سرمربي شاهين بوشهر گفت: فردا مقابل کهکشان استقلال ماه رو خواهيم کرد.
فیروز کریمی در نشست خبری پیش از بازی فردا با استقلال در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا بازیکنان تیمتان چند هفته قبل دست به اعتصاب زدند گفت: مشکلی که برای ما پیش آمد قابل پیشبینی بود. تعدادی از ابتدای فصل و فصل گذشته نسبت به مطالبات خود اقدام کردند و من همیشه حق را به بازیکنانم دادهام. وقتی یک فوتبالیست قرارداد میبندند زندگی خود را بر مبنای آن قرارداد تنظیم میکند.
وی افزود: نسبت به پرداخت مطالبات این بازیکنان تا امسال اقدام نشد و هنگامی که آمدم با مسئولین عالیرتبه باشگاه صحبت کردم و قرار شد تا نیم فصل مشکلات را حل کنند. البته قول دادند تا 10 روز دیگر مقداری از مطالبات را پرداخت کنند اما بازیکنان در آن زمان حرف من را نپذیرفتند و میزان مبلغی که به تیم تزریق شد مدنظر آنها نبود و در یک حرکت بچهگانه اما صادقانه در تمرین شرکت نکردند.
کریمی تاکید کرد: چند بار به آنها گفتم اگر مشکلی دارید، باید در تمرینات حاضر شوید و آن را مطرح کنید اما 20 روز را از دست دادند و هنگامی که یک روز قبل از بازی با مس بازیکنان در تمرین شرکت کردند، بیش از 10 نفر را کنار گذاشتم و به خاطر اینکه تعداد بازیکنانمان به 18 برسد، دو نفر را در زمین قرار دادم. اعتقاد دارم شاهین ممکن است از اسب افتاده باشد ولی از اصل نیفتاده است. البته تمام تیمها دچار مشکل هستند و استقلال و پرسپولیس که جزو تیمهای بزرگ آسیا مطرح میشوند مشکل دارند.
سرمربی شاهین افزود: نسبت به حضور این نفرات در تمرینات و بازیها روی خوش نشان دادم ولی اصول مربیگری را حفظ و آنها را جریمه مالی و جریمه فنی کردم. به آنها گفتم که حق دارند ولی نباید این کار را انجام دهند.
کریمی با اشاره به دیدار فردا مقابل تیم استقلال اظهار داشت: این دیدار یک بازی خانگی است و چون از شاهین ارتزاق میکنم تمام تلاش خود را برای سرافرازی این تیم به کار میبرم. علاقهام به استقلال را کتمان نخواهم کرد چون این تیم هم در لیگ و هم در آسیا توانایی و پتانسیل قهرمانی دارند و از مدیریت خوبی برخوردار است.
وی اضافه کرد: در مقطعی که کنار فتحاللهزاده بودم او حمایتهای زیادی از من انجام داد و ناصر حجازی یار و یاور من بود. در تمام روزهایی که به لحاظ خانوادگی دچار مشکلات عدیدهای بودم آنها کنارم بودند و به همین دلیل است که میگویم این مسابقه خانگی است.
وی تاکید کرد: به فکر ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند هستیم. استقلال یکی از تیمهای پرتماشاگر آسیا است و چند روز پیش هم به این عنوان دست پیدا کرد. شاهین نیز در خانه تیمی پرتماشاگر محسوب میشود وهر دو تیم به دنبال ارائه فوتبال هستند.
وی در پاسخ به سؤال مبنی بر اینکه آیا مقابل تیم پرستاره استقلال میتوانید برنده باشید، گفت: ناچار هستیم مقابل ستارههای کهکشانی استقلال ماه رو کنیم و فردا شما انواع قرص کامل و هلال ماه را میبینید که در تیم ما خواهد بود. استقلال به عنوان یک تیم قوی در ایران، آسیا و حتی دنیا مطرح است و بازی مقابل این تیم ساده نخواهد بود.
