صفحه 23 از 24 نخستنخست ... 13192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 234

موضوع: پَـــ نه پَـــ

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پـَ نـَ پـَ‌ های استیلی!

استیلی سوشا مکانی را ستاره بازی این تیم مقابل نفت خواند و گفت: «قطعا اگر مکانی نبود ما سه امتیاز مسابقه را به دست می‌آوردیم.»
    شفاف : استیلی پس از توقف برابر نفت گفت: «اگر با رفتن من پرسپولیس درست شود می‌روم.»
    پـ نـ پـ با رفتنت رویانیان اندوهگین می‌شه و می‌گه: «نرو! تو هم نمی‌تونی مثل من دووم بیاری! نرو!»

پـ نـ پـ مشکل از شما نیست که با رفتنت بخواد مشکل پرسپولیس حل بشه! تقصیر توپ‌های فوتبال هست که خیلی گردن و دروازه‌های فوتبال که خیلی گنده هستن!

پـ نـ پـ با رفتنت پرسپولیس می‌شه تیم دوازدهم جدول و در همون هفته‌های سیزدهم چهاردهم بی‌خیال قهرمانی می‌شه!

پس قبول داری الآن پرسپولیس خراب هست و نیاز به درست شدن داره؟! (ستاد مبارزه با پـ نـ پـ)

استیلی پس از توقف برابر نفت گفت: «امشب فکر‌هایم را می‌کنم!»
    سئوال: استیلی در مورد استعفا دادن می‌خواد فکر کنه؟!
    پـ نـ پـ می‌خواد کاندیدای ریاست جمهوری بشه، می‌خواد فکر کنه احساس تکلیف کرده یا نه!
    پـ نـ پـ از بارسلونا اومدن ازش خواهش می‌کنن سرمربی تیمشون بشه می‌خواد فکر کنه بره یا بمونه!
    پـ نـ پـ اومدن خواستگاریش می‌خواد تصمیم بگیره بعله رو بگه یا نه!
    امشب در سر شوری دارم... (ستاد مبارزه با پـ نـ پـ)

استیلی گفت: «متاسفانه فقط نتوانستیم به ۳ امتیاز دست یابیم.»
    سئوال: مگه ۳ امتیاز مهمه؟!
    پـ نـ پـ تعداد پرتاب‌های اوت دستی و مقدار شعارهای داده شده بر علیه سرمربی و گرفتن جام اخلاق مهمه!
    پـ نـ پـ مهم اینه که تا اخراجت نکردن استعفا ندی و سرمربی بمونی!
    آخه چرا سیاست نداری؟! قول قهرمانی در جام حذفی رو بده! شونصدم جدول لیگ بر‌تر هم بشی اگه قهرمان جام حذفی شده باشی، همه خوشحال می‌شن! (ستاد مبارزه با پـ نـ پـ)

استیلی سوشا مکانی را ستاره بازی این تیم مقابل نفت خواند و گفت: «قطعا اگر مکانی نبود ما سه امتیاز مسابقه را به دست می‌آوردیم.»
    سئوال: الآن تقصیر استیلی بود که پرسپولیس نتونست نفت رو ببره؟!
    پـ نـ پـ تقصیر سرمربی نفت بود که سوشا مکانی رو بازی داد.
    پـ نـ پـ تقصیر سوشا بود که به جای اینکه شرایط بحرانی پرسپولیس رو درک کنه و گل بخوره هی شوت‌های بازیکن‌ها رو می‌گرفت!

استیلی گفت: «شما توجه داشته باشید ما امروز با تیم صدر جدول بازی می‌کردیم نه با تیم میانه جدول.»
    - البته این روز‌ها در جدول رده بندی لیگ بر‌تر، ده دوازده تیم بالا‌تر از پرسپولیس هستند و مربی پرسپولیس می‌تونه بعد از این توی اکثر بازی‌ها از این توجیه برای نتیجه نگرفتن استفاده کنه!

استیلی گفت: «من هم پرسپولیس را دوست دارم و اگر به من بگویند برو آن را روی چشم می‌گذارم و می‌روم.»
    پـ نـ پـ اگه گفتن برو بگو من همین جا میمونم و جایی نمی‌رم!
    پـ نـ پـ اگه گفتن برو بگو نمی‌رم؛ می‌تونین با زور منو بندازین بیرون!
    پـ نـ پـ اگه گفتن برو بگو: «منکه به این خوبی سرمربی‌گری می‌کنم برات؛ منکه این همه تساوی و باخت می‌ارم برات، بذارم برم؟!»

استیلی همچنین گفت: «امشب باید فکر کنم؛ در جلسه‌ای که طی روزهای آینده با آقای رویانیان خواهم داشت شاید تصمیمات دیگر اتخاذ کنم.»
    سئوال: تصمیم اتخاد کنه که استعفا بده؟!
    پـ نـ پـ تصمیم بگیره رویانیان مدیرعامل پرسپولیس بمونه یا نه!
    پـ نـ پـ تصمیم بگیره کفاشیان رو اخراج کنه یا نه!
    عجب! شما تصمیم اتخاذ کنی؟!

