شهيد عبدالحسين رضايي: «ما وارثان خون حسين(علیه السلام) هستيم و ما را در مبارزه كردن با كفار، هيچ ترس و واهمهاي نيست».
شهيد عبدالحسين رضايي: «ما وارثان خون حسين(علیه السلام) هستيم و ما را در مبارزه كردن با كفار، هيچ ترس و واهمهاي نيست».
شهيد سيفاللّه روستازاده: «بايد كلمه عشق را در صحنه عاشورا يافت. چگونگي پيوستن و برگشتن عاشق به حضور معشوق. عشقي كه دل را روانه باري تعالي كرده و فكر دنيوي را سلب ميكند. حسين(علیه السلام)، اين عاشق بزرگ و مظهر عشق، چگونگي اين امر را به ما رهروان حق آموخته است.»
شهيد محمد دوست محمدي:«حسين جان! اي معني انسانيت در زمين و زمان! اي كه به ما درس دادي؛ درس خوب زيستن و خوب مردن. اي نور! اي روشني! اي چراغ فروزان بر مناره تاريخ در همه عصرها و همه نسلها! امت تو و شاگردان مكتب تو از نزديك به تو لبيك ميگويند. مگر نه اين است كه تو با حركت كمالي خود، درس انسان بودن و انسان زيستن و انسان مُردن آموختي؟»
شهيد محمد رضا پور قديري: «برادران! بدانيد كه زندگي و شهادت پرافتخار امام حسين(علیه السلام) سر مشقي بود براي تمام جهانيان و نيك انديشان و ما ميكوشيم تا حيات و مرگ خويش را بر اساس ايده آن حضرت قرار دهيم».
شهيد سليمان عبدي:«درود بر عاشقان زيارت كربلاي تو يا حسين، كه عاشقانه در راه تو جان ميسپارند و به عشق اينكه بر خاك زير پايت بوسه زنند، جان خود را براي زيارت تو و معبودشان هديه ميكنند».
شهيد علي رضا زارع: «من رفتم به آن راهي كه براي رسيدن به آن، مشقّات زيادي كشيدم. من رفتم به آن راهي كه آرزويش را داشتم. من ميروم كه دنبالهرو خط سرخ ابا عبداللّه الحسين(علیه السلام) باشم»
شهيد مجتبي طيراني:«يا حسين! يا حسين! يا حسين! آن قدر فرياد «هل من ناصر ينصرني»ات نافذ بود و آنچنان تنهاييات در آن تفتيده دشت برهوت، دلمان را به آتش كشيد كه اكنون در لبيك به تو اي وارث سولان! همه سختيها را با لذت ايثار بر دوش خواهيم كشيد».
شهيد سعيد زينال زاده: «خدايا! در روز رستاخيز، هر كس در پشت سر امام خويش محشور ميگردد؛ خدايا! مرا به دنبال امام خميني كبير و به دنبال جدش حسين(علیه السلام) محشور فرما و از شفاعت پيامبر(ص) و حسين(علیه السلام) و امام خميني بينصيب مگردان».
شهيد مهدي آقا عباسي: «ما از امام حسين(علیه السلام) بالاتر نيستيم كه هستي خود را در راه خدا و دين فدا كرد. ما بايد پيروان حسين بن علي(علیه السلام) باشيم؛ او كه با خون خود اسلام را زنده كرد».
شهيد محمد رضا خانزادي:«ما در اسلام، روزي تاريخيتر از عاشورا نداريم، به خاطر اينكه عاشورا سرمنشأ پيروزيهاي اسلام بود. ما كه در اين زمان زندگي ميكنيم، بايد بدانيم كه عاشورا را بايد از يادهايمان نبريم. آيا چگونه ميشود از ياد برد روزي كه امام حسين(علیه السلام) و تمام يارانش به شهادت رسيدند.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)