سلام دو ستان من هم از 3.55 به 3.41 دانگرد کردم و موقعی که اپدیت میکردم ارور 8002f157 میداد از انجاای که کنسول من هم قبلا بریک شده بود و تو نستم از بریک درش بیارم این اموزش هم مانند درست کردن کنسول های بریک است (باکمی تفاوت)
- ابتدا توسط برنامه Flip دانگل خود را به فایل ِ Hex مناسب آپدیت کنید.
- دانگل آپدیت شده بالا را به راست ترین پورت USB کنسول متصل نمائید.
- برق را به صورت کلی از کنسول خارج کنید. برای کنسول های Phat کلید را یکبار صفر و یک و برای کنسول های اسلیم کابل برق را جدا و سپس متصل کنید.
- حال کلید روشن کردن کنسول را فشرده و سپس کلید اجکت را بلافاصله پس از 200 میلی ثانیه فشار دهید.
- کنسول شما به طور پی در پی فلش خواهد زد و تصویر روش و خاموش خواهد شد. تا خاموش شدن خودکار ِ کنسول منتظر بمانید.
- پس از خاموش شدن کنسول (کنسول به حالت ِ Factory Mode می رود)، دانگل را از پورت USB جدا کنید.
- حال دو فایل Lv2diag.self (موجود در پوشه Lv2diag.self FILE 1) و PS3UPDAT.PUP (موجود در پوشه Modified 3.41 PUP) را در مسیر اصلیِ Fat 32 / Flash Memory کپی کنید.
- Fat 32 / Flash Memory را به راست ترین پورت USB کنسول متصل کنید. (هیچ چیز دیگری متصل نباشد!)
- کنسول را روشن کنید و منتظر بمانید تا به صورت خودکار خاموش شود. (ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد!)
- پس از خاموش شدن کنسول، تمامی فایل های درون Fat 32 / Flash Memory را پاک کرده و فایل Lv2diag.self (موجود در پوشه Lv2diag.self FILE 2) را در مسیر اصلیِ Fat 32 / Flash Memory کپی کنید.
- Fat 32 / Flash Memory را به راست ترین پورت یو اس بی کنسول متصل کنید.
- کنسول را روشن کنید تا از Factory Mode خارج بشوید.
ps3 شما درست شد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)