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

بازیهای کامپیوتری و کنسولها
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    325
    Array

رفتیم بازار، به رفیقم میگم مواظب جیبت باش! میگه: یعنی پولامو میزنن؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ مواظب باش تو جیبات پول نزارن

به بابام میگم برمی بیرون؟ میگه واسه گردش؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ واسه یه ماموریت سری

رفتم تو مغازه به مغازه دار یه اسکناس دادم گفتم خوردش کن. میگه خورد میخوای؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ اومدم بهت شاباش بدم

پلیس ماشینو خوابونده .رفتم خلافی و جریمه دادم،کاراشو کردم،بعد رفتم پارکینگ تحویلش بگیرم.مسوولش میپرسه: اومدی ماشینو ببری؟؟؟ پـَـ نـَـ پـَـ اومدم ملاقاتش! براش ۲ نخ سیگار آوردم تنهایی بش بد نگذره
    به همسایمون میگم بدجوری سرما خورده بودم حالم خوب نبود دیشب کلا بهم سرُم زده بودن !!! میگه حتما سرما خوردی !!!!!!!!!! پـَـ نـَـ پـَـ سرُم خورده بودم دیشب بهم سرما زده بودن !!!
    تو حموم خوردم زمین اومدم بیرون بابام میگه سر خوردی ؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ با سوسکه کشتی میگرفتم ضربه فنیم کرد

دو و پونصد دادم به دکه ای : میگم ببخشید یه شارژ همراه اول بدین. می پرسه : دو تومنی ؟ گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ پنج تومنی ، این پیش قسط بود . باقیشم قسط می بندیم ماهانه پرداخت می کنم

امروز رفتم سر کلاس .جلسه اولشون بود . دیدم همش پنج شیش نفر نشستن. میگم تعدادتون همش همینه ؟ یکیشون میگه پـَـ نـَـ پـَـ بیشتریم. یه شو هیدن فایل بزنین بقیمونم دیده بشن.

با ماشین زدم به یه موتوری ، لیز خورد تا گردن رفت زیر ماشینم. بش میگم آقا طوریتون شد ؟؟ از زیر ماشین با صدای بلند داد زد : پـَـ نـَـ پـَـ دیدم خانومی ، جنس لطیفی ، خوب نیس بری تعمیرگاه رفتم این زیر روغن موتورتو عوض کنم

تو برنامه تلویزیونی افتتاحیه پارک نمیدونم چی تو تهران بود ، گزارشگره از یارو پرسید : اولین بارتونه میاید از اینجا دیدن میکنید ؟؟ یارو گفت : پـَـ نـَـ پـَـ قبل اینکه اینجا ساخته بشه چند بار از امکاناتش استفاده کردم

رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر. یاروگفت راحت باشه؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خارداشته باشه.

یارو موهاشو فشن میکنه، میره بیرون. ازش میپرسن فشن کردی؟ میگه پـَـ نـَـ پـَـ یه موی سفید دراومده، همه به احترامش وایستادن!

سرکلاس معلم موضوع نشا داده واسه هفته بعد. دوستم میگه: این واسه هفته بعده؟ گفتم: پـَـ نـَـ پـَـ باید فردا برای کلاس ریاضی بیاریش.

من و داداشم با ماشین رفتیم توی یه خیابون که از شانس ما خیابون رو کنده بودن داشتن لوله گاز کار میذاشتن من پیاده شدم تا به داداشم فرمون بدم که دور بزنیم یه ماشین نزدیک میشه میپرسه : آقا ببخشید دارن گاز کشی میکنند؟ پـَـ نـَـ پـَـ کوه ریزش کرده منم دارم پیراهنمو در میارم که آتیش بزنم جلوی ماشینارو بگیرم

رفتم تست تاتر یارو گفت یه ترانه بخون، به این فکر میکردم که چی بخونم، یارو گفت داری فک میکنی؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ این قسمت خالیه اول نواره الان شروع میشه!

دستمو به حالت میدون میچرخونم تاکسی وایساده میگه میدون ؟ پـَـ نـَـ پـَـ گفتم وایسا دورت بگردم

یارو یه جوری روی صندلی مترو نشسته که جای سه نفرو گرفته ، رفتم سمتش که بشینم ، میگه میخوای بشینی؟ پـَـ نـَـ پـَـ اومدم ببینم اگه ناراحتی برات بالش بزارم .

به اپراتور اداره میگم لطفا شماره فلانی رو برام بگیر. میگه گرفتم وصل کنم؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ فوت کن , قطع کن

سر کلاس کیفمو گذاشتم ردیف جلو برای دوستم جا گرفتم. طرف اومده میگه: جا گرفتی؟! پـَـ نـَـ پـَـ نگران بودم کیفم ار این پشت، تخته رو خوب نبینه !!
    ..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..

0593964001313865663 irannaz com

4. 3 کاربر مقابل از Lost mc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

بچه تازه به دنیا اومده و از بیمارستان آوردیم خونه خوابیده ، فامیلمون اومده میگه آخی خوابه ؟؟؟
    میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ زدیمش تو شارژ ! دکترا گفتن ۷ – ۸ ساعت اول خوب بزارین شارژ بشه بعد ازش استفاده کنین وگرنه خوب گریه نمیکنه !…
    رفتم مغازه میگم cd دارید ؟ میگه خام ؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ تنوری باشه با قارچ و پنیر !!!
    لپ تاپم رو بردم نمایندگی ، میگم ضربه خورده کار نمیکنه ، یارو میگه ضربه فیزیکی ؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ بی محلی کردم بهش ، ضربه روحی خورده !!!
    به دوستم زنگ زدم میگم ماشینم روشن نمیشه ! میگه وقتی استارت میزنی روشن نمیشه ؟
    میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ وقتی ازش خواهش میکنم روشن نمیشه !!!
    دوازده شب رسیدم دم خونه ، کلید نداشتم !!! به داداشم زنگ زدم میگم یواش درو باز کن بقیه بیدار نشن ! میگه در خونه رو ؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ در یخچالو !!!
    در پارکینگ رو باز کردم برم تو ، یارو اومده جلوش پارک کرده ، میگه می خوای بری تو ؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ درو باز کردم هوای کوچه عوض بشه !
    دیروز اومدم خونه دیدم مامانم آشپزخونه ست ، بهش میگم سلام ! ۲۰ دقیقه بدون اینکه چیزی بگه بهم زل زده ؛ میگم چیزی شده ؟
    میگه نمیدونم چی بگم که بعدش نگی پـَـَـ نَ پـَـَــــ !!!
    دوستم روزنامه دستشه میگم صفحه جدولشو بده من میگه میخوای حلش کنی ؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام از رو چیدمان جدولش محوطه باغ طراحی کنم !
    به یارو میگم شارژ سوزنی تلفن همراه داری؟
    میگه میخوای گوشیتو شارژ کنی؟
    میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام شلوارمو اتو بزنم
    .
    تو حیاط آتیش روشن کردم داداشم میگه : میخوای کباب درست کنی؟ میگم: پـَـَـ نَ پـَـَــــ دارم با سرخپوستها تبادل اطلاعات میکنم.
    پلیس ماشینمو خوابونده رفتم خلافی و جریمه دادم کاراشو کردم بعد رفتم پارکینگ تحویلش بگیرم یارو میگه : اومدی ماشینو ببری؟
    میگم : پـَـَـ نَ پـَـَــــ اومدم ملاقاتش! براش دوتا کمپوت آوردم تنهایی بهش بد نگذره
    !
    رفتم داروخونه به یارو میگم شامپو ویتامینه میخوام!
    طرف میگه شامپو واسه موهات دیگه؟
    میگم : پـَـَـ نَ پـَـَــــ شامپو ویتامینه واسه فرش میخوام تا گلهاش سریع رشد کنند

