صفحه 26 از 33 نخستنخست ... 16222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض آخرين شرايط مصدومان پرسپوليس تشريح شد

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين شرايط مصدومان اين تيم را تشريح کرد.

00033650
    دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری گفت: علیرغم تلاش‌های فراوان وحید هاشمیان، حمید علی‌عسگر، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری به دربی نمی‌رسند و این بازیکنان باید تمرینات خود را برای رفع مصدومیت دنبال کنند.
    وی افزود: هاشمیان از ناحیه کشاله، محمد از ناحیه همسترینگ و شکوری از ناحیه کشاله علی عسگر از ناحیه کمر دچار مصدومیت هستند.
    وی درباره کریمی عنوان کرد: این بازیکن شرایط خوبی دارد و برای بازی روز جمعه مشکلی ندارد.
    چشمه‌سری درباره وضعیت غلامرضا رضایی گفت: تمام تلاش ما این است که او در دربی بازی کند. رضایی به اردو می‌آید اما تکلیفش تا صبح جمعه مشخص می‌شود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

با تصميم حميد استيلي، ميثاق معمارزاده در ليست 18 نفره پرسپوليس براي دربي هفتاد وسوم قرار گرفت.

00034840
    حمید استیلی پس از تمرین امروز بازیکنان خود را برای دربی هفتاد وسوم مشخص کرد. در بین این ۱۸ بازیکن نام میثاق معمارزاده نیز که حدود یک هفته در تمرینات این تیم حضور نداشت وجود دارد که در نوع خود جالب است.
    وحید هاشمیان، هادی نوروزی، حمید علی عسگر، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری در لیست استیلی حضور ندارند. چند بازیکن امید پرسپولیس نیز در این لیست دیده می شود.
    پرسپولیس ساعت 13 فردا به اردو در هتل اوین خواهد رفت و ساعت 19 شب جلسه بازیکنان و کادر فنی برگزار می‌شود.
    همچنین جوایز باشگاه پرسپولیس که یک دستگاه خودروی پرشیا بود، به بازیکن و مربی اخلاق این تیم رسید و قرار است در جلسه فردا شب به آنها اهدا شود.
    علاوه بر این هدیه باشگاه پرسپولیس به علی کریمی نیز که به عنوان محبوب ترین بازیکن آسیا شده فرداشب به او اهدا خواهد شد.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی روز جمعه ساعت 16:30 به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض مهاجمان استقلال را مي‌شناسم حقيقي: از بازگشت معمارزاده خوشحالم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدف اصلي من در دربي 73 بسته نگه داشتن دروازه پرسپوليس است.

00035743
    علیرضا حقیقی درباره دربی ۷۳ اظهار داشت: بازی بسیار سختی در پیش داریم اما قبول ندارم که ما از پیش بازنده هستیم چون هر بازی شرایط خاص خودش را دارد.
    وی افزود: مصدوم و محرومان زیادی داریم اما با همین پتانسیل می‌توانیم استقلال را که تیم قابل احترامی است را شکست دهیم. درست است شرایط روحی و روانی آنها بسیار خوب است اما ما هم دوست نداریم جام حذفی را از دست بدهیم.
    حقیقی ادامه داد: طبق وظیفه‌ای که در هر بازی دارم سعی می‌کنم دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارم. از مهاجمان فرصت‌طلب استقلال شناخت خوبی دارم و به همه آنها احترام می‌گذارم.
    حقیقی در خصوص حضور معمارزاده در تمرینات پرسپولیس گفت: در چند وقت اخیر فشار زیادی روی من بود و با تمام وجود به این تیم کمک کردم و خیلی خوشحال شدم که معمارزاده به پرسپولیس بازگشت. این که چه اتفاقی افتاده و چرا معمارزاده از ما جدا شد به من مربوط نمی‌شود. من همیشه عادت دارم کار خودم را با قدرت دنبال کنم و هر وقت کادر فنی به من اعتماد کرد از دروازه پرسپولیس با تمام توانم دفاع کنم.
    وی در پایان یادآور شد: هواداران در این راه سخت باید ما را حمایت کنند. داشته‌های پرسپولیس همین است و باید با همین وضعیت مقابل استقلال قرار بگیریم. آنها تیم خوبی هستند اما ما هم پرسپولیس هستیم و همیشه نشان داده‌ایم که تیمی مدعی بوده‌ایم.

6. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بیانیه رویانیان

بسم الله الرحمن الرحیم
    مثل روز برایم روشن بود که در دربی شانسی نداریم و این عقیده و پیش بینی من دلایل زیادی داشت اما نمی توانستم با اشاعه این تفکر در بین بازیکنان روحیه آنها را تضعیف کنم. چرا که مرسوم نیست یک فرمانده قبل از یک نبرد بزرگ، سربازانش را تخلیه روحی و روانی کند. شاید معجزه فوتبال به دادمان می رسید و از حداقل شانس سود می بردیم اما اینگونه نشد.

به چند دلیل نتوانستیم بازی را ببریم. در فصل نقل و انتقالات تیم بد بسته شد و حواشی فراوانی دامن پرسپولیس را گرفت. ضرب المثل "خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج" مبین حال پرسپولیس است. حمید استیلی اگر چه از فوتبالیست های بزرگ ما به شمار می رفت اما سرمربیگری پرسپولیس برای او زود بود و یکی از عوامل ناکامی تیم همین انتصاب در اول فصل برای هدایت پرسپولیس قلمداد می شود.

من با وارد کردن برخی شوک ها تیم را تقویت کردم تا استیلی، شکست خورده کنار نرود اما متاسفانه فرصت او تمام شد. استیلی بعد از بازی کنار گذاشته شد و به زودی سرمربی جدید پرسپولیس معرفی خواهد شد تا اوضاع تیم به سمت بهبودی پیش برود. من در بحرانی ترین شرایط پرسپولیس، قبول مسئولیت کردم و برای اصلاح شرایط نیز دست به هر کار قانونی خواهم زد.

محیط فوتبال ما سالم نیست. تصمیمات فوتبالی باید به طور جمعی اتخاذ شود و مدیران باشگاهی باید به بازی گرفته شوند اما اینجا تصمیم سازی شخصی است. در این 80 روزی که در عرصه فوتبال هستم یک بار از من مشورت نخواستند، در شرایطی که مصدومان زیادی داشتیم از سازمان لیگ خواستم تا بازی جام حذفی به تعویق بیفتد اما این فرصت از ما دریغ شد تا با یک لشگر مصدوم به دیدار حریف سنتی و تا بن دندان مسلح برویم.

باخت مقابل استقلال یکی از بدترین روزهای پرسپولیس را رقم زد و در ذهن هواداران به عنوان نقطه تاریک باقی خواهد ماند. از این پس باید طوری حرکت کنیم تا این موضوع از ذهن هواداران پاک شود. در بازی با استقلال هر چه به پایان بازی نزدیک شدیم انرژی بازیکنان ما تحلیل رفت و تعویض ها هم دردی را دوا نکرد تا با شکست، شرمندگی ما مقابل هواداران تشدید شود. هوادار پرسپولیس دوست داشت حداقل اگر تیم محبوبش در لیگ نتیجه نمی گیرد در جام حذفی استقلال را ببرد اما با نتیجه ای که حاصل شد، قلب هواداران ما شکست. اشک های آنها دل مرا به درد آورد و من به عنوان مسئول تیم، از تمامی هواداران بابت شکست در دربی عذرخواهی می کنم. این شکست معلول تصمیم گیری های اشتباه در ابتدای فصل است اما من با همه توان تلاش می کنم تا در کوتاه ترین زمان، پرسپولیس را به روزهای اوجش برگردانم."
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آقای کفاشیان! این بساط را جمع کنید

علی پروین در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره دربی 73، اتفاقاتی که برای علی کریمی افتاده و بحث سرمربیگری این تیم صحبت کرد:

فارس: ابتدا از دربی 73 شروع کنیم. بازی را چطور دیدید؟
    اصلا بازی خوبی برای ما نبود. در طول 90 دقیقه بچه‌ها خوب کار کردند اما به یک باره روی خلاقیت حریف بچه‌های ما غافلگیر شدند و گل اول را خوردیم و سپس با اشتباهات فردی و اینکه فقط میل به هجوم داشتیم، گل‌های بدی خوردیم.

فارس: باور می‌کردید 3 بر صفر به استقلال ببازید؟
    به خدا دلم برای مردم می‌سوزد و این تنها دغدغه من است. شما نمی‌دانید مسئولان باشگاه پرسپولیس و ما چطور شب را صبح کردیم. وقتی هواداران پرسپولیس را نشان می‌داد قلبم آتش گرفت. این بیچاره‌ها گناهی نکردند. ما می‌توانستیم در جام حذفی، حذف نشویم.

