علی پروین پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: بازی سختی مقابل استقلال، حریف دیرینه خودمان در پیش داریم. مردم انتظار یک بازی خوب و زیبا را دارند و بچهها باید با تمام وجود به فکر این بازی باشند. بچههای پرسپولیس الان هم باغیرت هستند و فقط کمی بدشانسی میآورند.
وی درباره نصرتی گفت: قرار بود این بازیکن سر تمرین بیاید اما پس از صحبت مجددی که با سردار داشتیم ایشان گفت صلاح نیست این اتفاق بیفتد. ما هم تابع باشگاه هستیم.
پروین در پاسخ به این سؤال که مگر شما عضو هیئت مدیره باشگاه نیستید که درباره این موضوع تصمیم بگیرید، گفت: این سؤال را از من نپرسید. من آمدهام به پرسپولیس کمک کنم و فقط امیدوارم تا روز جمعه وضعیت مصدومان ما خوب شود.
وی تاکید کرد: پرسپولیس در چند بازی قبلی از لحاظ استفاده از موقعیتها بدشانس بود. فوتبال همین است. استقلال الان در صدر جدول حضور دارد و از لحاظ روحی و روانی بسیار شاداب و خوب است. آنها مهرههای بسیار کلیدی و خوبی دارند. ما هم خوب هستیم. فقط باید در ضربات آخر بیشتر دقت کنیم.
پروین اظهار داشت: در بازی مقابل تراکتورسازی خوب بودیم اما دقت لازم را نداشتیم. حالا باید مقابل تیم گردن کلفت استقلال که مهرههای زیادی دارد بادقت ظاهر شویم. یک طرف فوتبال باخت و یک طرف آن برد است. فقط مردم باید صبور باشند.
پروین خاطرنشان کرد: بنده خدا استیلی هم به دلیل مشکلاتی که دارد، کاری از دستش برنمیآید. دو بازیکن محروم، چند بازیکن مصدوم و 15 بازیکن بیشتر ندارد. پس باید به او هم حق داد. فقط امیدوارم در بازی مقابل استقلال با همین تیم دست و پا شکسته و غیرت بچهها پیروز شویم. کار سختی است اما غیرممکن نیست.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در پایان عنوان کرد: مشکل معمارزاده با استیلی حل شد و این دروازهبان در تمرینات ما شرکت خواهد کرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)