صفحه 24 از 33 نخستنخست ... 14202122232425262728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

خوردبین راهی ترکیه می‌شود

خوردبین راهی ترکیه می‌شود

1003324 PhotoA

محمود خوردبین بنا به تصمیم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس امشب راهی ترکیه می شود.
    وی برای بررسی وضعیت دو بازیکن خارجی در پست های مهاجم و مدافع به ترکیه می رود و بعد از ظهر فردا به تهران باز می گردد.
    اگر خوردبین یکی از این دو بازیکن را تایید کند مقدمات حضور او را فراهم می کند.
    سازمان لیگ به باشگاه پرسپولیس این مجوز را داده که تا قبل از نیم فصل یک بازیکن آزاد جذب کند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

با این هواداران، سومین جام پیاپی را بگیرید

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، لطف الله فروزنده رئیس هیئت مدیره پرسپولیس امروز با حضور در محل تمرین این تیم برای دقایقی با اعضای تیم گفت‌وگو کرد.
    معاون رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس که در رختکن تیم حاضر شده بود، ضمن تشکر از بازیکنان و کادر فنی بابت کسب نتایج اخیر، خطاب به اعضای تیم گفت: امروز در ملاقات مردمی که داشتم، آقای رویانیان هم حضور داشتند و شاهد صحبت‌های مردم بودند. هواداران می‌گفتند وقتی پرسپولیس پیروز است زندگی روحیه و کارشان عوض می‌شود و وقتی هم تیم نتیجه خوبی نگیرد، همه اینها متفاوت است و افسرده می‌شوند. من واقعا لذت بردم که پرسپولیس چنین هوادارانی دارد. شما بهتر از هر کسی می‌دانید که هواداران با این تیم و بازیهای شما زندگی می‌کنند.
    وی ادامه داد: باید قدر آنها را بدانید که بزرگترین سرمایه پرسپولیس هستند. من امیدوارم در ادامه نتایج خوبی که در بازی‌های اخیر رقم خورده است سومین سال پیاپی جام قهرمانی را بگیرید و در لیگ برتر هم روند صعودی خود را ادامه بدهید. بعد از تغییراتی که صورت گرفت، شروع دوباره‌ای داشته‌اید که باید همین گونه ادامه پیدا کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استیلی هم در نشست خبری شرکت نکرد

