صفحه 23 از 33 نخستنخست ... 13192021222324252627 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از پرسپولیس

081034125 PhotoA

استیلی به مشهد رفت

پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی موفق شد با نتیجه 3 بر 2 ذوب آهن شکست دهد.
    استیلی پس از این بازی جلسه‌ای با بازیکنان تشکیل داد و از آنها تقدیر و تشکر کرد.
    سرمربی پرسپولیس از اصفهان راهی مشهد شد. استیلی قرار است فردا به تهران بازگردد.
    * علی پروین در تماسی تلفنی از بازیکنان و کادر فنی تشکر کرد.
    * علی کریمی پس از بازی همراه قرمزپوشان به تهران بازنگشت و با اتومبیل شخصی‌اش به صورت انفرادی به تهران برگشت.
    * رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار است امشب راهی فرودگاه مهرآباد شود تا از بازیکنان استقبال کند.
    پرسپولیس با این برد در مرحله بعدی حریف برنده دیدار استقلال و مهر کرج که فردا برگزار می شود، شد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

زارع ترسید من را بغل کند

722302 PhotoA

محمود خوردبین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد برتری 3 بر 2 پرسپولیس برابر ذوب آهن در جام حذفی گفت: برد شیرینی کسب کردیم. در نیمه اول هر دو تیم موقعیت‌های خوبی داشتند و به واقع ۶۰ به ۴۰ درصد بازی دست ذوب‌آهن بود اما در نیمه دوم همه چیز تغییر کرد.
    وی افزود: در نیمه دوم یکی از بهترین فوتبال‌های خود را به نمایش گذاشتیم. ذوب‌آهن تیم کوچکی نیست و بازیکنان و مربی بسیار بزرگ و خوبی دارد، هیچ وقت نباید برد ما مقابل ذوب‌آهن دست کم گرفته شود و به نظر من کار بزرگی کردیم.
    خوردبین عنوان کرد: این برد می‌تواند راه ما را برای بازی‌های آینده هموارتر کند. پس از این بازی روحیه بسیار خوبی گرفتیم و مردم لذت بردند. از شب گذشته تا به امروز و از فرودگاه تا منزل همه پرسپولیسی‌ها وخوشحال بودند و به من تبریک می گفتند. باید بردهای ما ادامه داشته باشد تا مردم مجددا به استادیوم بیایند و یار و یاور پرسپولیس باشند.
    خوردبین درباره خوشحالی مازیار زارع پس از گل سوم پرسپولیس گفت: من به زارع علاقه دارم و او هم به من لطف دارد. مازیار دوست داشت سر فرصت این کار را انجام دهد و شادی‌اش را با من تقسیم کند. وقتی در رختکن از او پرسیدم موضوع چه بود گفت ترسیدم زیادی از حد خوشحالی کنم چون کمر شما مشکل داشت، اگر شما را بغل می‌کردم بازیکنان دیگر نیز می‌آمدند و مشکل‌ساز می‌شد. به همین دلیل مازیار در قبال خوشحالی‌اش پس از زدن گل کمی احتیاط کرد. بسیار خوشحال هستم که مازیار گل به این قشنگی زد و انشاءالله باز هم تداوم داشته باشد.
    سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی روز جمعه با تراکتورسازی به فارس گفت: مردم دیگر حالا باید بیایند و از استیلی و پرسپولیس حمایت کنند. به یک نتیجه خوب برابر ذوب‌آهن رسیده‌ایم و باید هواداران کمک کنند این موضوع ادامه‌دار باشد. در بازی برابر تراکتورسازی مردم نشان دهند که همیشه پشت ما هستند و اجازه ندهند هواداران تراکتورسازی صندلی‌های ورزشگاه آزادی را پر کنند.
    خوردبین در خصوص احتمال رویارویی پرسپولیس و استقلال در جام حذفی گفت: مطمئن باشید این بار برابر استقلال متفاوت خواهیم بود. با بازی که مقابل ذوب‌‌آهن انجام دادیم احساس می‌کنم نتیجه دربی متفاوت است چون بچه‌ها بسیار با انگیزه هستند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