کریمی گفت: ممکن است تیمی کهکشانی نداشته باشیم اما کار گروهی خوبی انجام میدهیم و تیم ما از وجود مهرههای قابل بیبهره نیست. همین مهرههای خوب باعث شدند دارای بهترین خط دفاعی لیگ باشیم و تقابل استقلال به عنوان بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع از باب اصول تاکتیکی فردا به نمایش درخواهد آمد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا محروم و مصدومی در این مسابقه دارید، گفت: هم مصدوم و هم محروم داریم و این مسئله در هفته چهاردهم طبیعی است. برای یکی از بازیکنان ما در هفته دوازدهم کشیدگی شدیدی پیش آمد و ما نمیتوانیم از آن بازیکن بهره ببریم ولی با وجود بازیکنان دیگر احساس کمبود نخواهیم کرد و با روح پیروزی پا به مسابقه فردا میگذاریم.
وی در پاسخ به این سؤال که شما برای بازی فردا مشکلی برای همراهی شاهین روی نیمکت دارید یا خیر، گفت: مشکل محرومیت ندارم ولی قولهایی داده بودم که در استادیوم آزادی مقابل استقلال روی نیمکت ننشینم. از آن پس به بعد یک بار با این قضیه مواجه شدم که قلعهنویی بزرگوارانه خواست روی نیمکت بیایم و اعتقاد داشت با ترکیبی کامل با استقلال بازی کنیم حالا هم به دادگر -مدیرعامل باشگاه- گفتم من قبلا حرفی زدهام و روی حرفم هستم. ایشان گفت مجوز شما را از فتحاللهزاده می گیرم و من اعلام کردم اگر فتحاللهزاده چنین دستوری داد به عنوان یک استقلالی روی نیمکت مینشیم.
سرمربی شاهین ادامه داد: مدیرعامل باشگاه در مالزی با فتحاللهزاده تماس گرفت و ایشان به دادگر به عنوان یک استقلالی اجازه داد که روی نیمکت حضور داشته باشم. فردا از این باب که به دنبال رسم جوانمردانه باشم روی نیمکت مینشیم اما تا عمر دارم مدیون طرفداران استقلال هستم چون 4 سال پیش آنجا حضور داشتم و نمونه مشتیگری طرفداری و پهلوانی مثل طرفداران استقلال ندیدم. برای همه طرفداران تیمهای مختلف احترام قائل هستم اما اعلام میکنم که مانند طرفداران استقلال در دنیا کم پیدا میشود.
سرمربی شاهین گفت: طرفداران استقلال در تمام مراحل من را حمایت کردند و امیدوارم روزی محبت آنها را جبران کنم. در استقلال نفراتی مثل حجازی و حاجیلو بزرگواری کردند و در مراسم دفن و کفن پدر و مادرم شرکت داشتند و شاید یکی از دلایلی که از حضور در استقلال در ادامه راه عذرخواهی کردم همین مسئله بود.
یکی از خبرنگاران بوشهری از کریمی پرسید در مورد جوانان بوشهری و آینده این تیم چه نظری دارید که وی گفت: بیش از دو دهه از جوانها امتحان گرفتم و موفق بودم. در استقلال به جوانها اعتماد کردم و آنها در بازی فردا هم حضور خواهند داشت و شاید 30 درصد از جوانانی که در استقلال ما به آنها اطمینان کردیم در بازی فردا به میدان بیایند.
وی افزود: در شاهین هم همین کار را میکنیم و هنگامی که به این تیم آمدم از لحاظ مسائل مالی و مشکلات درونی تیم دچار اشکالاتی بود. دور دادن به جوانها کار سختی بود اما اطمینان داشته باشید به آنها میدان میدهم و این رویه را دنبال میکنم. امیدوارم در پایان فصل قسمتی از اعضای تیم را به بازیکنان بومی اختصاص دهم که سالهای سال آینده این تیم را تشکیل دهند.
وی گفت: روند رو به رشدی در آسیا داریم ولی آسیاییها توانستهاند گوی سبقت را از ما بربایند و احساس میکنم ما سوار بر درشکه شدهایم و آنها موتور چهار سیلندر سوار میشوند. ما هم پیشرفت داشتهایم و حتی خیلی از تیمهای ما توانستهاند قهرمان آسیا را شکست دهند ولی باید قبول کنیم رشد آنها بیشتر بود. 8 سال دفاع مقدس به ما تحمیل شد و ما دچار حوادث غیرمترقبه شدیم. دیدید تیمی مثل سپاهان با یک اشتباه اداری در حالی که قهرمان آسیا را در دو بازی شکست داده بود از رسیدن به این عنوان باز ماند.