فارس: قبول دارید استقلال خوب بود؟
    بله؛ البته ما 7 و 8 بازیکن نداشتیم. استقلال تیم خوبی است. این تیم از اول فصل خوب بسته شده و من هیچ وقت منکر توانایی‌های استقلال نمی‌شوم. آنها در هر 3 جام شانس دارند و من امیدوارم بتوانند دو جام بگیرند.

فارس: اشتباهات پرسپولیس در این بازی چه بود؟
    90 دقیقه پرسپولیس با دارایی‌هایش پا به پای استقلال جنگید. جنگ نابرابری بود اما اشتباهات فردی به پرسپولیس لطمه زد. باور کنید امروز نمی‌دانستم در کوچه و خیابان جواب مردم را چه بدهم. من از آنها عذرخواهی می‌کنم.

فارس: ماجرای علی کریمی و درگیری او با عزیز محمدی را حتما شنیده‌اید؟
    بله این بچه تازه از مصدومیت رهایی پیدا کرده بود. باور کنید لذت می‌بردم وقتی آن طور برای پرسپولیس می‌جنگید. علی خوب کار کرد و دستش درد نکند. واقعا جادوگر آسیا است چون همه کار برای پرسپولیس انجام داد.

فارس: درباره درگیری او با عزیز محمدی چه صحبتی دارید؟
    اظهار نظر آقایان را بعد از این ماجرا خواندم، پس بگذارید ما هم حرف‌ خود را بزنیم. آقای حسن‌زاده اول ما می‌خواهیم از عزیز محمدی شکایت کنیم که چرا بازی ما با راه آهن را لغو و این بازی را جایگزین آن کرد. وقتی به این آقایان اعتراض می‌کنیم جواب نمی‌دهند ولی از حق‌مان دفاع کنیم.

فارس: مگر اعتراض کردید چه جوابی دادند؟
    وقتی اعتراض می‌کنیم و می‌گوییم آقایان بررسی کنید اعلام می‌کنند همین هست که هست. کجای دنیا برنامه ریزی اول فصل را عوض می‌کنند مگر اینکه شرایطی پیش آید که دو باشگاه بخواهند یک بازی در یک روز انجام نشود. حالا این آقایان می‌نشینند و می‌دوزند و کار خود را انجام می‌دهند،‌ بعد بگویند ما کار خودمان را خیلی خوب انجام دادیم اما آقای عزیز محمدی آیا به فکر تیم‌ها هستید؟ آیا به فکر هوادارانش هستید؟

فارس: آقای پروین چون باخته‌اید این حرف را می‌زنید؟
    نه؛ من هرگز منکر برد استقلال نیستم؛ مبارک‌شان باشد اما برخی مشکلاتی که داریم را اعلام می‌کنم. اینها مواردی بود که چشم‌ها بر روی آن بسته شد.

فارس: احتمال جریمه شدن کریمی وجود دارد...
    من حمایت کامل خودم را از علی کریمی اعلام می‌کنم. گفتم آقای حسن زاده، اول عزیز محمدی را دعوت کنید که چرا زمانی بازی را تغییر داده و برای چه این کار را کرده است. آیا دلیلی دارد؟ من به عزیز محمدی احترام می‌گذارم و همیشه هر جا بودم از او حمایت کردم ولی این کار آقایان درست نیست و جای سؤال دارد. پرسپولیس در این بازی کمبود یار داشت. 6 بازیکن صدمه خورده بودند و 2 بازیکن محروم بودند. اینها دلایلی است که من می‌گویم. ما می‌توانستیم برابر راه آهن یک طوری شرایط را طی کنیم اما سؤال من اینجا است که چرا دربی جایگزین بازی با راه آهن شد. اصلا دنبال چه چیزی بودند؟
    حق ندارند کریمی را محروم را جریمه کنند. مطمئن باشید اگر رای علیه کریمی صادر شود عکس العمل جدی نشان خواهیم داد و از حق خود دفاع می‌کنیم. علی بازیکن پرسپولیس است و سرمایه ما. امیدوارم تصمیم اشتباهی درباره او نگیرند.

فارس: با حسن‌زاده و مسئولان فدراسیون مشکل دارید؟
    ما با هیچ کسی مشکل نداریم اما آقایان در تلویزیون می‌نشیند و طوری می‌گویند آقای حسن‌زاده خودش به ورزشگاه آزادی می‌آید تا دربی را از نزدیک ببینید که همه خیال می‌کنند یک مشت قاتل قرار است به استادیوم آزادی بیایند و آقای حسن‌زاده آنها را بببیند. مثل اینکه اینجا را با جای دیگر اشتباه گرفته‌اند. آقای حسن‌زاده و آقایانی که این خبر را اعلام می‌کنید بدانید مردم از 3 صبح می‌آیند و شب قبل مقابل ورزشگاه آزادی می‌خوابند تا دربی را تماشا کنند. این گونه حرف زدن شما اصلا درست نیست.