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

کاریکاتور/ پَ نه پَ با این اوضاع، خونه برات میخرم!

13900908181401125 PhotoL
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پ نه پ به سبک سرشماری

مأمور بنده خدا آمده دم در سوال‌هایی میکنه که جواب همشون میتونست یه «پ نه پ» توپ باشه. نمونه ای از سوال‌هایی که ازم پرسید رو براتون می‌نویسم که ببینید حق با من بود یا نه. بعد ببینید.

من چه حرصی خوردم که نمیتونستم این «پ نه پ»ها رو بهش بگم و مجبور بودم جواب‌های احمقانه به این سوالها بدم. موقعیت خونه ام رو میگم که بتونین تصور کنین. طبقه پنجم یک برج ۱۵ طبقه.

مامور سرشماری: منزل شما به آب لوله کشی مجهز هست؟

من: «پ نه پ»، چاه داریم توی زیرزمین با دلو آب میکشیم میاریم بالا.

مامور سرشماری: این که توی قسمت فرزند نوشتین دخترتونه؟

من: «پ نه پ»، دختر همسایمونه، من چون عقده بابا بودن دارم، روزا میاد اینجا من ادای باباشو در میارم.

مامور سرشماری: آیا شما شهرنشین هستین؟

من: «پ نه پ»، اینجا برره ست، ما تابلوش رو عوض کردیم گذاشتیم الهیه.

مامور سرشماری: سرویس بهداشتی داخل منزل هست؟

من: «پ نه پ» هر کی هرجا دلش خواست خودش رو ول میکنه

مامور سرشماری: پنجره نورگیر داخل منزل هست؟

من: «پ نه پ»، تمامش رو گل گرفتیم که خودمون رو آماده کنیم واسه خواب زمستانی

مامور سرشماری: سند منزلتون مسکونیه؟

من: «پ نه پ» تجاریه، منتها ما چون عقل نداریم، ازش مسکونی استفاده میکنیم.

مامور سرشماری: آیا منزل شما مجهز به سیستم سرمایشی، گرمایشی هست؟

من: «پ نه پ»، هم دیگر رو موقع گرما "فوت" میکنیم موقع سرما "ها" میکنیم

مامور سرشماری: منزل شما اتاق خواب دارد؟

من: «پ نه پ» ما از اونجایی که مرتاضیم، شبا روی نرده تراس میخوابیم.

مامور سرشماری: برای روشنایی منزلتان از نیروی برق استفاده میکنید؟

من: «پ نه پ»، دوتا مشعلدار استخدام کردیم، شبا میان خونمون رو روشنایی میبخشن
    [SIGPIC][/SIGPIC]

10. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

پ ن پ

رفتیم بلیت کانادا بگیریم زنه میگه سیاحتیه؟میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ

زیارتیه میخوام برم امامزاده سید ریچاردرفتیم سر خاک یکی از فامیلامون ساکت نشستیم پسر خاله ام میگه ساکتی!!! پــــ نه پـــــــ بلند شم برات سیا نرمه نرمه رو بخونم يارو عکسمو ديده

ميگه:اااا دماغ خودته اين؟ پـَـَــــ نــه پـَـَــــ دماغ اجدادمه که بيني به بيني، نسل به نسل منتقل شده الان رسيده به من!!!!با دوستم رفتيم تو يه مغازه ي شلوغ که عسل طبيعي ميفروشه؛ نوبت ما که ميشه طرف ميگه:شمام عسل ميخواين!؟ ، پـَـَـــ نــه پـَـَـــ دوتا

زنبوريم اومديم استخدام شيم تو بهشت زهرا دنبال قبر یکی می گشتیم. یه ادم خوشحال اومده داره با ما رو سنگ قبرا رو می خونه. بعد میگه دنبال قبر کسی می گردین؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دستیار عزرائیلم

اومدم ببینم کسی زود تر از موقع نمرده باشهزنگِ خونه رو میزنم مامانم میپرسه میخای‌ بیایی تو ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می‌خوام ببینم اف ف سالمه یا نهصبح رفتم کنکور بدم .

