کنیم.
رضا،رها،تینا،کاظم
الهام خانوم
دالتون و سینا
خوب یه جورایی باعث میشه همه رو بهتر بشناسم
(دوست را در سفر باید شناخت)
مژگان،شقایق
مژگان ،الهام
اینم داداشه خودم سید محمدرضا
تینا،شاهرخ و مهسا
داوود جان
همه خانوما صدرصد دارن
شقایق
محمد(ادمین)
دالتون
خودم،رضا، کاظم
ببخشید که دیر شد
خوب خداروشکر تلفات ندادیم
نفر بعدی تیناخانوم
تا بهشت راهی نیست ...
خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)