فارس: مقصر چه کسی است؟
    کفاشیان باید بیشتر در کارها دخالت و این بساط را جمع کند. در فدراسیون فوتبال چه خبر است و این آقایان دنبال چه چیزی هستند؟ بهتر است آقای کفاشیان بیشتر دقت کند.

فارس: آقای پروین قبول دارید شاید اتفاقی که برای شما پیش آمده برای استقلالی‌ها پیش می‌آمد؟
    من اصلا حرفم چیز دیگری است. ما به تصمیم سازمان لیگ اعتراض می‌کنیم آقایان می‌گویند مشکلی ندارد؛ استقلالی‌ها دعوا دارند بروید بازی کنید و می‌برید. من حرفم این است که چرا بازی با استقلال جایگزین بازی مقابل راه آهن شد. آقایان 2 دلیل برای ما بیاورند. امیدوارم به این سؤالات پاسخ بدهند.

فارس: برای انتخاب سرمربی پرسپولیس چه تصمیمی دارید؟
    قرار است امروز و فردا جلسه‌ای برگزار کنیم و چند گزینه داخلی و خارجی را مورد بررسی قرار دهیم سپس تصمیم خود را اعلام خواهیم کرد. فعلا هیچ گزینه‌ای را تایید نمی‌کنیم. وقتی به جمع بندی لازم رسیدیم آن را اعلام خواهیم کرد.

فارس: گفته شده به شما پیشنهاد حضور روی نیمکت پرسپولیس داده شده اما آن را قبول نکردید درست است؟
    خیر من اصلا چنین پیشنهادی نداشتم و همانطور که گفتم روی نیمکت پرسپولیس نمی‌نشینم. خواهشا از این خبرهای عجیب و غریب نزنید چون ذهن هواداران بیهوده مشغول می‌شود. ما کارهای واجب‌تری داریم که باید با صحبت با سردار و جلسات مکرر آنها را پیگیری کنیم.

فارس: و صحبت پایانی درباره استیلی؟
    حمید بچه خوب و یک پرسپولیسی تمام عیار است. او زحمتش را کشید و به او خسته نباشید می‌گویم. حمید همیشه کنار ما است و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استیلی باید زودتر می‌رفت

251489 PhotoA

محمد پنجعلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست سه بر صفر پرسپولیس گفت: نتیجه بدی بود و حرفی برای گفتن ندارم. پرسپولیس در این فصل از ابتدای فصل مشکلات زیادی داشت.
    وی در مورد اینکه چرا کمیته فنی در ابتدای فصل حمید استیلی را انتخاب کرد، گفت: گزینه کمیته فنی در ابتدای فصل علی دایی بود و همان زمان هم خیلی‌ها از این بابت تعجب کردند اما ایشان نیامد.
    عضو سابق کمیته فنی پرسپولیس در مورد اینکه اما دایی حاضر شد مجانی کار کند ولی چرا او را انتخاب نکردید، گفت: نشد دیگر، من حتی در وسط فصل با دایی تماس گرفتم که به پرسپولیس بیاید اما او گفت به راه آهن تعهد دارد.
    پنجعلی در مورد اینکه چرا بعد از دایی گزینه درخشان انتخاب نشد گفت: این هم رای کمیته فنی بود و استیلی دو رای آورد.
    وی در مورد اینکه اگر زمان به عقب برمی‌گشت چه تصمیمی می‌گرفت گفت: اگر زمان به عقب برمی‌گشت اصلا به کمیته فنی پرسپولیس نمی‌آمدم.
    پنجعلی در مورد اینکه اکنون با رفتن حمید استیلی مشکل پرسپولیس حل خواهد شد یا نه گفت: استیلی باید زودتر می‌رفت. پرسپولیس یک تیمی مردمی است. حق نداریم با احساسات مردم بازی کنیم، این تیم برای هیچ‌کس نیست و مردم صاحب اصلی آن هستند و باید برایش تصمیم بگیرند. شاید شوک تغییر مربی به پرسپولیس جواب بدهد البته من استیلی را دوست دارم و به او علاقمندم ولی بهتر بود زودتر می‌رفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دیگر درباره سازمان لیگ صحبت نمی‌کنم