مراقب میگه تو هم اومدی کنکور بدی؟ پـَـَـ نه پـَـَـ اومدم اینجا برم دسشویی ماشینم بنزین تموم کرد وسط جاده,

واستادم دم جاده یکی 2 لیتر بنزین از ماشینش بهم بده که فقط خودمو برسونم به یه پمپ بنزینی, یکی زد بقل گفت آقا بنزین برای ماشینت می خوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام باهاش خودمو آتیش بزنم

رفتیم پایگاه انتقال خون میگه شمام اومدین خون بدین؟پـــ نه پــ ما پشه ایم اومدیم مهمونی...!!! ساعت 5-4 صبح زنگ زده..گوشی رو برداشتم به زور دارم جواب میدم..میگه خواب بودی؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم سر گلدسته ی مسجد محلمون اذان میگفتم صدام گرفته خونمون رو عوض کردیم به بابام میگم کی واسه خونه خط میگیری؟میگه خط تلفن؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ خط نستعلیق روزی دوبار هم از روش بنویسیمبرای طرح یه شکایت رفتم کلانتری طرف می گه از کسی شکایت دارین ؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــاومدم فرار مایکل اسکافیلد رو از فاکس ریور گزارش کنمتو این گرما که سگ تب میکنه رفتم سوپر مارکت میگم یه ایستک بدید یارو میگه خنک باشه؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ گرم بده میریزم تو نعلبکی خنک بشه!میگه امتحانِ چی داری؟؟؟میگم وصایا,,,میپرسه وصایای امام؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــ... وصایای الیزابت تیلور ...بعد از چهار ساعت از کنکور تو هوا 40 درجه اومدم خونه خواهرم میگه خسته ای؟اگه نیستی منو ببر یه جایی میخوام خرید کنم.پـَـَـ نــه پـَـَــ. نه خسته نیستم تو جلسه کنکور لحاف دشک انداخته بودم داشتم قلیون میکشیدمداریم لوازم میزاریم توی ماشین که بریم مسافرتهمسایمون میگه دارید میرید مسافرت؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ قراره از امشب توی ماشین زندگی کنیمبه مامانم میگم قوری کجاست ؟ میگه میخوای چای بخوری ؟! پــَ نه پــــــَ میخوام دست بکشم روش شاید غولی چیزی ازش درومد!!!!!!رفتم فروشگاه میگم سیخ داری؟ میگه برا کباب؟پ ن پ برا خاروندن دیافراگمم از تو دهنم می خوامکارت سوخت ماشینو برداشتم دارم میرم بابام میگه میری بنزین بزنی؟؟؟ . . .پـَـَـ نــه پـَـَــ میرم آب هویچ بریزم تو باکش نور چراغاش زیاد شهمرغ عشقم مرده و درحالي كه پاهاش روبه بالاس افتاده كف قفس. دوستم اومده مي گه : اِ مرغ عشقت مرد؟ بهـــش گفتم: پـَـَـ نــه پـَـَــــ كمر درد داشته دكتر گفته بايد طاق باز دراز بكشه كف قفسماشین رو بردم سرویس ، میگم فـــیلترش هم بذار ، میگه فــیـلتر هوا؟پ نه پ فیلتــر شکن بذار ماشین شبا بتونه بیاد فیسبوکیارو تو مترو داره چراغ قوه میفروشه، صداش کردم اومده میگه چراغ قوه میخوای؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ یه لقمه میرزاقاسمی آوردم واسه ناهارم تنهایی نمی چسبید گفتن بیای باهم بخوریم داداشم گفت چرا بال بال میزنی؟چیزی پرید تو گلوت؟گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم خودم رو آماده پروار میکنم به دوستم میگم ببین تن ماهی تاریخ انقضاش کیه؟ میگه یعنی تاریخ خراب شدنش؟ گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ تاریخ عروسی ننه بابای ماهی اس میخوام واسشون جشن سالگرد بگیرم تو آشپزخونه استکان و قندون از دستم افتاد شکست با صدای خفن.مامان اومده میگه چیزی شکوندی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ شیشه ی نازک تنهایی دلم بود منتها صداش رو گذاشتم رو اکو حال کنینبنده خدا چاقو خورده در حد بنز داره ازش خون میره بردیمش اورژانس پرستار میگه اوردین بستری کنین؟ میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اوردیم خون بده بریمکله صبحی رفیقم میخواست بیاد درس بخونیم بهش زنگ زدم گفتم دوتا نونم بگیر بیار گفت واسه صبونه؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ واسه ذخیره سازی تو روزای سخت زمستونخواهرم از بیرون میاد خونه..میبینه پشت سیستمم...میگه کامپیوتر روشن کردی؟؟؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ دکتر گفته بشین جلوی مانیتور خاموش زل بزن بهش واسه چشات خوبه...! ميري مسجد وضو بگيري تا نماز بخوني ميبيني يه آقايي ميرسه ميگه پسر جان وضو ميگيري ميگي پـَـَـ نــه پـَـَــــ ميخوام قزل الا صيد كنم نون بربری خریدم همسایمون منو دیده میگه نون بربریه؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ ماشین جدیدمه طرح بربری تولید شدهتو لباس فرم منو دیده میگه سربازی؟پـَـَـ نــه پـَـَــ عضو سیاه لشگر سریال مختارم محل فیلم برداری رو گم کردمساعت 7 صبح رفتم برا امتحان دانشگاه نگهبانه میپرسه امتحان داری؟ میگم پــَ نه پــَ اومدم خمیر بگیرم بدم دست نونوادر پارکینگ و باز کردم برم تو یارو اومده جلوش پارک کرده میگه می خوای بری تو؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ درو باز کردم هوای کوچه عوض شهتو هواپیما نشستم دارم دعا می خونم بغل دستیم می گه دعا می کنی سالم برسی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دوست دارم صحنه سقوط هواپیما رو از نزدیک ببینم دعا می کنم سقوط کنیماز بالا در دارم میام تو خونه بابام از راه رسید میگه باز تو کلید یادت رفت؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دارم آمادگی جسمانیمو تست میکنم امشب میخوایم بریم سرقت!!!یکی‌ زنگ زده میگه شما فرشادین میگم نه میگه پس اشتباه گرفتم؟ پـَـَـ نــه پـَـَـــ من فرشادم صدای تورو شنیدم الزایمرگرفتم یادم نیست !!!زنه شیکمش اومده جلو ، رفیق ما میپرسه این حامله س؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَـ این زن آقا گرگه اس، شنگول رو خودش خورده، منگول رو داده شوهرشتا کمر رفتم تو موتور ماشینم که ببینم چه مرگشه ، رفیقم اومده میگه داری تعمیرش میکنی ؟پــــ نه پـــــ دارم با گِیج روغن درد و دل میکنم !!اومده از خواب بیدارم کرده میگه خوابی ؟ پـــــ نه پــــ دوستم چشم گذاشته منم رفتم زیر پتو قایم شدم نصف شبیحسینی بای دست پسره رو گرفته میگه با یاد چی میری کنکور بدی؟پسره میگه با یاد خدا.....پـَـَـ نــه پـَـَــــ بگه به یاد دوست دخترم میرم سر جلسه با دوستم رفتیم دکتر واسه عمل بینیش دکتر میگه میخوای بینیتو کوچیک کنی؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اومدیم بکوبیمش 3 طبقه بسازی!!! کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رفتم کلی پول آنتی ویروس اورجینال دادم بعد سه ساعت اسکن ویروسه رو پیدا کرده پیغام داده:آیا مطمئن هستید که می خواهید این ویروس را حذف کنید؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام ازش نگهداری کنم بزرگ بشه، بشه عصای دستم نور چشام
    ویرایش توسط fatema : 12-06-2011 در ساعت 04:39 AM

12. 2 کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

پـَـَـ نــه پـَـَــــ !

يه دوست آلماني دارم اومده بود ايران، نصفه شب قلبش درد گرفت برديمش بيمارستان، پرستاره ميگه مریضه ؟میگم پـَـــ نَ پـَـــ ديديم خوابه يواشكي آورديمش ختنه ش كنيم...

بردم داداشم رو رسوندم کلاس،برگشتم ...
    مامانم میگه رسوندیش؟
    پَ نه پَ انداختمش تو چاه اینم پیرهنش ...

میخوام برم خونه چشام قرمزه ... به رفیقم میگم چشام قرمزه؟
    میگه آره میخوای همینجوری بری ؟
    پَ نه پَ وایمیسم تا سبز شه بعد حرکت میکنم ...

با دختره رفتیم بیرون تـُـف کردم تو جوب، چپ چپ نگام میکنه !!
    گفتــم کارم زشـت بود؟
    گفت پَ نه پَ حال کردم باهاش ! جوب بعــدی پهن‌تره، بــرین توش !!!

تو ماشین نشسته بودیم چند تا تگرگ خورد به شیشه ... دوستم پرسید تگرگه؟!
    پَ نه پَ ابابـــیلن ! ... رزمایش گذاشتن سلاح های جدیدشون تست کنن !

آب قطع شده بود. بعد که وصل شد یه آب زرد از شیر میومد.
    میگه اینا ماله زنگ لوله هاست؟
    پَ نه پَ سازمان آب واسه عذرخواهی اولش آب پرتقال می فرسته

لیزر انداختن تو صورت رحمتی، خیابانی میگه قطعا اون شخص تو استادیومه !
    پَ نه پَ اسرائیله از اون بالا تو هواپیما میخواد دروازه بان مقدس تیم ملی ایران رو ضایع کنه !

مشغول رانندگی تو جاده ام! از فاصله ی دور پلیس واسم دست تکون میده، ماشینو میزنم کنار میگم جناب سروان با من کاری داشتین؟ میگه پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم باهات بای بای میکردم! میگم اِ پس شما هم اهل فیسبوکو... D: راستی میخواین واسم جریمه بنویسین؟ میگه پـَـَـ نــه پـَـَــــ کاغذ آوردم ازت امضا بگیرم، فدات شم...

گوشیم زنگ زده رو ویبره بود خواهرم میگه رو ویبره اس؟
    میگم پـَـــ نــه پـَـــ تازگیا میخواد زنگ بزنه، زوور میزنه نمیتونه..!

رفیقم گوشیمو گرفته زنگ زده به دوست دخترش داره نیم ساعت صحبت میکنه منو نگاه میکنه میگه قبض موبایلت زیاد میاد قطع کنم ؟ پـــَ نه پــَـــ تو ادامه بده داریم ردشو میزنیم !

رفتم به همسایه مون می گم تخم مرغ داری؟
    می گه می خوای غذا درست کنی؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام بشینم روش ببینم مادر بودن چه حسی داره !!

رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر یارو گفت : راحت باشه ؟ پ نَ پ خار داشته باشه..

اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه...هم خونه ایم اومده میگه داره جون میده..؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ واسش جک گفتم از خنده ریسه رفته

