مواد لازم :کره 2 قاشق غذاخوری،بلغور 1 لیوان،گوشت قیمه ای 200 گرم،آب 8 لیوان ،فلفل تند 1 عدد ،گوجه فرنگی 1 عدد ،سیر1 عدد ،نمک،فلفل سیاه
طرز تهیه :
بلغور را از یک روز قبل در آب خیس کنید و با گوشت بپزید سپس گوشت را از آن جدا کنید و در یک قابلمه همراه با فلفل سبز ،گوجه فرنگی خرد شده ،سیر،نمک و فلفل سیاه سرخ کنید د ربشقاب سرو قرار دهید در قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید بلغور و کره راسرخ کنید ودر بشقاب سرو طوری قرار دهید که گوشتها در وسط و در اطراف آن بلغور را قرار دهید و به طور گرم سرو نمایید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)