سلام عزیز دلم
من بازم اومدم
خوب بریم سراغ سئوالات:دی
3.فکر می کنی چرا آمار طلاق تو ایران اینقدر زیاده؟دخترا دارن با مهریه شون کاسبی میکنن مهریه ی بالا میگن بعد هم پسره ی بیچاره رو میندازن زندان واسه مهریه بعد هم طلاق میگیرن
1.گفتی مهریه ی بالا می گیرن دخترا عزیزم یعنی خودت بخوای ازدواج کنی مهریه پایین می گیری؟بعد اگر مادر پدرت مخالفت کردن چی عزیزم بارم مهریه ی پایین می گیری؟
4.به نظرت ازدواج های قدیم پایدار تره یا الان ؟چرا؟قدیم بهتر بود خب چشم و گوش مردها هم کمتر باز بود خواهر الان این ماهواره و اینترنت چشم و گوش مردها رو هم باز کرده همه میخوان زناشون شبیه فلان هنر پیشه بشن
2.یعنی فکر می کنی با نداشتن ماهواره و اینترنت ازدواج ها مثل قدیم پایدار می مونه گلم؟
5.آیا ازدواج های امروزه (یعنی دوستی دختر و پسر) را قبول داری یا نه؟چرا؟دستی که به ازدواج ختم بشه قبولش دارم اونم در حد و مرز خودش چون شناخت طرفین از هم بیشتر میشه
3.حد و مرز دوستی دختر و پسر رو چی می دونی عزیزم؟
4. اگر یکی رو دوست داشته باشی برای ازدواج و خانوادت مخالفت کنن آیا پا روی خواسته ی دلت می ذاری یا اینجا نظر خودت رو تحمیل می کنی به خانوادت خانومی؟6.در ازدواج چند درصد نظر خودت و چند درصد نظر خانوادت برات اهمیت داره ؟
40 درصد نظر خودم 60 درصد نظر خانواده
5.اکر مشورت که کردی نظر دیگران مخالف نظر تو بود چی کار می کنی؟7.کلا بخوای کاری انجام بدی مشورت هم می کنی از خانواده و دوستها یا نه فکر خودت مهم تره ؟نه حتما مشورت میکنم
6.از هرنظر توضیح بده گلم8.بزرگترین و از نظر خودت بهترین کاری که انجام دادی چی بوده؟از چه نظر؟
7. تا حالا كاري كردي كه خونواده ات بهت افتخار كنن؟
8.تا حالا کاری کردی که خانوادت سرزنشت کنن؟
9.تا حالا شده فكر كني خدا تو رو به حال خودت رها كرده و كمكت نمي كنه؟
10.تا حالا شده به اختیار انسان شک کنی؟
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای
چون خدا همیشه دو دستش پره
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)