کریمی گفت: سخت میبینم که بتوانیم قهرمان آسیا شویم. من هنوز نمیدانم آیا استقلال محل تمرین دارد، در زمان ما کوله در به دری روی دوشمان بود و هنگامی که در استقلال سرمربیگری میکردم با تلاش حجازی و حاجیلو 13 زمین تمرین عوض کردیم یادمان میآید از شرق تهران به غرب رفتیم سپس راهی کرج شدیم و پس از آن برای تمرین به قزوین رفتیم. این مسئله کم کم ادامه پیدا کرد و نزدیک بود به مرزهای ایران برسیم و شاید اگر لیگ 3-4- هفته دیگر ادامه داشت تمرینات استقلال در ترکیه دنبال میشد.
وی تاکید کرد: در امارات به همراه استقلال بودیم و با دو تیم بازی دوستانه انجام دادیم که یکی از آن تیمها 11 زمین و تیم دیگر 10 زمین داشت معلوم است با این شرایط به تیمهای دیگر آسیا نمیرسیم. چندی پیش دیدم مبلغ ناچیزی به تیم صدرنشین استقلال از طرف وزارت ورزش رسید که فکر میکنم دو میلیارد هم نبود. میدانم که فتحاللهزاده با چه مشکلاتی این پولها را تهیه می کند اما زمانی که این پول به استقلال تزریق شد ما در شاهین بوشهر حسرت 20 درصد این پول را داشتیم و دعا می کردیم دست راست استقلال به سر ما کشیده تا مشکلات برطرف شود.
وی گفت: من به عشق و علاقه خودم به لیگ یک رفتم و کار کردم و تحت عنوان منشوری نبودم. اکثر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون من رامیشناسند و در کنار نفراتی چون شفق،تاج، ملاحی و فتحاللهزاده حضور داشتم. من به مسائل حرفهای اجتماعی و عاطفی فوتبال پایبند هستم و در تمام موارد مسبب اجرای این کارها بودم. جا دارد این جا از فرهاد کاظمی دفاع کنم چون او اهل هیئت است و به جرات می گویم خیلی از درآمد سالیانهاش را صرف فقرا میکند. شاید او راضی نباشد که این مسائل را بگویم. حتی همسر ایشان هم خواهرخوانده من محسوب میشود و به جرات میگویم پولی که کاظمی صرف فقرا میکند کمتر کسی در ورزش ما هزینه کند.
کریمی تصریح کرد: من دو بازی را کامل دیدهام ولی هنوز اسم یک کشور را به صورت کامل نمیدانم.(منظور کریمی ماداگاسگار بود) هتر است مثل بستنی چوبی اسم آن کشور را آلاسگا بنامیم که نمیتوانست محک جدی برای تیم ملی ما باشد. در بازی با بحرین نیز در دیدار رفت خوب بازی کردیم ولی شاید اگر مربی بحرین به زبان آن کشور مسلط بود میتوانست تیمش را جمع کند تا شش گل نخورد اما در بازی برگشت من تیم را فاقد مسائل تاکتیکی دیدم و مادر آن بازی استرس نباختن داشتیم.
فیروز کریمی در خصوص مصاحبهای که جباری در حمایت از این بازیکن داشت؛ گفت: اگر جباری روی پایش کار کند و پزشکان به او برسند، او هنوز میتواند در رئال مادرید بازی کند و این را میتواند مربیانی که با او کار کردهاند بگویند. بازیکنانی که در مکتب من کار کردهاند همگی فنی هستند. باید در خصوص محمد نصرتی بگویم که او شاگرد من بوده و از فدراسیون میخواهم اگر امکان دارد برای او تجدید نظر کنند چون او کوچکترین مسائل اخلاقی نداشته و در پایان بگویم که رویارویی من و جباری برای بازی فردا و پس از آن باقی بماند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)