برنامه‌ تمرینات پرسپولیس برای بازی با تراکتورسازی و راه‌آهن اعلام شد

کادر فنی پرسپولیس با ارائه برنامه به بازیکنان، برنامه تمرینی خود را تا بازی تراکتورسازی و راه‌آهن به شرح زیر اعلام کرد.
    سه‌شنبه 8 آذر استراحت
    چهارشنبه 9 آذر تمرین ساعت11
    پنجشنبه 10 آذر ورود تیم به هتل اوین و تمرین قبل از بازی
    جمعه 11 آذر بازی با تراکتورسازی تبریز
    شنبه 12 آذر ساعت 11 تمرین
    یکشنبه 13 آذر استراحت
    دوشنبه 14 آذر ساعت 11 تمرین
    سه‌شنبه 15 آذر تعطیل
    چهارشنبه 16 آذر 11 صبح تمرین
    پنجشنبه 17 آذر 11 صبح تمرین
    جمعه 18 آذر ورود به هتل و تمرین قبل از بازی با راه‌آهن
    شنبه 19 آذر بازی با راه‌آهن
    یکشنبه 20 آذر ساعت 11 صبح تمرین
    تمام بازیکنان از سوی محمود خوردبین امروز این برنامه را دریافت کردند و قرار است طبق آن سر تمرینات حضور پیدا کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین امروز پرسپولیس

تمرین امروز پرسپولیس از ساعت ۱۱ صبح در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان ذخیره زیر نظر سومدیک به تمرین پرداختند و بازیکنان اصلی نیز ریکاوری کردند. بازیکنان اصلی پس از تمرین راهی استخر و سونا شدند.
    * استیلی که پس از بازی روز گذشته با ذوب آهن به مشهد رفته بود صبح امروز به تهران بازگشت و با حضور در تمرین دقایقی با بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت. وی از بازیکنان خواست بازی با ذوب‌آهن را فراموش و فقط به بازی روز جمعه تراکتورسازی فکر کنند.
    * کریم باقری، نوروزی، معمارزاده و علی عسگر غایب بودند.
    * علی کریمی به دلیل مصدومیت تنها یخ درمانی کرد و به تمرین نپرداخت. وی به برخی امکانات نامناسب رختکن ورزشگاه درفشی‌فر اعتراض‌هایی داشت.
    * ابراهیم شکوری پس از اینکه دقایقی در تمرین حضور پیدا کرد با استیلی به گفت‌وگو پرداخت و سپس ورزشگاه را ترک کرد.
    * عزیزی مشاور پرسپولیس که از این تیم جدا شده بود، در تمرین امروز حضور یافت.
    * ورزشگاه درفشی‌فر با نصب صندلی و نام بزرگ پرسپولیس در گوشه و کنار آن شکلی جدید به خود گرفته است. همچنین عکس‌هایی از امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این ورزشگاه دیده می‌شد.
    * علیرضا حقیقی در ابتدای تمرین ۱۰ دقیقه با استیلی به گفت‌وگو پرداخت و علی‌رغم مصدومیت تمرین کرد.
    * یک حسینیه در ورزشگاه درفشی‌فر برپا شده و قرار است از امشب با پخش غذاهای نذری از مردم پذیرایی کند.
    * بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس پس از اینکه یک معلول را در مقابل ورزشگاه درفشی‌فر دیدند با وی به خوش و بش پرداختند و سپس به جمع کردن پول برای کمک به این فرد پرداختند.
    * جایگاه خبرنگاران در تمرین پرسپولیس در نظر گرفته شده اما هنوز درب آن بسته است.
    * در تمرین امروز گفته می‌شد قرار است به زودی سقفی متحرک در ورزشگاه درفشی‌فر نصب شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

سومدیک: مقابل ذوب‌آهن مستحق پیروزی بودیم

13900818104055 PhotoA

سومدیک در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص برتری 3 بر 2 پرسپولیس برابر ذوب آهن در جام حذفی گفت: ذوب آهن یکی از تیم‌های خوب ایران است و در دقایق ابتدایی با حمله بازی را شروع کرد اما با گذشت زمان وضعیت ما بهتر شد و نبض بازی را در اختیار گرفتیم.
    وی افزود: مقابل ذوب آهن بازی بسیار متفاوت و هماهنگ‌تری را انجام دادیم و مستحق برد بودیم. این پیروزی باعث می‌شود در بازی‌های آینده با اعتماد به نفس بیشتری کار خود را دنبال کنیم.
    مربی پرسپولیس در خصوص احتمال رویارویی با استقلال در جام حذفی گفت: خوشحال می‌شوم دوباره به مصاف استقلال برویم و با این تیم رقابت کنیم. استقلال یکی از تیم‌های خوب ایران است و این بار سعی خواهیم کردم نتیجه متفاوتی نسبت به قبل بگیریم.
    سومدیک در پاسخ به این سؤال که چه دلایلی باعث شد پرسپولیس در بازی‌های قبلی به هدفش نرسد گفت: مصدومیت‌ها و محرومیت‌ها دست استیلی را بسته بود به همین دلیل به خواسته خود نرسیدیم. بدشانسی هم در کنار این نتایج تاثیرگذار بود. امیدوار هستم در بازی‌های آینده بهتر باشیم تا بتوانیم به هدفمان برسیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جام را می‌خواهیم

غلامرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره برتری 3 بر 2 مقابل ذوب‌آهن گفت: بازی بسیار سختی داشتیم. آنها شرایط بسیار خوبی داشتند اما ما هم خودمان را برای این بازی آماده کرده بودیم.
    وی افزود: چند بازیکن محروم و مصدوم داریم و باید با این موضوع کنار بیایم به همین دلیل بچه‌ها دست به دست یکدیگر دادند تا با به یک نتیجه خوب برسند. پیروزی در این بازی سخت و حیاتی بود چون ما جام حذفی را بسیار جدی گرفته‌ایم و نمی‌خواهیم این جام را از دست بدهیم.
    رضایی در خصوص اینکه برخی می‌گویند داوری به سود پرسپولیس بود، گفت: اصلا چنین چیزی نبود. در صحنه پنالتی داور درست سوت زد حتی کمک داور هم این موضوع را تایید کرد. اگر دقت کنید یک صحنه هم آقای مظفری زاده به نفع ما سوت نزد و این کاملا مشخص بود. در صحنه‌ای که گل خوردیم اول تصور کردیم داور اشتباه کرده ولی سپس متوجه شدیم گل گرفته است. اتفاق خاصی از لحاظ داوری نیفتاده و شاید ذوبی‌ها زیر فشار باشند که این اظهار نظر‌ها را کردند.
    وی در خصوص احتمال رویارویی استقلال و پرسپولیس گفت: فعلا فرصت داریم. در حال حاضر چند بازی حساس لیگ را در پیش داریم و باید تمرکز داشته باشیم تا 3 امتیاز این بازی‌ها را کسب کنیم و بعدا به بازی بعدی جام حذفی فکر کنیم. برای ما فرقی ندارد در مرحله بعد با کدام تیم بازی می‌کنیم؛ می‌خواهد استقلال باشد یا تیم دیگر ما تمرکز می‌کنیم تا بازی بعدی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. شاید همه بگویند باید مراقب استقلال باشیم اما نگران نیستیم و مطمئن باشید با رفع نقاط ضعف و تبدیل آن به نقاط قوت آن بازی را هم می‌بریم و به هدف خود در جام حذفی می‌رسیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استیلی:به تراکتورسازی فکر می‌کنم نه استقلال

1117572 PhotoA

حمید استیلی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم که با کمک بازیکنان توانستیم یک پیروزی شیرین را برابر تیم خوب و منسجم ذوب آهن کسب کنیم تا از لحاظ روحی و روانی برای بازی‌های بعدی مخصوص در لیگ برتر آماده شویم. دو تیم بازی خوبی به نمایش گذاشتند و مهم پیروزی بود که ما به آن رسیدیم. امیدوارم این روند ادامه‌دار باشد.
    وی در خصوص محرومیت شیث رضایی و محمد نصرتی گفت: این رایی است که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال داده است. هیچ فرقی نمی‌کند که بگویم عادلانه است یا خیر چون رای صادر شده است.
    استیلی در پاسخ به این سؤال که پس از محرومیت این دو بازیکن چگونه نقاط ضعف خود را پوشش خواهید داد تصریح کرد: منتظر هستیم سازمان لیگ به ما اجازه دهد تا چند بازیکن جذب کنیم. در برخی از خطوط بازیکنانی را شناسایی کردیم و منتظر مذاکرات نهایی با آنها هستیم.
    وی در مورد سجده شکرش پس از بازی گفت: پس از بازی از خداوند تشکر کردم که به ما کمک کرد تا به این نتیجه برسیم. بعد از بازی به مشهد رفتم تا نذرم را ادا کنم و صبح امروز هم به تهران بازگشتم.
    استیلی در خصوص احتمال رویارویی پرسپولیس با استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی به فارس گفت: فعلا فقط به بازی به تراکتورسازی فکر می‌کنم و اگر این اتفاق بیفتد تا آن زمان فاصله زیادی داریم تا نقاط ضعف خود را جبران و به نقاط قوت تبدیل کنیم.
    وی افزود: روز جمعه یک بازی بسیار سخت مقابل تراکتورسازی داریم. تراکتورسازی تیمی بسیار خوب و دارای کادر فنی خوبی است. امیدوارم با یک بازی خوب بتوانیم به نتیجه دلخواه برسیم و شرایط خودمان را در لیگ بهبود ببخشیم. در بازی با ذوب آهن نشان دادیم شایستگی‌های زیادی برای موفقیت داریم و امیدوار هستم با رسیدن مصدومان شرایط بهتری داشته باشیم.
    استیلی درباره علی کریمی اظهار داشت: متاسفانه مصدومیت کریمی در چند بازی گذشته برای ما مشکلاتی را درست کرد. او هر روز که بهتر شود، می‌تواند بیشتر به کمک پرسپولیس بیاید. کریمی بازیکن با تجربه و بسیار خلاقی است و می‌تواند با حضورش در زمین به بازیکنان جوان کمک و قفل بازی را باز کند.
    استیلی در پایان در خصوص حضور هواداران در ورزشگاه در بازی برابر تراکتورسازی به فارس گفت: امیدوارم هواداران روز جمعه ما را تنها نگذارند و حامی تیمشان باشند تا بتوانیم با یک نتیجه خوب و با کمک هواداران به 3 امتیاز برسیم. حضور هواداران انگیزه بازیکنان را بیشتر می‌کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض تا گل می‌خورم همه انتقاد می‌کنند

102149437 PhotoA

علیرضا حقیقی در گفت و گویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ابتدا در خصوص محرومیت دو بازیکن پرسپولیس اظهار داشت: به نظر من با محرومیت شیث و نصرتی کار ما بسیار سخت شده است. نظر شخصی من این است که حکم این دو نفر کمی سنگین است و می‌توانستند بیشتر با این دو نفر مدارا کنند. این دو بازیکن اشتباه کردند و برای آنها این شرایط پیش آمده خیلی بد است. امیدوار هستم کمی بخشش در کمیته انضباطی جا داشته باشد چون این دو بازیکن نیز انسان هستند و انسان همیشه جایز الخطا است.
    وی درباره پیروزی 3 بر 2 مقابل ذوب آهن در جام حذفی گفت: بازی خوبی را مقابل ذوب آهن انجام دادیم. هر دو تیم های موقعیت های خوبی برای گلزنی در اختیار داشتند، البته موقعیت صددرصد ما بیشتر از ذوب آهن بود و می‌توانستیم بیش از 3 گل به ثمر برسانیم.
    حقیقی ادامه داد: به نظرم نتیجه خوبی را در بازی مقابل ذوب آهن گرفتیم آنها در زمین خود تیم بسیار خطرناکی هستند و بازیکنان خوبی هم در اختیار دارند.
    دروازه بان پرسپولیس در خصوص اشتباهات خودش نیز گفت: متاسفانه همیشه همین طور است؛ روزی که خوب بودم هیچ کس هیچ چیز را ننوشت و انگار نه انگار که من هم کاری کردم، اما روزی که گل خوردم و کمی بد بودم برخی تا می‌توانند مرا کوبیدند تا به هدف خود برسند، اما من به این شرایط عادت کردم.
    حقیقی خاطرنشان کرد: اصلا برایم مهم نیست بخواهند برای من خوب یا بد بنویسند؛ چون من کار خودم را انجام می‌دهم و هدفم فقط کمک به کادر فنی پرسپولیس است. البته باید در مورد گل‌هایی که وارد دروازه پرسپولیس در دیدار برابر ذوب آهن شد توضیحی بدهم. در گل اول اصلا من دید نداشتم تا بتوانم عکس العملی نشان دهم. من فقط در آن صحنه توانستم یک عکس العمل کوچک انجام دهم و توپ به دستم خورد اما متاسفانه به جای اینکه توپ به عقب برود به جلو افتاد و ما گل خوردیم. اگر در صحنه‌هایی که از آن عکس گرفته شده است دقت کنید به نظر من توپ از خط دروازه رد نشد اما این مسئله هم جزئی از فوتبال است و من حرفی ندارم.
    وی افزود: باید قبول کنیم اشتباه همیشه وجود دارد اما خدا را شکر ما توانستیم کار بزرگی انجام دهیم و ذوب آهن را شکست دهیم و به مرحله جام حذفی صعود کردیم. این موضوع اهمیت زیادی برای ما دارد.
    حقیقی در خصوص احتمال رویارویی پرسپولیس و استقلال نیز گفت: استقلال تیم خوبی است، آنها نفرات بسیار توانایی را در اختیار دارند و در راس جدول لیگ برتر حضور دارند ولی ما هم با تمام انگیزه اگر قسمت شد به مصاف استقلال می‌رویم.
    دروازه بان پرسپولیس در پاسخ به سؤالی که چرا انتقاد پذیر نیست نیز گفت: من آدم انتقادپذیری هستم فقط به دنبال این هستم که از من انتقاد درست شود. شما خودتان می‌دانید همه از من انتقاد می‌کنند و اگر انتقاد پذیر نبودم هر روز باید جواب می‌دادم. اصلا برایم مهم نیست یک روزنامه خوب یا بد بنویسد چون هر کسی نظر خودش را اعلام می‌کند ولی حرف من این است که چون خبرنگاری شغل بسیار شریفی است باید کسی که می‌خواهد قلم بزند وجدان را رعایت کند اما متاسفانه بعضی از این روزنامه‌ها این موضوع را رعایت نمی‌کنند و وجدان را زیر پا می‌گذارند.
    حقیقی در پایان در خصوص بازی مقابل تراکتور سازی گفت: ابتدا باید از هواداران بخواهم حالا که با برد مقابل ذوب آهن شرایط ما خیلی عوض شده ما را حمایت کنند. تا بتوانیم با قدرت کار خود را ادامه دهیم تراکتور سازی با کادر فنی و بازیکنانش خوبش تیم بسیار خطرناک است و هواداران خاص خودش را دارد. انشاالله هواداران ما کاری کنند که ورزشگاه آزادی جای برای دیگران نداشته باشند.
    تا بتوانیم با یک پیروزی خوب در لیگ برتر شرایط‌مان را مثل جام حذفی در لیگ برتر هم بسیار خوب رو به جلو حرکت دهیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

سازمان لیگ اعلام کرد

13900906092833 PhotoA

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور رئیس کمیته نظارت، بازرسی و ارزشیبابی سازمان لیگ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد وضعیت شیث رضایی و محمد نصرتی و اعتراض محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی که آن را غیرشرعی و غیرقانونی خوانده بود، گفت: تشخیص اینکه رای مطابق با شرع و قانون است، با متخصصین این حوزه‌هاست. باشگاه پرسپولیس می‌تواند به جای اعتراض به رای کمیته انضباطی در مورد این دو بازیکن همین امروز درخواست ابطال قرارداد شیث رضایی و محمد نصرتی را کند.
    وی ادامه داد: در این صورت قرارداد این دو بازیکن با باشگاه پرسپولیس فسخ شده و اگر نصرتی و رضایی پولی بابت قرارداد امسال دریافت کرده باشند، از آنها پس گرفته می‌شود و پرسپولیس می‌تواند دو بازیکن جدید به جای آنها جذب کند؛ دو بازیکنی که هم می‌توانند در لیگ برتر و هم در مسابقات آسیایی برای پرسپولیس بازی کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پرسپولیس دوباره متولد شده است/ هواداران ما را تنها نگذارند

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره جلسه امروز با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس اظهار داشت: پس از اتفاقات بازی با ذوب‌آهن تصمیم گرفتیم بین بازیکنان پرسپولیس بیاییم و بابت بازی با ذوب‌آهن و آن نتیجه خوب از آنها تشکر کنیم.
    از همین رو امروز با سردار رویانیان و آقای فروزنده معاون محترم رئیس جمهور و رئیس هیئت مدیره باشگاه در تمرین حضور پیدا و از تک تک بازیکنان و کادر فنی که به خاطر پرسپولیس آن طور جنگیدند تقدیر و تشکر کردیم. انشاءالله بچه‌ها همین روند را پیش بگیرند و دیگر متوقف نشوند.
    وی ادامه داد: برای تیم شرایط خاصی پیش آمده است. می‌بینید چند مصدوم روی دست این بنده خدا استیلی مانده است ولی حمید خوب زحمت می‌کشد و باور کنید خیلی دوست دارم در این دو بازی پیش رو به موفقیت برسم.
    پروین خاطرنشان کرد: من از هواداران می‌خواهم روز جمعه در ورزشگاه آزادی ما را تنها نگذارند. تراکتورسازی تیم پرطرفداری است اما در تهران بازی می‌کنیم و باید بچه‌های ما احساس آرامش کنند. دوست دارم هواداران دو آتشه پرسپولیس 90 دقیقه تیم را تشویق کنند تا انشاءالله دل بچه‌ها قرص شود و به نتیجه دلخواه برسند. بعد از برد مقابل ذوب آهن و با توجه به شرایط کنونی پرسپولیس دوباره متولد شده و بار دیگر جان گرفته است و با کمک هواداران باید این روند را ادامه دهیم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: