دروازه بان تيم فوتبال داماش گيلان گفت: شکست دادن تيم صبا در قم که يکي از مدعيان ليگ برتر به شمار مي رود، کار بزرگي است.
00033483 محمد محمدی پس از پایان دیدار تیم های صبای قم و داماش گیلان گفت: دربازی امروز، مقابل تیمی قرار گرفتیم که به نظر من در کنار تیم سپاهان اصفهان بهترین و تاکتیکی ترین تیم لیگ برتر است.

وی در مورد شایعات منتشر شده در مورد جدایی اش از تیم داماش گیلان در نیم فصل افزود: بدلیل مشکلات خانوادگی ناچار به ترک داماش هستم و این مورد را به امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه نیز اعلام کرده ام.

دروازه بان سابق تیم ملی و باشگاه های استقلال و پرسپولیس تهران ادامه داد: در مورد جدایی ام در نیم فصل منتظر تصمیم گیری مسئولان باشگاه هستم اما در هر صورت تابع هر تصمیمی هستم که در مورد من گرفته شود.

محمدی در مورد جایگزینی وحید طالب لو دروازه بان تیم شاهین بوشهر با وی در تیم داماش اظهار بی اطلاعی کرد و افزود: مطمئنم که باشگاه جانشین مناسبی را برای من پیدا خواهد کرد.
دیدار تیم های صبای قم و داماش گیلان از چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور عصرشنبه با نتیجه یک بر صفر به سود داماش در ورزشگاه یادگار امام راحل قم خاتمه یافت.