پاستوره درمورد زندگي شخصي اش در پاريس صحبت کرده و گفته گاه گداري به سينما مي رود
00033376
خاویر پاستوره، ستاره آرژانتینی باشگاه پاری سن ژرمن در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه لوپاریزین فرانسه درمورد زندگی شخصی اش و زندگی اش در دنیای فوتبال صحبت کرده است.

پاستوره در این گفت و گو اعلام کرده که بازی در تیم ملی کشورش او را خسته کرده است وهر زمان که از اردوی تیم ملی کشورش بازمی گردد، تا یک هفته خسته است.

پاستوره دراین باره گفته:« این درست است. هر زمان که برای حضور در اردوی آلبی سلسته به آرژانتین می روم، پروازی 13 ساعته را انجام می دهم و برای برگشت هم همین قدرزمان نیاز است.»

او که در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 42 میلیون یورویی به پاری سن ژرمن پیوست و گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال فرانسه لقب گرفت ادامه داد:« علاوه بر آرژانتین این پروازها در کلمبیا و وونزوئلا و برخی دیگر از کشورهای آمریکای جنوبی هم توقف دارند. در کل تا یک هفته بعد از بازگشتم از آرژانتین و اردوی تیم ملی ،هنوز خسته ام و نمی توانم خوب بازی کنم. »

روزنامه مارکا بخشهایی از صحبتهای پاستوره را بازتاب داده. ستاره آرژانتینی در ادامه از حال و روزش در فرانسه گفته:« در ابتدا از نظر فیزیکی وروانی شرایط خوبی داشتم.همه چیز خوب پیش می رود و ثابت کردم که قابلیتهای زیادی دارم. ولی بعد از آن خستگی و فشردگی برنامه بازیها مرا از پای درآورد. البته باید در انتظار پایان فصل باشیم تا بتوانیم در آن زمان عملکرد من در طول فصل را به صورت کلی ارزیابی کنیم.»

او در بخش پایانی صحبتهایش زندگی اش در پاریس را تشریح کرد:« گاهی وقتها به سینمامی روم. البته هنوز به طور کامل زبان فرانسوی را یاد نگرفته ام. الان در آپارتمانی زندگی می کنم که به دروازه پیروزی پاریس (ابتدای خیابان شانزه لیزه) دید دارم. دراینجا همیشه میزبان اعضای خانواده ام هستم و هرزمان که به اینجا می آیند برای قدم زنی به شانزه لیزه می رویم. این خیابان را واقعا دوست دارم.»