1098288 PhotoA

محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از مسابقه با تراکتورسازی در خصوص اعتراض رسانه‌های گروهی مبنی بر عدم حضور استیلی، اظهار داشت: مدتی است که تلفنی مصاحبه نمی‌کنم و این وظیفه سرمربی است که اطلاع‌رسانی کند. البته استیلی همیشه تعامل خوبی با رسانه‌ها دارد اما ایشان امروز بر سر مزار برادرشان حضور پیدا کردند و به همین دلیل از شما عذرخواهی می‌کنیم.
    وی در ادامه صحبت‌هایش در خصوص اینکه آیا با نتایج اخیر آرامش به اردوی پرسپولیس برگشته یا خیر، گفت: از نظر من آرامش هنوز برای پرسپولیس بدست نیامده و این اتفاق زمانی می‌افتد که ما به صدر جدول برسیم و با حریفانمان رقابت کنیم حالا دیگر وقت آن است که هواداران به ما اطمینان کنند و این باور را داشته باشند که تیم ما تیم بسیار خوبی است. چون ما اهل جنجال و شعار نیستیم و وظیفه داریم در هر مقطعی به تیممان کمک کنیم.
    وی افزود: افتخار می‌کنم که دستیار استیلی هستم و از بازیکنانم این مسئله را می‌خواهم و وقتی با آنها حرف می‌زنم به آنها می‌گویم که توجه نداشته باشید که چه کسی کم‌کاری می‌کند و یا کم می‌گذارد. ما باید از بازیکنان اروپایی و آمریکای جنوبی الگو بگیریم و تمرینات آنها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
    عاشوری در خصوص بازی با تراکتورسازی گفت: فردا بازی سختی داریم و این مسابقه مثل دیگر بازی‌ها برای ما مهم است. ما تراکتورسازی را آنالیز کرده‌ایم و همه ایران می‌داند که این تیم مربی خوبی دارد اما به این امید هستیم که فردا نتیجه خوبی را کسب کنیم.
    مربی تیم پرسپولیس در خصوص بازیکنان مصدوم و محروم این تیم، گفت: تقریبا ۵۰ درصد تیم را در اختیار نداریم و این مسئله کار بازیکنان ما را مشکل‌تر می‌کند. اما نشان دادیم آن انگ‌ها و برچسب‌هایی که به آنها چسبانده شده، فقط شایعه بود و ما بازیکنان توانمندی داریم.
    عاشوری در خصوص آخرین وضعیت مهدی کیانی و مذاکره با این بازیکن گفت: متاسفانه اطلاعی از این مسئله ندارم و در مورد این مسئله استیلی توضیحات لازم را خواهدداد.
    مربی تیم پرسپولیس با تاکید بر اینکه حمید علی‌عسگر هنوز تمرینات خود را آغاز نکرده، گفت: فکر می‌کنم او باید یکی دو آمپول دیگر بزند تا شرایط تمرین پیدا کند و همچنین هاشمیان از روز شنبه تمریناتش را با هم از سر خواهد گرفت. ضمن آنکه از وضعیت هادی نوروزی و ابراهیم شکوری خودتان بهتر مطلع هستید.
    خبرنگاری در خصوص شایعه حضور مهاجم اسکاتلندی از مربی پرسپولیس پرسید که وی گفت: من بازی‌های ایشان را ندیده‌ام و این سؤال را هم باید از استیلی جواب بگیرید.
    در این هنگام ریاضتی مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس گفت: این بازیکن در باشگاه‌های ترکیه فوتبال خود را انجام می‌دهد و نماینده باشگاه نیز به کشور ترکیه رفته و نام این مهاجم "کریستین بوید" است و در لیگ انگلیس هم سابقه بازی دارد. در صورتی که چشم کادر فنی را بگیرد برای عقد قرارداد کارهای لازم انجام خواهد شد.
    مربی پرسپولیس در خصوص اینکه با توجه به شرایط اخیر فکر می‌کنید چرا ارتباط خوبی بین پرسپولیس و تماشاگرانش برقرار نشده، گفت: ریشه این مسئله را همه می‌دانند چون دایی و کاشانی در گذشته با همدیگر اختلاف داشتند ولی فکر می‌کنم در این چند هفته شرایط کمی بهتر شده است.
    وی در پاسخ به این سؤال که فکر نمی‌کنید فردا هم هزار نفر به استادیوم بیایند، گفت: نگران این موضوع هستم. اما یادم نمی‌آید در ۱۰ سالی که برای پرسپولیس بازی کردم، حتی در اواسط هفته کمتر از ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه آمده باشند فرق پرسپولیس با دیگر تیم‌ها هواداران آن است و اگر تماشاگران نباشند با دیگر تیم‌ها تفاوتی ندارند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    هواداران پرسپولیس کمک نکنند مقابل تراکتور میهمان خواهیم بود

مازیار زارع در نشست خبری پیش از دیدار با تراکتور‌سازی در ابتدای صحبت‌هایش در خصوص بازی فردا اظهار داشت: بازی سختی در پیش داریم و تراکتور تیم خوب و قابل احترامی است. آن‌ها هواداران پرشوری دارند و اگر تماشاگران پرسپولیس در بازی فردا به ما کمک نکنند عملا میهمان هستیم چون طرفداران تراکتور سازی فردا به استادیوم می‌آیند و قسمتی از ورزشگاه را پر می‌کنند.
    وی افزود: چمن استادیوم آزادی خوب است ولی این هواداران ما هستند که تیم‌های دیگر را تحت فشار می‌گذارند و اگر مثل چند هفته گذشته به استادیوم نیایند دچار مشکل خواهیم شد. به فکر ارائه یک بازی زیبا هستیم و امیدوریم با کمک تماشاگران 3 امتیاز مسابقه را کسب کنیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض آخرین اخبار اردوی سرخ‌پوشان

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز فردا در ورزشگاه آزادی از ساعت 15 به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    از این‌رو تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را به جای ورزشگاه درفشی‌فر در هتل اوین دنبال کردند.
    سرخ‌پوشان در هتل اوین به مدت 20 دقیقه به دویدن‌ آرام پرداختند. سپس در جلسه‌ای با حمید استیلی شرکت کردند.
    قرار است امشب فیلم بازی‌های تراکتورسازی آنالیز شود.
    همچنین رویانیان به همراه پروین در هتل قرمزپوشان حضور پیدا خواهند کرد.
    کادر پزشکی تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که با توجه به تست‌های انجام شده علی کریمی به بازی مقابل تراکتورسازی خواهد رسید.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    پژو پارس پاداش ویژه رویانیان به کریمی

به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، پس از کسب رتبه اول محبوب ترین بازیکن آسیا در مرحله دوم رای گیری سایت فدارسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال، محمد رویانیان شب گذشته و در اردوی پیش از بازی برابر تراکتورسازی تبریز، ضمن تبریک این عنوان به کاپیتان سرخ پوشان، هدیه ویژه ای (یک دستگاه پژو پارس) به وی اهدا کرد.
    بر اساس رده بندی ای که در سایت فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال و پس از رای گیری از کاربران اینترنتی اعلام شده بود، علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با 134.898 رای در مرحله دوم محبوب ترین بازیکن آسیا در سال 2011 قرار گرفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نصرتی در تمرینات و دربی حضور پیدا خواهد کرد

