نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پوستر جدید فیلم «کوریولانوس» به کارگردانی و بازی رالف فاینس منتشر شد

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پوستر جدید فیلم «کوریولانوس» به کارگردانی و بازی رالف فاینس منتشر شد

پوستر جدید فیلم «کوریولانوس» به کارگردانی و بازی رالف فاینس منتشر شد
    90552275690815417833
    به نقل از امپایر، قبلا "رالف فاینس" را در سری «هری پاتر» ترسناک دیده بودیم، اما به نظر می رسد در فیلم جدیدش که در نقش "کوریولانوس" بازی می کند و خود نیز کارگردانی این فیلم را برعهده دارد، ترسناک تر است.

داستان این فیلم درباره عواقب پیروزی یک جنگ بین یک اسطوره رومی با نام کوریولانوس با دشمن رومی اش اوفیدوس(با بازی جرارد باتلر) است.

ارتش دلاورش به او بالاترین مقام سیاسی روم را می دهد و او توسط مادرش(با بازی ونسا ردگریو) تشویق می شود که این مقام را قبول کند. بعدها اهانت هایش به مردم او را در مشکلات جدی می کشاند، و او بی خبر از کمین کردن اوفیدوس و دوستانش در آنسوی مرز می باشد...

«کوریولانوس» در ژانر درام و ترسناک ساخته شده است و از بازیگرانش می توان به "جرارد باتلر"،"رالف فاینس"، "جسیکا شاستین"، "برایان کاکس" و بسیاری دیگر اشاره داشت.

این فیلم اقتباسی است از نمایشنامه ی شکسپیر که "جان لوگان" فیلمنامه آن را نوشته است.

«کوریولانوس» در 20 ژانویه در سراسر سینماهای آمریکا و انگلستان به اکران در می آید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)