13900919114245 PhotoA

علی کریمی که بعد از دربی پایتخت انتقاداتی نسبت به عملکرد سازمان لیگ و رئیس این سازمان در قبال برنامه ریزی‌های مسابقات داشت، در گفت و گو با سایت شخصی خود گفت: این ماجرا گذشته و من دیگر صلاح نمی‌بینم در مورد آن حرفی بزنم. تیم ما در شرایط خوبی نیست که بخواهیم با حرف‌هایمان حاشیه‌های تیم را هم بیشتر کنیم.
    وی افزود: به صورت مفصل با مسئولان باشگاه صحبت کردم. قرار شد دیگر در مورد سازمان لیگ و اتفاقاتی که بعد از بازی افتاد اظهار نظر نکنم. شاید حرف‌های ما جز ایجاد حاشیه چیز دیگری برای پرسپولیس نداشته و بهتر است در این وضعیت من و سایر اعضای تیم، بیشتر از گذشته به فکر کمک به پرسپولیس باشیم.
    کریمی در پایان گفت: اگر هر صحبتی غیر از این هم از قول من منتشر شود آن را تکذیب می‌کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

هواداران پشت در ماندند

13900824125319 PhotoA

تمرین پرسپولیس پس از استراحت روز گذشته از ساعت 11 صبح امروز در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد.
    در این تمرین هواداران اجازه حضور در ورزشگاه را پیدا نکردند.

*بحث حضور بوناچیچ در پرسپولیس سوژه اصلی هواداران و حتی بازیکنان بود. تعدادی از بازیکنان او را تائید و تعدادی کمی نگران بودند. این در حالی است که مسئولان پرسپولیس هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.

*علی پروین در ابتدای تمرین جلسه‌ای با عاشوری و سومدیک برگزار کرد و سپس با چندتن از بزرگترهای تیم به گفت‌وگو پرداخت.

*پروین برای بازیکنان در وسط زمین درباره آخرین شرایط پرسپولیس حرف‌ زد.

*در تمرین امروز همه به دنبال لوکابوناچیچ بودند به همین دلیل عکاسان و خبرنگاران زیادی در تمرین امروز حضور داشتند.

*اولادی و کاظمیان تمرینات اختصاصی را در دستور کار خود قرار دادند. آنها در جلسه نیز حضور نداشتند.

*کریم باقری در تمرین امروز هم غایب بود. گفته می‌شود که او به دلیل برخی مشکلات شخصی مرخصی گرفته است.

*سکوهای ورزشگاه درفشی‌فر در حال ایزوگام شدن بود.

*در تمرین امروز بازیکنان اصلی 90 دقیقه و بازیکنان ذخیره 80 دقیقه تمرین کردند.

*هادی نوروزی پس از 40 دقیقه در تمرین حضور پیدا کرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

امروز جلسه سرنوشت‌ساز برای حضور بوناچیچ در پرسپولیس

831832 PhotoA

مسئولان باشگاه پرسپولیس در نظر دارند تا پایان فصل یک مربی خارجی را به عنوان جانشین استیلی به این تیم بیاورند. گزینه مدنظر آنها بوناچیچ است. از همین رو مکاتبات اولیه با بوناچیچ شده و قرار است تکلیف این مربی در جلسه امروز بعدازظهر مشخص شود.
    این مربی در ایران نیست و قرار است امشب به کشورمان بیاید تا پای میز مذاکره بنشیند. محسن عاشوری و سومدیک تا زمان مشخص شدن تکلیف سرمربی، هدایت پرسپولیس را برعهده خواهند داشت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استیلی رفت، من هم دیگر نمی‌آیم

13900824125522 PhotoA

با درخواست رویانیان و پروین، کریم باقری برای کمک به حمید استیلی سرمربی مستعفی پرسپولیس چند روزی در تمرینات قرمزپوشان شرکت کرد اما با رفتن استیلی، کریم باقری هم رسما جدایی خود را از پرسپولیس اعلام کرد.
    باقری در این مورد گفت: با توجه به اینکه استیلی از پرسپولیس جدا شده من هم دیگر در تمرینات این تیم حضور پیدا نمی‌کنم. قرار بود به استیلی کمک کنم که با رفتن او من هم دیگر به تمرین پرسپولیس نمی‌روم. برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می‌کنم اما متأسفانه این تیم خیلی مشکلات دارد که من درباره‌اش حرفی نمی‌زنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: