جواب:
ژاپنی ها طولانی‌ترين طول عمر در دنيا را دارند. کارشناسان دليل اين امر را در تغذيه مناسب و عادات غذايی خوب أنها می‌دانند. کارشناسان می‌گويند پيشرفت دانش پزشکی و گسترش بهداشت و همچنين خوردن غذاهای کم‌گوشت و کم‌چربی و تنوع غذايي را از دلايل دراز بودن عمر مردم ژاپن می‌دانند. سه دسته مهم غذايی كه به طول عمر آنها كمك می‌كند عبارتند از:
۱- ماهی و غذاهای دريايی ، حداقل يك بار در روز، غذای ژاپنی ها شامل ماهی و يا محصولات دريايی هست، كه اين غذاها طبيعتا دارای چربی و كلسترول كم و پروتئين بالاست و به عنوان بهترين غذای دنيا شناخته می‌ شود
- برنج، كه چندين بار در روز سرو می‌شود و به صورت كته پخت می‌شود. اصلی‌ترين وعده غذايی در ژاپن هست. كه دارای چربی كم و انرژی بالاست. هم اكنون ژاپنی‌ها در حال نوآوری در پرورش برنج هايبريد هستند كه ساير مواد اصلی و معدنی را به بدن می‌رساند.
۳- چای سبز، از قديم الايام به عنوان نوشيدنی در ژاپن مورد استفاده قرار می‌گرفت و هم اكنون نيز به مقدار نسبتا زيادی در روز توسط ژاپنی‌ها نوشيده می‌شود و حتی در مراسم و جشن‌های مختلف نوشيده می‌شود. چای سبز سرشار از ويتامين‌های c و e و فيبر‌های مربوط به رژيم غذايی است که باعث کاهش کلسترول و افزايش متابوليسم می‌گردد.

و اما به نظر من دليل عمر طولانی ژاپنی ها علاوه بر موارد بالا، می تونه اين موارد باشه؛

البته نسل جديد ژاپنی ها گرايش زيادی به غذاهای فست فود و غربی پيدا کرده‌اند.
۱- طبخ غذا با حفظ خاصيت آن، حتی الامکان به صورت نيم‌پخت مصرف می‌شود و سرخ کردنی حداقل هست. ۲- پياده‌روی و دوچرخه سواری زياد آنها ۳- احترام به همديگر که ريشه در فرهنگ آنها دارد و باعث کاهش درگيری و استرس می‌شود ۴- حداقل مصرف شکر و نمک در غذاها