صفحه 6 از 47 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 467

موضوع: *^*^* زبان خوراكي ها *^*^*

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    مارچوبه

عدد مارچوبه يا 57 گرم=13 كالري
    مارچوبه به قدري كم كالري است كه حتي مصرف مقدار زيادي از آن نيز موجب افزايش وزن نخواهد شد. مارچوبه سرشار از فيبر، ويتامين ث بتاكاروتن سلنيوم و فاقد چربي كلسترول و سديم است. مقادير بالاي فيبر مارچوبه براي عمل هضم بسيار مفيد است.
    در هنگام خريد مارچوبه هايي كه نوك آنها بنفش است را انتخاب نماييد. مارچوبه ها بايد سفت و صاف بوده و شل يا چوب مانند نشده باشند. براي طبخ مارچوبه هرگز آن را خرد نكنيد بلكه هرمارچوبه را از قسمت انتهاي سفيدرنگ آن نصف كنيد زيرا مارچوبه از قسمت سخت آن كه قابل خوردن نيست خودبه خود مي شكند.
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    گرمك

دارای موادی چون پروتئین چربی کلسیم اهن و ویتامین هایی چونa,b,cمی باشد.گرمک و طالبی ملین و اشتها اور است.و موجب طراوت پوست می شودطالبی برای کسانی که دچار کم خونی یا سل ریوی یا مبتلا به یبوست یا بواسیر ویا دچار نقرس و رماتیسم هستند مفید می باشد. گرمک بهترین دارو برای درمان یرقان و استسقاء است.برای کلیه نافع است و سنگ کلیه و مثانه را خرد می کند .گرمک خشکی پوست و مو را مانع میشود و عمر را طولانی می کند و از چین وچروک پوست و پیری زود رس جلوگیری میکند .بخور تخمه گرمک برای رفع ورم ها به خصوص ورم چشم و سرماخوردگی مفید است به ویژه انکه تخمه را نشسته و با ریشه های ان خشک کرده باشید .

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    جو

نصف فنجان جوي پخته=200 كالري، نصف فنجان جوي خام=350 كالري
    گلادياتورهاي روم به «جوخواران» معروف بودند آنها هميشه جو مي خوردند و از گوشت خوششان نميآمد. اين غذاي نشاسته اي مقوي تركيبات هيدرات كربن مورد نياز بدن را تامين نموده و فاقد چربي اضافي است. جو سرشار از فيبر و پروتئين مي باشد. طبق نظر دانشمندان جو يك مليت عالي است و مي تواند وزن را كاهش دهد.
    در صورت امكان جوي سبوس دار مصرف كنيد و يا جويي كه فقط پوشش يا پوسته ي بيروني آن جدا شده است. دانه ي جو نسبت به برنج بي سوبس حاوي فيبر و مواد مغذي بيشتري است. بهتر است از مخلوط برنج جو و يا آرد به جاي آرد گندم در غذاها استفاده نمود.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    حبوبات

نصف فنجان حبوبات=115 كالري
    افراد گياهخوارقسمت عمده ي پروتئينهاي مورد نياز بدنشان را از طريق حبوبات خشك مانند لوبيا عدس نخود فرنگي نخودچي و ساير بنشن ها تامين مي نمايند. مقدار پروتئين موجود در 16 گرم عدس سيار بيشتر از 15 گرم گوشت گاو است. همچنين در مقايسه با پروتئين هاي حيواني داراي ذخيره ي چربي بسيار كمي هستند. به عنوان مثال يك فنجان نخود پخته فقط 3 گرم چربي دارد. همچنين حاوي مقادير بالايي از تركيبات هيدرات كربن مورد نياز بدن مي باشند. يك فنجان لوبياي پخته شده 52 گرم هيدرات كربن دارد كه يك پنجم ميزان نياز روزانه ي بدن را تامين مي كند. همچنين ميزان پتاسيم بالا و سديم بسيار پايين آنها براي قلب مفيد است.
    نكته ي مهم اين است كه پروتئين موجود در حبوبات پروتئين گياهي است و جهت تامين ساير مواد مورد نياز بدن مانند آمينواسيدها بايد آنها را به همراه ساير مواد غذايي مصرف كرد. مي توانيد حبوبات را با غلاتي نظير برنج جو گندم ذرت يا ارزن استفاده كنيد. بسياري از غذاهاي شرقي به همين روش تهيه مي شوند. مانند مخلوط لوبيا و برنج سويا با گندم يا رشته هاي برنجي.
    به غير از حبوبات تازه حبوبات بسته بندي شده و خشك نيز فراوان هستند. از مصرف حبوبات و انواع لوبيا به صورت كنسروي خودداري نماييد زيرا داراي مقادير فراواني سديم و قند مي باشند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    فلفل دلمه اي

نصف فنجان فلفل دلمه اي=12 كالري
    فلفل دلمه اي از نظر ارزش غذايي مزيتهاي فوق العاده اي نسبت به ديگر مواد غذايي دارد. يك فلفل متوسط بيشتر از يك فنجان آب پرتقال ويتامين ث دارد. همچنين از نظر ويتامين آ و ب نيز بسيار غني است كه باعث جذب مواد غذايي و افزايش متابوليسم بدن شده و در نتيجه به سوخت انرژي در بدن كمك مي كند. بنابراين مي توان گفت فلفل دلمه اي در كاهش وزن بسيار موثر است.
    انواع قرمز،زرد،سفيد و سبز فلفل دلمه اي از نظر خواص تقريبا مشابه هستند. سعي كنيد فلفلهاي براق سفت و سالم را خريداري كنيد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    توت فرنگي

اشتهااور است.برای درمان نقرس و بیماری های سنگ مثانه و دفع تب سودمند است.توت فرنگی برای مبتلایان به بیماری قند و رماتیسم مفید است.برای بیماری تصلب شرایین و سرطان نافع است و بدلیل داشتن مقدار زیادی اهک و اهن و ید و ویتامین های B,cبرای تقویت اشخاص ضعیف البنیه مفید است.توت فرنگی دارای مواد چربی سلولز قند واهن و فسفر واهک و منیزیم و پتاسیم و سدیم و سیلیس است.توت فرنگی با وجود داشتن قند برای مبتلایان به مرض قند مضر نیست.و با داشتن املاح معدنی برای مسلولین توصیه شده و چون دارای مقادیر زیادی سیلیس است برای جلوگیری از سرطان و تصلب شرایین مفید است درضمن این میوه بسیار خوش طمع خون را قلیایی میکند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    توت ها

اين ميوه ي خوشمزه و آب دار به طرز عجيبي وزن را كاهش مي دهد. قند فروكتوز آن باعث برطرف شدن گرسنگي مي شود و فيبر آن سوخت كالريهاي بدن را تسريع مي نمايد. طبق يافته هاي پژوهشگران فيبرهاي نامحلول موجود در انواع توتها ديگر ميوه ها و غلات كامل كالري جذب شده در بدن را كاسته و موجب كاهش وزن مي گردند بدون اين كه بدن را از مواد ويتاميني و معدني محروم سازند. و حتي اگر تمام كالريهاي موجود در اين ميوه را نيز جذب كنيد از آنجايي كه بسيار كم چربي است شما را چاق نمي كند. سعي كنيد فصل توت به اندازه ي كافي از انواع تازه ي آن ميل كنيد و از ويتامين ها و خواص آن بهره مند شويد.
    از انواع توتها (توت فرنگي،تمشك،توت سياه و ...)در فصل خود به صورت تازه و رسيده و بخوريد. در فصلهايي كه از خوردن تازه ي آنها محروم هستيد مي توانيد از فريز شده ي آنها استفاده كنيد.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    خربزه

دارای طبیعتی گرم است.ملین و مغذی است معده را پاک و فضولات را دفع میکند و تاثیر خاصی در تخلیه قولون که کانون میکرب و عفونت است دارد.خربزه دارای ویتامین های B,cمی باشد.خربزه برای مبتلایان به بیماری های کم خونی و نقرس و رماتیسم مفید و یکی از عوامل تجدید جوانی است خربزه بلغم را زیاد می کند وخوردن ان با شکم خالی مضر است .زیرا روده ها را متورم و تولید اسهال می کند .مبتلایان به بیماری ها ورم المعاء و بیماری های قند باید از خوردن ان شدیدا پرهیز کنند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    افتابگردان

افتابگردان گیاهی است بلند و یکساله که منشاء ان پرو یا مکزیک است و می تواند به ارتفاع دو متر برسد و گاهی به صورت خودرو می روید ولی غالبا کاشته می شود.
    ساقه اش مستقیم و محکم و اندکی پرزدار است.برگ هایش پهن و تقریبا همیشه متناوب و شکل ان بیضوی و دندانه دار وزبر است.گلاه به صورت کلاپرک منفرد و درشت(قطر ان گاهی به 50 سانتی متر می رسد)در انتهای ساقه جمع می شود و رنگ ان زرد و روشن است.گل در ماه های تابستان تا اوایل پاییز باز میشود.و می توان از گل ودانه وبرگ و گاهی هم از ساقه استفاده می شود.در ضمن این گیاهی است ارام بخش و تب بر.
    حال مقداری در مورد موارد مصرف ان عرض می کنم
    بر طرف کننده تب و اختلالات عصبی و تقویت کننده اعصاب هست.افتابگردان که ابتدا برای زینت باغات کاشته میشد.امروزه بصورت بی سابقه ای به خاطر روغنش کشت می شود.تنتور گل های تازه ساقه له شده اش غالبا با نتایج موفقیت امیز در برابر انواع تبها به کار رفته است. تخمه افتابگردان تقویت کننده اعصاب است.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    زيتون

درخت زیتون دارای برگ های باریک دراز و گل های خوشه ای است.میوه ان بیضوی شکل بوده و هسته ان در مناطق معتدل کاشته میشود و سپس چندین سال میوه می دهد .
    در خت زیتون در منطقه شمال ایران نواحی شهرستان رودبار و منجیل و زنجان فراوان دیده میشود و هرگاه از سرما و یخبندان محفوظ بماند تا دو هزار سال عمر میکند
    شاخه و برگ درخت زیتون در کتب مذهبی و سنتی به نام صلح و اشتی معروف است و ان را رب النوع عقل و دانایی میدانند همچنین این میوه دارای فسفر پتاس گوگرد منیزی کلسیم اهن و مس منگنز است.و دارای ویتامین های A,bو گلوکز یدی موسوم به اولور وپوزید می باشد.
    خوردن 14 مثقال روغن ان با اب گرم و با جوشاندن جو مسهلی عالی است جهت درد عضلات و سیاتیک.
    زیتون یک ماده بسیار عالی است برای تقویت حافظه. و هرگاه 15 مثقال روغن زیتون را در یک استکان اب گرم و ماء الشعیر مخلوط کرده و بخوریدبرای درد اعصاب و درد عصب سیاتیک مفید است.
    بعضی از بوی روغن زیتون ناراحت می شوند این دسته اشخاص می توانند روغن را با اب پرتقال و یا لیمو ترش میل نمایند.

صفحه 6 از 47 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)