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

رفتم جلسه ثبت نام ۱ساعت وایسادم.
    یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟
    پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم ! .
    . .
    مرغ و از فریزر در آوردم میگه می خوای غذا درست کنی ؟! پـَـَـ نَ پـَـَــــ خانوادش اومدن از سردخونه میخوان ببرن خاکش کنن !
    . .
    . به یارو میگم حاجی, بزن تو دنده من هول میدم روشن شه.
    میگه بزنم ۲ ؟ پَـــ نَ پَـــ بزن ۳فوتبال داره ! .
    . .
    رفتم مرغ فروشی به فروشنده میگم بال دارین، میگه بال مرغ؟
    پـَـَـ نَ پـَـَــــ بال هواپیما، چندتا کوچه پایین تر سقوط کردیم میخوام درستش کنم ! .
    . .
    اس ام اس جدید پـ نه پـ پدربزرگم فوت کرده تو قبرستونیم دوستم زنگ زده میگه کجایی؟
    میگم بهشت زهرا ! میگه واسه چی ؟ میگم واسه پدر بزرگم. میگه اِ ؟ فوت کرده ؟ میگم پـَـــ نَ پـَـــــ تمرینی اومدیم مانور !
    . .
    . مامانم سفره پهن کرده بود ,بهش گفتم میخوای شام بیاری؟
    گفت: پـَــــــــ نَ پَـــــــــ میخوام گلای سفره رو اب بدم ! .
    . .
    دوستم تو خونه خوابیده بود داداشم ازراه اومده میگه خوابه؟ میگم پَـــ نَ پَـــ رفته رو اسکرین سیور لگد بزنی روشن میشه!
    . .
    . سر سفره عقد ، حاج آقا: آیا بنده وکیلم ؟
    عروس: پـَـ نـَـ پـَـ متهمی ! .
    . .
    به معلممون میگم آقا اجازه هست بریم دستشویی ؟!!! میگه واجبه ؟! پ ن پس مستحبه !!
    . .
    . همسایمون عروسی داشتن
    دوستم خونمون بود هی سروصداشون میومد.دوستم گفت عروسیه؟ پـَـ نـَـ پـَـ همسایمون سرخ پوسته مراسم خاص خودشونه !
    . .
    . رفیقم اومده خونمون! وضو گرفته میخواد نماز بخونه!می پرسه قبله کدوم طرفه؟!
    میگم:میخوای نماز بخونی؟! میگه: پـَـ نـَـ پـَـ میخوام دیش ماهوارتو تنظیم کنم! .
    . .
    رفتم درمونگاه , منشیه میگه : مریض شمایید؟ گفتم پَــــ نَ پَــــ من میکروبم ,اومدم خودمو معرفی کنم!
    . .
    . رفتم رستوران یارو میگه غذا میل دارید قربان؟
    پ نه پ اومدم ببینم اینجا حقوق خوبه؟از کارت راضی هستی یا نه ! .
    . .
    داشتم میرفتم باشگاه وسط راه یادم اومد یه چیزی رو یادم رفته، برگشتم خونه.در زدم داداشم در رو بازکرده با تعجب میپرسه
    قاسم تویی؟!!!نرفتی باشگاه؟ میگم:پَــــ نَ پَــــ قاسم رسید من دیلیوریشم�
    . .
    . به دوستم میگم فهمیدی مریم جدا شد؟؟؟
    میگه از شوهرش؟؟؟؟؟ پـَــ نَ پـَـــ چسبیده بود کف ماهیتابه کفگیر زدم جدا شد� !
    . .
    . با دوستم رفتیم باغ وحش،جلوی قفسِ شیروایسادیم.
    دوستم میگه:شیرِ؟ میگم:پَــــ نَپَــــ� گربه اس باباش مرده ریش گذاشته!
    . .
    . تو اتاق عمل نوزاد تازه به دنیا اومده به دستیار میگم چاقو رو بده
    میگه میخوای بند نافو ببری؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام رقص چاقو کنم از مامان بچه شاباش بگیرم!!
    . .
    . بعد از چند ساعت عمل بچم به دنیااومده با کلی ذوق به بابام
    نشونش می دم.میگه بچته؟؟؟!! میگم پَــــ نَ پَــــ اینو الان از اینترنت دانلود کردم نسخه آزمایشیه واسه تست تا اصلش بیاد!!!
    . .
    . آهنگ اندی تو ماشین گذاشتم دوستم میگه اندیه ؟
    پَـــ نَ پَـــ داریوشه,داره خودشو لوس میکنه بخندیم ! .
    . .
    تصادف شده زنگ زدم اورژانس میگه کسی صدمه دیده پ نه پ زنگ زدم بگم همه سالمن نگران نشو !
    . .
    . تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده ۴ لیتری تکون میدیم !
    طرف اومده میگه بنزین تمام کردین ؟ میگیم:پـَـَـــ نه میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !
    . .
    . استاد: کی جواب این سوالو میدونه؟
    من دستمو بردم بالا استاد: میخوای جواب بدی؟
    من: پــــَ نه پــــَ میخوام ببینم باد از کدوم ور میاد ! .
    . .
    عاقد سر سفره عقد : عروس خانم وکیلم؟ پَ نه پَ دکتری ! دعوت کردیم سطح مجلس بره بالا !
    . .
    . ساعته از بیرون صدای قار قار میاد�داداشم میگه صدای کلاغه ؟
    میگم پــَ نَ پـــَ قناریه متال میخونه! .
    . .
    به بابام میگم تلویزیونو بزن کانال دو � میگه روشنش کنم ؟ پَـــ نَ پَــــ تو بزن دو � من هُل میدم روشن شه
    . .
    . رفتیم کوه � دارم چوب جمع میکنم �
    میگه می خوای با چوبا آتیش درست کنی؟ پَـــ نَ پَـــ پشت دریاها شهریست قایقی خواهم ساخت !
    . .
    . شنگول سگشو میبره دامپزشکی منشی میگه سگت مریضه ؟
    شنگول:پ ن پ خودم هاری گرفتم سگم گف من اینجا اشنا دارم بیا بریم دکتر ببینتت ! .
    . .
    پشت در اتاق عمل وایستادم منتظر دکترم که برم برای زایمان پرستاره اومده نگام میکنه میگه زاءو شمایی؟�
