نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: رختکن ورزشگاه کرمانشاه شبیه بازداشتگاه است!/

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

رختکن ورزشگاه کرمانشاه شبیه بازداشتگاه است!/

010105 PhotoA

تیم پاس همدان روز گذشته در حالی در مسابقات لیگ دسته اول مقابل شیرین فراز کرمانشاه به تساوی یک بر یک رسید که اتفاقات و حواشی این بازی تاسف بارتر از هر مسئله ای بود.
    باشگاه پاس همدان به دلیل آنچه که سنگ پرانی و فحاشی های زیاد هواداران شیرین فراز کرمانشاه عنوان کرده فردا شکواییه ای به سازمان لیگ دسته اول، کمیته انضباطی و رئیس فدراسیون فوتبال خواهد داد.
    باشگاه پاس گزارشی از وضعیت ورزشگاه انقلاب کرج تهیه کرده که در این گزارش آمده این ورزشگاه به هیچ وجه استاندارد برگزاری مسابقات رسمی را ندارد و اعلام کرده تعجب می کنند چطور سازمان لیگ دسته اول اجازه برگزاری مسابقات را در ورزشگاهی که نور، آب و امکانات استاندارد ندارد، می دهد.
    باشگاه پاس همدان مدعی است رختکن این ورزشگاه اتاقی سه در سه است که دارای موکتی پاره بوده و نه نور دارد و نه آب گرم و بیشتر شبیه بازداشتگاه است.
    مسئولان پاس فیلم حواشی این مسابقه که شامل فحاشی هواداران این تیم و سنگ پرانی بوده را در اختیار کمیته انضباطی قرار خواهند داد. آنها گفته اند در این مسابقه حتی یکی از مسئولان هیئت فوتبال کرمانشاه ناظر مسابقه را به باد کتک گرفته است!
    باشگاه پاس همدان در گزارش خود به فدراسیون فوتبال اشاره کرده چنین وضعیتی را در شهرهای مسجد سلیمان و یزد هم تجربه کرده و متاسفانه ناظران بازی ها این اتفاقات را در گزارش های خود نمی آورند و فدراسیون نظارت کافی به چگونگی برگزاری مسابقات لیگ دسته اول ندارد.
    باشگاه پاس همدان این سؤال را از فدراسیون فوتبال دارد که اگر در مسابقه روز گذشته یکی از پاره آجرها و تکه های سیمانی سکوهای ورزشگاه به سر، نخاع و چشم بازیکنان برخورد می کرد چه کسی پاسخگو بود؟
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    ورزشگاه انقلاب کرمانشاه چگونه تایید شده است؟ رئیس فدراسیون در کرمانشاه کتک خورد!

795448 PhotoA

عبدالحمید رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به اتفاقات رخ داده در دیدار روز گذشته این تیم برابر شیرین فراز در کرمانشاه اظهار داشت: با این اتفاقاتی که در لیگ یک رخ می‌دهد و هیچ مقام مسئولی پاسخگوی این وضعیت نیست، معلوم نیست فوتبال ما به کجا می‌خواهد برود. در ورزشگاهی که نماینده فدراسیون که حکم رئیس را دارد توسط مقامات فوتبال شهر کرمانشاه کتک می‌خورد، دیگر چه رحمی به حریف می‌شود؟
    سرپرست تیم پاس تصریح کرد: ورزشگاه انقلاب کرمانشاه کاملا غیراستاندارد بود. این ورزشگاه به هیچ وجه شرایط برگزاری لیگ محلات را هم ندارد اما متاسفانه از سوی سازمان لیگ دسته اول برای برگزاری مسابقه تائید شده است. ورزشگاهی که رختکن آن بیشتر شبیه بازداشتگاه است و نه امنیتی در آن وجود دارد و نه نور و آب.
    وی خاطرنشان کرد: خدا را شکر می‌کنیم که از این ورزشگاه سالم بیرون آمدیم. این اولین باری نیست که در لیگ یک شاهد چنین اتفاقاتی هستیم. در یزد و مسجد سلیمان هم چنین مشکلاتی داشتیم و من مطمئن هستم تیم‌های دیگر هم این مشکل را دارند مثل پیکان که روز گذشته چنین اتفاقاتی سرش آمد.
    رمضانی اضافه کرد: مطمئن هستم بعد از اینکه تیم پاس از ورزشگاه بیرون رفت مسئولان ورزشگاه کرمانشاه چند فرغون سنگ از زمین جمع کردند. از مسئولان فدراسیون، کمیته انضباطی و رئیس سازمان لیگ یک خواهان رسیدگی به این ورزشگاه غیراستاندارد هستیم. واقعا برخی از ورزشگاه‌های ما مشکلات فرهنگی دارند. اگر یک بار تیمی را محروم کنند، قطعا بقیه دست و پای خود را جمع می‌کنند و اوضاع بهتر می‌شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

برچسب ها برای این تاپیک