13900824125413 PhotoA

علی پروین در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره اظهارات رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر بلامانع بودن حضور شیث رضایی و محمد نصرتی در بازی‌های پرسپولیس اظهار داشت: این خبر ما را شوکه کرد اما پس از اینکه متوجه شدم این موضوع صحت دارد و مصاحبه آقای حسن‌زاده را شنیدم با سردار رویانیان به گفت‌وگو پرداختم.
    وی افزود: دقایقی قبل به این نتیجه رسیدیم که محمد نصرتی در تمرینات و بازی‌های پرسپولیس تا قبل از رای کمیته استیناف حضور پیدا کند.
    پروین ادامه داد: سر این بچه به سنگ خورده و بسیار ناراحت است و باید کاری کنیم که روحیه این بچه دوباره باز گردد. هر وقت رأی کمیته استیناف اعلام شد و آقای حسن‌زاده دستور داد ما حرف‌ها را روی چشم خودمان می‌گذاریم و به دستورات عمل می‌کنیم اما تا آن وقت با توجه به نگاه ویژه سردار رویانیان نصرتی در کنار پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد البته باز هم باید از سردار رویانیان که نگاه ویژه‌ای دارد، تشکر کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض چه زود حرف‌هایت را فراموش کردی سردار!

09130815 PhotoA

به گزارش خبرگزاری فارس، یک خبر برای این که مشخص شود مدیران باشگاه پرسپولیس تا چه اندازه روی آنچه که "تاکید" دارند پایبند هستند، کافی بود. صبح روز گذشته پس از این‌که هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با فارس اعلام کرد تا زمان اعلام حکم کمیته استیناف محمد نصرتی و شیث رضایی می‌توانند برای پرسپولیس بازی کنند همه منتظر بودند تا واکنش مسئولان این باشگاه را ببینند. تایید این موضوع از سوی کمیته انضباطی و کمیته استیناف نیز مزید بر علت شد تا همه به دنبال موضع باشگاه پرسپولیس باشند.
    این موضوع وقتی بیشتر اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم باشگاه پرسپولیس پیش از این‌که کمیته انضباطی حکم دهد رای خود را اعلام کرد. رویانیان در این باره گفته بود که با استفاده از اختیارات مدیریتی‌اش، شیث رضایی را اخراج و محمد نصرتی را تا نیم‌فصل محروم کرده است.
    همه چیز تا روز گذشته طبق روال عادی خود پیش می‌رفت تا این‌که اعلام شد به دلیل مشکلاتی که در آئین‌نامه وجود دارد رضایی و نصرتی تا اعلام حکم کمیته استیناف می‌توانند بازی کنند. محمد رویانیان روز گذشته در اولین واکنش نسبت به این موضوع "قاطعانه" گفت: "همچنان روی حرفم هستم و از این دو بازیکن استفاده نخواهیم کرد. از نظر من محرومیت نصرتی تا پایان نیم فصل است و رضایی نیز از باشگاه اخراج شده است."
    حدود 4 ساعت بعد اما سردار حرفش را تغییر داد و در اظهاراتی متناقض با آنچه پیش‌تر گفته بود از احتمال حضور نصرتی در دربی سخن به میان آورد. او گفت: نصرتی تا نیم‌فصل محروم است اما به دلیل فشارهایی که از طرف کادرفنی روی من است تصمیم‌گیری در این باره را به پروین واگذار کردم." بلافاصله پس از این موضوع پروین حکم به حضور نصرتی در تمرینات و دربی داد.
    مدیرعامل پرسپولیس همچنین گفت که در سایت رسمی باشگاه درباره بازی کردن نصرتی نظرسنجی می‌گذارند تا هواداران نیز در این باره رای دهند.
    حال سؤال این است که آیا رویانیان که همواره سعی می‌کند محکم و قاطع سخن بگوید نمی‌توانست پیش از اعلام نظرش با کادرفنی صحبت کند تا مجبور نشود در چند ساعت دو اظهار نظر متناقض انجام دهد؟ رویانیان پس از این‌که شیث و نصرتی را محروم کرد بارها گفت روی تصمیمی که گرفته می‌ایستد و مسائل اخلاقی را به قهرمانی ترجیح می‌دهد. او در وصف لزوم اخلاق‌مداری سفت و سخت صحبت کرد اما حالا چه شده که در میدان عمل خبری از آن صحبت‌های گذشته نیست و چرا همه چیز در حد شعار باقی ماند؟ چرا وقتی که کار به مرحله عمل رسید رویانیان نتوانست مثل گذشته قاطعیتش را حفظ کند؟ آیا مدیرعامل پرسپولیس هم مانند برخی مدیران ورزشی دنبال قهرمانی به هر قیمتی است؟
    شاید این نکته که بازی کردن نصرتی برای پرسپولیس بیش از این‌که سود داشته باشد، ضرر دارد نکته‌ای است که از نگاه مسئولان پرسپولیس دور مانده است. نصرتی مدت‌هاست که تمرین نکرده و مشخص نیست چگونه می‌تواند در چند روز خودش را برای بازی سنگینی مثل دربی تهران آماده کند. پرسپولیس با حضور نصرتی هم اخلاق را می‌بازد و هم از نظر فنی - با توجه به عدم آمادگی نصرتی- دچار مشکل خواهد شد. حتی اگر این نکته را هم بپذیریم که نصرتی آماده و کلید موفقیت پرسپولیس باشد بازی دادن او با توجه به خدشه‌دار شدن افکار عمومی کار درستی نیست. آیا سردار فکر این روزها را کرده بود؟ آیا او که با ورزش و فوتبال بیگانه بود فکر می‌کرد روی برسد که به خاطر نتیجه حرف خودش را نقص کند؟
    رویانیان در زمینه مدیریت و با توجه به توجه ویژه اش به مسایل اخلاقی مورد تائید دوستان و مسئولان کشوری بوده و حتی حکم سنگینی را که باشگاه پرسپولیس در روزهای اول برای شیث و نصرتی در نظر گرفت، نشان داد وی همچنان به اصول پایبند است.
    حالا دربی 73 در راه است و پرسپولیس چند بازیکن کلیدی خود را برای رویارویی با استقلال را در اختیار ندارد و با توجه به ضعف قانونی که وجود دارد، 2 بازیکن متخلف پرسپولیس فرصت دارند که روز جمعه با پیراهن پرسپولیس به میدان رفته و شاگردان استیلی را همراهی کند(اگر چه شیث به گفته رویانیان اخراج شده و در دربی غایب خواهد بود، اما نصرتی این شانس را برای همراهی سرخ پوشان دارد)، اما تصمیم نهایی باشگاه بیش از هر چیز اهمیت دارد؛ البته پس از اعلام نظر علی پروین و نظر مثبت کادرفنی برای حضور نصرتی در دیدار مقابل استقلال، به نظر می رسد که شانس بازی کردن این بازیکن افزایش یافته است.
    این اختلاف نظرها به قوت خود باقی است، اما آنچه مهم است اینکه باشگاه در آزمون حساسی قرار گرفته، چرا که مرز اخلاق‌مداری و بی‌اخلاقی زیاد نیست و با یک تصمیم افکار عمومی می‌توانند قضاوت کارشناسی و دقیقی از اتفاقات اخیر داشته باشند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

