نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پرسپوليس با شکست به استقبال دربي رفت + حاشیه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    2,699
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array
    حاشيه ديدار پرسپوليس و تراکتورسازي

    00034077



    هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی علیه مهرداد اولادی شعار سر دادند و مهاجم پرسپولیس نیز با حرکت دست موجب تحریک آنها شد. دو نفر از کادر فنی این تیم به اولادی اعتراض کردند که این مسئله نیز باعث جرو بحث اولادی با مربیان تراکتورسازی شد. ضمن اینکه اولادی با عکاسی که از حرکت او عکس گرفته بود نیز بحث کرد و از او خواست این عکس را پاک کند. در نهایت پرسپولیسی‌ها او را از آن منطقه دور کردند.
    * بازیکنان تراکتورسازی به محض ورود به زمین چمن ورزشگاه به طرف تماشاگرانشان رفتند به نشانه احترام به آنها تعظیم کردند. حدود 3 هوادار تراکتورسازی در ورزشگاه حضور دارد.

    * علی کریمی بازیکنان پرسپولیس را به سمت هواداران این تیم برد و پرسپولیسی‌ها نیز مقابل طرفدارانشان که حدود چهار هزار تماشاگر هستند تعظیم کردند.

    * هواداران تراکتوسازی و پرسپولیس علیه یکدیگر شعار سر می‌دهند و تبریزی‌ها در یکی از شعارهایشان فریاد می‌زدند"پرسپولیس به شهر ما خوش آمدی."

    *هواداران تراکتورسازی سیاوش اکبرپور، امیر حسین صادقی و امیر قلعه‌نویی را بیش از سایر نفرات این تیم تشویق کردند. آنها خطاب به قلعه‌نویی می‌گفتند" امیر اول بشی آخر بشی دوستت داریم" و از سیاوش اکبرپور نیز در خواست گلزنی داشتند.

    * تماشاگران تراکتورسازی علی دایی را هم تشویق کردند.

    *هواداران پرسپولیس بنری با خود به ورزشگاه آورده‌اند که بر روی آن نوشته شده جام حذفی متعلق به پرسپولیس است.

    *حسین بادامکی و علی کریمی که مصدوم بودند امروز در ترکیب اصلی پرسپولیس حضور دارند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

    تا بهشت راهی نیست ...


    خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن



     
    خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

  2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/