مدافع مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم شاهين بوشهر حريف دست و پا بسته اي مقابل تيم استقلال نخواهد بود.
![]()
به گزارش روز دوشنبه از سایت رسمی اینترنتی باشگاه استقلال، ''حنیف عمران زاده'' اظهار داشت: بازی با تیم صبا برای ما تمام شده و تمام تمرکز تیمی استقلال بر روی بازی مقابل تیم شاهین بوشهر است.
وی با بیان اینکه متاسفانه محروم است و نمی تواند در این بازی حاضر شود افزود: بدون شک بازی آسانی نداریم و شاهین حریف دست و پا بسته ای در تهران نخواهد بود.
وی ادامه داد: نتایج هفته سیزدهم لیگ برتر به نفع استقلال رقم خورد و از کسب نتیجه مساوی در بازی مقابل صبای قم متضرر نشدیم، ضمن اینکه سپاهان، پرسپولیس، ذوب آهن، تراکتورسازی و نفت تهران نیز امتیاز از دست دادند تا اتفاق خاصی در صدر جدول به وجود رخ ندهد.
مدافع میانی تیم استقلال تاکید کرد: باید بدانیم همیشه شرایط به این شکل نخواهد بود و رقیبان منتظر لغزش تیم استقلال هستند.
عمران زاده گفت: تیم استقلال امسال بهترین تیم ایران است و باید قهرمان شود، چرا که لیاقت آنرا دارد و باید با گرفتن حداکثر امتیازها حساب خود را با رقبا هر چه زودتر جدا کند.
وی ادامه داد: در روزهای اخیر برخی مطبوعات به صورت خیالی و با استفاده از توهمات خود از جانب من مصاحبه می کنند، از طریق سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام می کنم دو هفته است با هیچ روزنامه، خبرگزاری و برنامه ورزشی مصاحبه ای نداشته ام و هر آنچه از جانب من به چاپ می رسد کذب محض است.
عمران زاده ادامه داد: امیدوارم برخی دوستان مطبوعاتی برای پر کردن صفحات نشریات خود رسالت اصلی خود را از یاد نبرند.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و شاهین در چارچوب هفته چهاردهم لیگ برتر باشگاه های ایران عصر پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)