از نصرتی و رضایی در دربی استفاده نمی‌کنیم

13900810113305 PhotoA

حمیدرضا قریب در حاشیه تمرین پرسپولیس در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: رویانیان همچنان روی موضع خودش هست و از شیث رضایی و محمد نصرتی در دربی استفاده نمی شود.
    وی درباره اینکه تمرین امروز پشت درهای بسته برگزار شد گفت: از خبرنگاران و هواداران معذرت خواهی می کنیم. ببخشید که روی سایت اعلام نکردیم. تمرین تا آخر هفته پشت درهای بسته برگزار می شود.
    مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره حضور معمارزاده در تمرین امروز گفت: معمارزاده قبل از تمرین در زمین حاضر شده بود تا با استیلی صحبت و آشتی کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

ترس از خبررسانی به استقلالی‌ها!

13900824125319 PhotoA

در حالی که تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۱:۱۵ آغاز شد، به یکباره اعلام شد تمرین تا پایان هفته جاری و پیش از بازی روز جمعه پشت درهای بسته برگزار می شود.
    این اطلاع رسانی درحالی صورت گرفت که ۲۰ هوادار و خبرنگاران و عکاسان زیادی برای پوشش این تمرین به ورزشگاه درفشی فر آمده بودند اما با برخورد نامناسب برخی از مسئولان پرسپولیس روبه‌رو شدند.
    در این بین فقط محمود خوردبین سرپرست این تیم گفت: از شما معذرت می خواهم. باید یک روز قبل می گفتیم تمرین پشت درهای بسته است. سعی کردم شما در ورزشگاه حضور پیدا کنید اما مسئولان می گویند شاید خبرهای تیم به گوش استقلالی ها برسد و به همین دلیل تمرین تا پایان هفته پشت درهای بسته است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 24 از 33 نخستنخست ... 14202122232425262728 ... آخرینآخرین