فصل ششم

صدای گنجشک ها پشت پنجره اتاق نمی گذاشت سانتین بیشتر از این بخوابد در حالی که به خاطر نور چشمهایش را ریز کرده بود غلتی در جایش زد به ساعت نگاه کرد هنوز وقت داشت به خاطر صدای پرنده ها از خواب بلند شد و روی تخت نشست
در حالی که عجولانه فنجان شیر کاکائوی داغش را سر می کشید مقنعه اش را جلوی اینه درست کرد و پس از خداحافظی از مادرش به طرف آسانسور رفت بعد از چند ثانیه ای مکث و نیامدن آسانسور دوباره دکمه را فشار داد ولی خبری نشد به راه پله نگاه کرد با عجله به سمت پله ها رفت و یک طبقه پایین امد و می خواست ادامه بدهد که صدای آسانسور را شنید به سرعت خودش را به ان رساند درون آسانسور کسی نبود جز کیان . سلامی داد کیان جواب سلام او را داد و گفت
-فکر می کردم شما طبقه بالای ما هستید ؟
سانتین در حالی که نفسش به شماره افتاده بود گفت
-چون عجله داشتم مجبور شدم از راه پله ها بیایم
سپس در سکوت کیفش را روی دوشش کمی جا به جا کرد زیر سنگینی نگاه کیان احساس بدی داشت و خدا خدا می کرد زودتر به طبقه پایین برسد
-اگه ناراحت نمیشید می خواستم بدونم شما چه رشته ای در دبیرستان می خونید ؟
-می خونم یا می خوندم ؟ من دبیرستان رو تمام کردم
کیان از روی تعجب خنده ای کرد و در حالی که سرش را می خاراند گفت
-پس الان با این فرم مدرسه کجا می رید ؟ البته ببخشید که کنجکاوی می کنم
سانتین پیش خود گفت
-اولا کنجکاوی نه فضولی . دوما اصلا به تو چه . سوما من چرا باید به تو جواب بدم ؟ بعد گفت
-دارم می رم دانشگاه
-جدی ؟ مگه شما چند سالتون هست ؟ نباید بیشتر از 19 سال داشته باشید
سانتین که دیگه داشت خسته می شد گفت
-21 سالمه و دانشجوی رشته خبرنگاری از دانشکده خبر هستم
چشمان کیان از پشت عینک ظریفش درشت شد و بعد از این که به جلو خم شد و دقیق تر او را نگاه کرد خیلی جدی گفت
-چه جالب همکار خواهیم شد
ساین که از حالت نگاه کردن او خنده اش گرفته بود گفت
-اگه خدا بخواد حالا که سال اولم تا برسم به شما فکر می کنم شما بازنشسته بشین
-مگه شما می دونستید که من هم خبرنگارم ؟
سانتین با خودش گفت
-عجب خنگی است خوبه اول خودش گفت همکار بشیم بعد گفت
-بله می دونستم هم خودتون الان گفتید و هم مادرتون به مادر من گفتند و من باخبر شدم
کیان به شوخی گفت
-عجب پس خبرگزاری مادرمون بهتر از خود مونه
سپس خندید و با رسیدن به طبقه هم کف و باز شدن در دیگه وقتی برای حرف زدن نداشت بعد از خداحافظی از هم جدا شدند