لقب "سیم خاردار" برازنده کشاورز است

1014641 PhotoA

وحید شمسایی پس از پیروزی 2 بر یک برابر پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد. بازی سختی داشتیم و خوشحالم توانستیم با پیروزی این دیدار را پشت سر بگذاریم و قهرمان نیم فصل لیگ برتر شویم.
وی درباره عملکرد خود در این دیدار خاطرنشان کرد: روز خوبم نبود. به هر حال لیگ سختی داریم و شرایط دشوار است. خدا را شکر که بازی را بردیم، اما تنها ناراحتی‌ام اخراجم است. به نظرم کارت زرد اول حقم نبود. به هر حال اشتباهات داوری جزئی از مسابقه است و داور هم امکان دارد اشتباه سوت بزند. مهم قهرمانی ما بود که خوشبختانه به آن دست یافتیم.
بازیکن گیتی پسند درباره اینکه درابتدای فصل قصد پیوستن به پرسپولیس را داشت، تصریح کرد: دنیای حرفه ای است، اما فکر می کنم هم اکنون انتخاب اصلح را انجام دادم، زیرا تیمم در نیم فصل به عنوان قهرمانی رسیده و با بازیکنان خوبی که داریم امیدوارم در ادامه راه بازی های بهتری انجام دهیم و عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم و بتوانیم در جام باشگاه های جهان نیز قهرمان شویم.
وی افزود: اکنون شرایطم هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ بازی خوب است و خوشحالم که در تیم بزرگی مثل گیتی پسند بازی می کنم. پرسپولیس نیز تیم بزرگ و خوبی است و امیدوارم بتواند موفق باشد.
شمسایی درباره قطع برق سالن اظهار داشت: زشت است که در لیگ برتر فوتسال چنین اتفاقاتی رخ می دهد و بازی به علت قطع برق نیم ساعت متوقف می شود. برق و امکانات سالن جز مسائل جزئی است و امیدوارم دیگر شاهد چنین مشکلاتی در سایر بازی ها نباشیم.
وی در مورد انتخاب کشاورز به عنوان بهترین بازیکن فوتسال آسیا گفت: محمد یکی از بهترین بازیکنان است. این انتخاب نشان می دهد که لقب سیم خاردار برازنده اوست. هنگامی که محمد در زمین است احساس آرامش دارم و امیدوارم در آینده نیز بتواند چنین عناوینی را تکرار کند.