خواص‌خوراکی‌ها- يكي از سبزي هايي كه كمتر در سبد خريد خانواده‌هاي ايراني وجود دارد كلم بروكلي است و اين در حالي است كه اين نوع كلم بيش از آنچه تصور مي‌شود خاصيت دارد.
به دنبال انتشار اخباري مبني بر اينكه يك زن مبتلا به سرطان توانسته است با رژيم كلم بروكلي سرطان خود را درمان كند، بار ديگر توصيه‌هاي پزشكان در زمينه خوردن كلم بروكلي در صدر اخبار بهداشتي قرار گرفته است.
كلم بروكلي كه به رنگ سبز تيره است سرشار از آنتي اكسيدانت‌هايي است كه به گفته پزشكان دشمن سرطان به شمار مي‌آيد. حتي برخي از گزارش‌ها حاكي از آن است كه بروكلي تكثير سلول‌هاي سرطاني را متوقف مي‌كند.
به همين منظور پزشكان مصرف خام يا بخار‌پز كلم بروكلي را براي همه از جمله افراد مبتلا به سرطان توصيه مي‌كنند.
بروكلي سرشار از ويتامينc،a و k است و در صورتي كه همراه با گوجه فرنگي مصرف شود به اكسيري جادويي براي درمان سرطان پروستات تبديل مي‌شود. گفتني است با وجود اينكه ظاهر بروكلي سفت و سخت به نظر مي‌رسد اما اين سبزي دوست معده به شمار مي آيد.