سرمربي تيم فولاد خوزستان پس از تساوي تيمش برابر راه آهن شهرري گفت: تيمي که نتيجه نميگيرد بازي خوبش تکميل نميشود.
مجيد جلالي در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر راه آهن شهرري اظهار کرد: من نميدانم در ليگ برتر در يک بازي هر تيم براي پيروزي به چند موقعيت گل نياز دارد؟
وي افزود: ما در بخش حمله خلع سلاحيم، ولي در مجموع از کار تيممان در طول 90 دقيقه راضي هستم اما در کنار آن انتظار داريم تيم نتيجه نيز بگيريم.
وي خاطرنشان کرد: بازيکنان جواني که در نيمه دوم به زمين فرستادهايم عناصر تهاجميمان بودهاند که به ناچار در غياب 8 بازيکن مصدوم تنها مهرههايي بودند که ميتوانستند به ما کمک کنند.
جلالي درباره داوري بازي گفت: از مظفريزاده گله دارم چون در يکي از تاريخيترين روزهاي فولاد، بدترين ضربه را به ما وارد کرد. روزي که در جام حذفي تيم پرسپوليس را پيروز ميدان کرد، اما پنالتي ما را نگرفت و دقيقه 17 يکي از بازيکنان ما را اخراج کرد ولي چون اين داور را داور سالمي ميدانم، در آن بازي به بازيکنان خود اجازه اعتراض ندادم.
وي افزود: هر بازي اين داور براي ما قضاوت کرده، ما را آزار داده است. داور بازي نبايد تحت تاثير فريادهاي يک مربي در کنار زمين قرار گيرد و سوت بزند بلکه بايد داوري خود را انجام دهد.
سرمربي تيم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: مظفريزاده در اين ديدار چندين خطا براي حريف گرفت که تيم ما را از حالت حمله به دفاع برد.
وي در مورد صحبتهاي پيشين خود مبني بر تاثير حضور زنان در ورزشگاهها گفت: مهيا کردن يک تيم فوتبال براي بانوان که بتواند در ميادين بينالمللي حضور يابد، به مراتب کار سختتري نسبت به حضور بانوان در ورزشگاهها است. وقتي ما توانستهايم يک تيم براي بانوان در چنين سطحي تشکيل دهيم، پس ورود زنان به ورزشگاه کار آسان و سادهاي است که بايد ابتدا راه آن را پيدا کنيم.
جلالي اظهار کرد: اينکه ما نيمي از جامعه را از آن جيزي که دوست دارد محروم کنيم، کار درستي نيست.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)