    میگم پـَـ نـَـ پـَـ خواهرمه.. ترسیده منو فرستاده جاش! .
    . .
    تو اتوبوس از رو صندلی پا شدم جامو بدم یه پیرمرده میگه پا شدی من بشینم؟ پـَـ نـَـ پـَـ پا شدم با میله های اتوبوس استریپ تیز برقصم شما مسافرا تا مقصد حال کنین.
    . .
    . ساعت ۸ صبح کلاس داریم .منم خمیازه میکشم و دهنم یه متر باز میشه .
    استاد میگه چیه خوابت میاد؟ پـَـ نـَـ پـَـ میخوام بخورمت .
    . .
    تو ایستگاه متروی آزادی یکی ازم پرسید اینجا آخرشه؟ منم گفتم پـَـ نـَـ پـَـ نیم ساعت برای ناهار و نماز نگه داشته بعد دوباره راه میوفته
    . .
    . دوازده شب رسیدم دم خونه کلید نداشتم به داداشم زنگ زدم
    میگم یواش درو باز کن بقیه بیدار نشن .میگه در خونه رو؟ پَـــ نَ پَـــ در یخچالو!!! سر شب گرمم بود رفتم پشت تخم مرغها !
    . .
    . دارن گوسفندرو قربونی میکنن � یه آفتابه آوردن که بش آب بدن
    اومده میگه میخوان با آفتابه بش آب بدن؟! پَ نه پَ آفتابه آوردن ببرنش دستشویی استرسش از بین بره !
    . .
    . رفتیم پایگاه انتقال خون میگه شمام اومدین خون بدین؟
    پـــ نه پــ ما پشه ایم اومدیم مهمونی�! .
    . .
    تو خیابون با دوستم داشتم راه می رفتم ، یارو موتوریه گوشیمو از دستم قاپید دوستم گفت گوشیتو دزدید ؟ گفتم پـَـــ نَ پـَــ برد سیستم عاملشو آپدیت کنه فردا میاره !
    . .
    . شیشه رفته تو دستم , دارم از درد جیغ و داد می کنم
    به رفیقم میگم در بیار, میگه شیشه رو؟ میگم پَــــ نَ پَــــ , ادای من و در بیار شاد شیم !
    . .
    . تصادف کردم، زنگ زدم ۱۱۰ � پلیسه اومده میگه تصادف کردی؟!
    گفتم پـــ نَ پَـــــ اینا همش نقشه بود بیای ببینمت ! .
    . .
    یارو با ۱۶۰ تا سرعت زده به یه عابر پیاده ، عابره پرت شده ۲۰ متر اونطرفتر افتاده زمین هیچ تکونیم نمیخوره.دوستم میگه یعنی مرده؟
    میگم پـَـَـ نَ پـَـَــــ داره تمارض میکنه پنالتی بگیره ! .
    . .
    بعد از کلی کلنجار رفتن با شریکم بهش گفتم باید از هم جدا شیم میگه یعنی جداً ازهم جدا شیم؟
    پَـــ نَ پَــــ من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم الکی بگم جدا شیم، تو بگی که نمیتونم !
    . .
    . یارو اومده خونه رو ببینه واسه خرید.
    تا طبقه سوم با پله اومده میگه پس اینجا کلا آسانسور نداره!! پَـــ نَ پَــــ آسانسور داره ولی از طبقه چهارم شروع میشه !
    . .
    . رفتم خونه دیدم ماهی از تنگ افتاده بیرون
    داداشم میگه یعنی مرده؟ میگم پـَـَـ نَ پـَـَــ دوگانه سوزش کردم وقتی آب نیست با هوا کار میکنه!
    . .
    . دارم تو خونه رو ترد میل میدوام بابام میاد میگه داری میدویی لاغر کنی ؟؟
    پَـــ نَ پَـــ کلاسم دیر شده عجله دارم ! .
    . .
    مادر دانش آموزِ اومده مدرسه�.معلم بهش میگه با بچتون ریاضی تمرین کنین میگه تو خونه؟�.پَـــ نَ پــــ تو زمین های خاکی
    (اکثر قهرمانا از زمین های خاکی شروع کردن !) .
    . .
    خوابیدم.!!! سره کلاس دستمو بردم بالا سوال کنم.استاده میپرسه سوال داری؟؟؟
    میگم پـَـ نـَـ پـَـ میخواستم بینم کولر باد میده یا نه که خداروشکر حل شد!! .
    . .
    تو توالت بودم و تو حال خودم.. یک هو یکی محکم زد به در �. گفتم بله .. دیدم داداشمه میگه اه تو اونجایی !!! گفتم پـَـ نـَـ پـَـ این صدای منشی توالته ..
    لطفا بعد از شنیدن بوق بفرمایین داخل. .
    . .
    وسط جاده خلخال زنجان پنچری ماشینمو می گرفتم یه آقاه رسید گفت پنچر شدی؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ لاستیکم گرمش شد در آوردم هوا بخوره!!
    . .
    . نشستیم داریم �سقوط آزاد� میبینیم ، داداشم میگه این دریا ئه واقعا کیشه؟؟؟
    پـَـ نـَـ پـَـ دارن اسکلمون میکنن � شهرک سینمایی رو آب کردن .
    . .
    دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند. گل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند. پـَـ نـَـ پـَـ کچلی را بگرفتند و سرش شانه زدند!!!
    . .
    . اومدم یه سوسکو تو آشپزخونه بکشم � رفیقم می گه : می خوای بکشیش ؟
    گفتم پـَـ نـَـ پـَـ می خوام باهاش وارده مذاکره بشم اجاره خونه رو شریکی بدیم .
    . .
    من : سلام علی خوبی ؟ علی : سلام ،شما ؟ من : آرمینم . علی : اٍ آرمین تویی ؟ من : پـَـ نـَـ پـَـ راهنمای ۴۷۳ ، بفـــرمائید! .
    . .
    . بچه رو از بیمارستان آوردیم خونه بعد خوابوندیمش.
    فک و فامیل اومدن عیادت. یکی میگه ای جان بچه خوابه؟ پـَـ نـَـ پـَـ گذاشتیم شارژ بشه آخه گفتن اولش که میخواین
    شارژ کنین چند ساعت خاموشش کنین! .
    . .
    رفتم سوپر مارکت میگم اقا ببخشید یه لامپ۱۰۰محبت کنین. اورده تست کرده میگه میبری؟
    میگم پـَـ نـَـ پـَـ همین جا میخورم
    [SIGPIC][/SIGPIC]

16. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

داشتیم خیلى شنگول تو خیابون قدم میزدیم

كه یهو صداى ترمز شدیدى اومدو دوتا پا كه

یكى عمودى یكى افقى رو هوا بود.

خلاصه ملت جمع شدن بالاسر یارو كه در این هنگام راننده پیاده شد

و در كمال خونسردى گفت: آقا چیزیتون شد؟

یارو هم با همون وضع و صورت خونى مالى

در حالیكه به سختى نفس میكشید گفت:

پـَـَـ نــه پـَـَــ خودمو انداختم زمین از داور پنالتى بگیرم!

راننده گفت: نمكدون منظورم اینه كه میخواى زنگ بزنم اورژانس؟

یارو گفت: پـَـَـ نــه پـَـَـ زنگ بزن برنامه نود عادل اینا كارشناسى كنن

صحنه پنالتى بود یا نه

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

18. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

بازیهای کامپیوتری و کنسولها
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    325
    Array

از بس در جواب سوالای واضح پـَـَـ نــه پـَـَــــ شنیده بودم عقده شده بود برام. اصلا یادم رفته بود که قبل از اختراع این واژه کاربردی، مردم در جواب این سوالا چی می گفتن...! آخرِ هفته ی قبل که رفته بودیم طبیعت بکر یکی از روستاهای دورافتاده اطراف کاشون (فاقد هرگونه امکانات الکترونیکی مثل خط تلفن ثابت، کامپیوتر، اینترنت و ...)، یه پسره رو دیدم که داشت گله بزرگ گوسفندشو می برد برا چرا. فرصتو غنیمت شمردم، رفتم جلو پرسیدم: عجب گله پرجمعیتی، داداش گوسفندات دارن میرین چرا...؟ (با همون لهجه خاصش) میگه: پـَـ نـَـ پـَـ!!!!! طی یک حرکت خودجوش، گوسفندام دارن در حمایت از جنبش وال استریت دارن تظاهرات می کنن
    با دوستم رفتم دبی لب ساحل, تا زانو رفتیم تو آب, میگه عمیقتر هم میشه؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ تا بندر عباس همینه, میتونی پیاده بری!
    با رفقا زنگ زدیم فست فود. گفتم خانم سفارش داشتم، دو تا پپرونی یه مخصوص یه دونه نوشابه خنواده. میگه بفرستم براتون؟!!!!!! پـَـ نـَـ پـَـ بزار با ویدئو کنفرانس نگاشون کنیم
    بردم داداشم رو رسوندم کلاس،برگشتم ... مامانم میگه رسوندیش؟ پـَـ نـَـ پـَـ انداختمش تو چاه اینم پیرهنشه
    داشتم میرفتم بیرون گفتم خداحافظ مامانم گفت میری بیرون گفتم: پـَـ نـَـ پـَـ دارم میام تو.
    رفتن دم گاراژ ماشینو بیارم یار میگه میرید داخل؟ پـَـ نـَـ پـَـ دیگه مزاحمتون نمیشم بی زحمت بهش بگین من دم در منتظرشم
    استاد آمار یه سوال سخت داده تو 2 دقیقه حلش کردم. میگه تنهایی خودت حل کردی؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ روح انیشتین رو احضار کردم باهم حلش کردیم
    از شنا برگشتم. میگه چطور بود؟ میگم خسته شدم. میگه از شنا؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ خسته شدم بس که دلم دنبال یک بهونه گشت
    رفتم استخر به یارو میگم : عینک اضافه دارید ؟ میگه : واسه شنا میخوای ؟ میگم : پـَـ نـَـ پـَـ میخوام زیر آب مطالعه ی آزاد کنم تا میانگین مطالعه ی مردم کشورم بره بالا تو سطح جهان
    بابامون شاکی اومد خونه و بعد از کلی آه و اوووف گفتش از ماست که بر ماست..آقا ما رو میگی تو اون موقعیت خطیر و ریسکی گفتم پـَـ نـَـ پـَـ خیار ماست..از ماست که دوغ است ..از موسیر به ماست...از گاو که ماست است.... 0 تا 200 پدرم بگم 2 ثانیه بود باورتون نمیشه...اما در رفتم الان خونه دوستمم
    دارم از پله ها با هزار زحمت میام بالا زن همسایه وایساده جلو دره اسانسور میگه اوا مگه اسانسور خرابه میگم پـَـ نـَـ پـَـ من یکم اضافه وزن دارم میخام تا طبقه 11 ابشون کنم
    داشتم تو پارکینگ نایلون های روی صندلی ماشین رو می کندم. همسایه مون اومده میگه ماشین نو خریدین؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ لواشکه دارم نایلونشو میکنم دور هم بخوریم!
    دارم واسه پنجره درزگیر میزارم، داداشم میگه: میخوای سرما نیاد تو؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ میخوام راه های نفوذ اژدهای 7 سر رو بگیرم.
    به دوستم با عصبانیت زنگ زدم میگم : آخه، گاو، الاغ، یابو، بُز. میگه : با منی؟!!! میگم: پـَـ نـَـ پـَـ خواستم بپرسم اینهمه حیوون چرا شیر سلطان جنگل شد
    دارم تند تند تایپ می کنم داداشم اومده میگه داری تایپ می کنی؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ کیبوردم خسته شده دارم ماساژش می دم.
    رفیقم به من میگه: رفتی سلمونی موهاتو کوتاه کردی؟ من : پـَـ نـَـ پـَـ با فتوشاپ درست کردم خوب شده؟
    داشتم فوتبال می دیدم برادرم از جلوی تلویزیون رد شد گفتم ااااهههه... بعد گفت چی شد جلوی تلویزیون بودم؟! گفتم پـَـ نـَـ پـَـ رو خط آفساید بودی داور اشتباهی آفساید گرفت !!
    داشتم گیتارمو کوک می کردم رفیقم پرسید داری چیکار می کنی؟ گفتم دارم گیتارمو کوک می کنم ، گفت می خوای باهاش بزنی؟ گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ می خام کوکش کنم تا حرکت کنه
    داشتیم میرفتیم مسافرت توی جاده ذستشوییم گرفت به بابام گفتم بزن کنارو دویدم توی دشت طرفه یه درخت, بابام داد زد : میری ب*ش*ا*ش*ی؟؟؟؟ گفتم پـَـ نـَـ پـَـ میرم جنازه ی امیر حسین و پیدا کنم!!!!!!
    ..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..

0593964001313865663 irannaz com

20. کاربر مقابل از Lost mc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 23 از 24 نخستنخست ... 13192021222324 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)