نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رسم نمودارهای ریاضی با جستجوی گوگل!

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

رسم نمودارهای ریاضی با جستجوی گوگل!

گوگل برای آن دسته از افرادی که از ماشین حساب علمی خود استفاده می کنند، یک ابزار رسم نمودار معرفی کرده که توابع ریاضی را در صفحه نتیجه جستجو، رسم می‌کند. به این ترتیب تنها کافی است تابع مورد نظر خود را در جعبه جستجو وارد کنید تا گوگل نمودار آن را برایتان ترسیم کند. در ادامه، روش استفاده از این ابزار را آموزش داده و چند نمودار با این ابزار رسم می کنیم.

83995242879720734599

به گزارش پایگاه خبری فن آوری اطلاعات برسام و به نقل از سریر سرویس، گوگل در یکی از وبلاگ هایش در معرفی ابزار “رسم توابع ریاضی” گفت دانشجویان و علاقمندان ریاضیات صرفا باید توابع را در نوار جستجوی گوگل تایپ کنند تا این ابزار، نموداری تعاملی را تولید کند. در بلاگ گوگل آدی اویدور، یکی از کارشناسان گوگل اعلام کرد:“شما می توانید روی قسمتی از نمودار زوم کنید و آن را به جهات مختلف حرکت دهید تا تابع را با جزئیات بیشتری مشاهده کنید. شما همچنین می توانید با نوشتن چند تابع و جدا کردن آن ها از هم با کاما چند نمودار را به صورت همزمان ببینید.”

48633174087974582844

وی در ادامه افزود:“این ابزار جدید محدوده وسیعی از توابع تک متغیره اعم از توابع مثلثاتی، نمایی، لگاریتمی و ترکیب آنها را شامل می شود و در مرورگر‌های مدرن قابل دسترسی است. امیدوارم ابزار جدید برای دانش آموزان، دانشجویان و علاقمندان ریاضیات در تمام دنیا به همان اندازه که من برای اولین بار با دیدن ماشین حساب نموداری شگفت زده شدم، سحرآمیز و کارآمد باشد.”

اگر قصد دارید در این نمودار از علامت توان استفاده کنید باید از دکمه های ترکیبی Shift+6 که علامت ^ را می سازند، استفاده کنید. در تصویر زیر مشاهده می کنید که با جست و جوی عبارت y= cos2x^2 نمودار آن در قسمت نتیجه جست و جو ترسیم می شود.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)